A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
No igen, a csapattársak mentalitása:
Mountain Pass-on egy KV-4-el elbíbelődtem, miközben kihaltak a csapattársak. Elkezdtek foglalni. T34 amiben ülök. 1 v 4 szituáció. Vissza bázis, IS-6-ot ahogy megláttam, lőttem = full mellé ment 30 méterről (sietni akartam, hogy a low hp-s KV-4 nehogy analizáljon, az nyilván a csata elvesztését jelentené). Persze csapattársak egyből nooboznak, meg uninstall the game T34, meg idiot PL - megzavarja őket a Grabowszki név. Ez ugye segít mentálisan mint az állat. Sebaj, van fedezék.
Sikerült IS-6-ot lezúznom, fordulok vissza KV4-re, (Hellcat + arty van még játékban ellenem, fogalmam sincs merre). KV4 megjelenik amire számítottam, egy lövéses. Tetejét célzom, maxra szűkül, 100 méterről mellé. Van ilyen. 620 csata T34-el, 80.83% találati arány, de hát mégis megesik az ilyen.
Ismét kapom az ocsmány szavakat a nyakamba, és már az ellenfél artyjának írják ki, hogy milyen pozcícióban vagyok, hol találnak (nem mintha a KV-4-től nem tudta volna...). Ellendrukk. Már a KV-4-et bíztatják, hogy ezt a noobot alázza le. Nem így lett. Másodjára sikerült kilőnöm.
Utána fordulás meg, gondoltam a Hellcat seggembe akart kerülni. Így is volt, egy roncs mögött húzta meg magát. 1 HP-ja van. Ohhó, király, töltök HE-t, elég ha a földbe küldök egyet, aztán már meg is halt. Na ja, ha lenne... Amíg odacammogtam a rét közepén, roncs mögött kempelő Hellcat-hez, az arty belő egyszer. 160 hp marad. Kicsit izzadtam, mondom ez nagy égés lesz. Persze Hellcat-et először elhibázom. És nem jött rám az idiótája!!!
Simán körbetáncolt volna. Ugye persze ISMÉT a nyakamba zúdítottak minden szart, hogy mekkora béna vagyok, meg uninstall stb. Másodjára ezt is lelőttem, artytól ismét kaptam egyet, maradt 12 HP-m.
Arty is egyszer elhibáztam, másodszor lőttem be, így lehoztam a meccset. Persze egyenként visszaírtam magáncsatornán az összes gyökérnek.
Esküszöm, remegtem. Nem a meccs miatt. Nem azért, hogy megnyerem-e. Hanem azért, hogy hogy lehetnek ekkora gyökér, pöcs, idióta faszfej csapattársai az embernek, akihez egyetlen jó szavuk sincs. Lehoztam a meccset, egyedül. Basszák meg. Látszik nincs iskola még...