418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Én például teljesen tárgyilagosan látom a játékot, és te? Mert eddig semmi használhatót nem mondtál, idejöttél, beböfögted hogy a WoT-tal csak statbuzik játszanak, na bezzeg majd a WT, azt csókolom. Semmi használható kritikát nem alkottál egyik játékról sem, csak közölted hogy a WoT-ban minden a randomon múlik. Ha ez így van, mitől vannak jó és rossz játékosok, hmm? Nekem ez a szöveg egy gyenge játékos szövegének tűnik, aki magyarázza a bizonyítványt. És pont hogy te foglalkozol ezzel sokat, mivel rajtad kívül senki nem beszélt statokról meg százalékokról, te hánytorgatod fel minden hsz-edben. Nem ment a WoT? Sok hülye statbuzi WoT-os, na bezzeg majd a WT (remélem abban majd jobb leszek).
  • R3nton
    Igen és ha jó lesz a WT is, akkor az mindenkinek jó, mert a verseny miatt nagyobb akciók lesznek és talán a fejlesztések is célirányosabbak lesznek és jobban fogják kiszolgálni a játékos közösséget.

Én azt se zárom ki, hogy mind2 játékkal játszani fogok. Sőt végül is most is azt teszem.

A warplanes viszont el van baszarintva.

Sebzés rendszer nagyon érdekesnek tűnik. Az orosz tankok jól páncélozottak, viszont távolról nem ütik át a tankokat. A németek meg messziről is beverik a tankokat, viszont szarab páncéllal. Ezt ma olvastam itt sg fórumon egy beta tesztertől. Illetve néztem penetration videókat is. Jól néz ki.

És valljuk meg azért megvan a feelingje, hogy real tankok vannak benne csak és real setuppal.
  • joe38
    Teljesen igazad van egyébként jól összefoglaltad a dolgokat.
  • AlucardHuN
    így vagyon, esélyt kell adni mindkettőnek. Valamiért bennem sosem merült fel ez a jajj jön a WTo annyi a wotnak... Csak annyi hogy nő a választék. Ahogy ez más kategóriákban lenni szokott. De azért az új sebződés rendszer elsőre fura lesz:D
  • joe38
    Na látjátok erről beszélek,ugyanis a WOT imádók nem látják elég tárgyilagosan a játékot,a hibákat el nem ismernék, a számok mögé pedig többet látnak mint amit valójában jelentenek.Mindig mindenki a kurva %-kal jön,pedig mindenki tudja,már aki nem elvakult,hogy a WR sok összetevő eredménye,köztük olyanoké,ami nem csak rajtunk függ.
    Én pl.azért kezdtem a WOT-tal nyomni,mert untam már a sok buzi,csalókkal teletűzdelt COD-okat,és a tankokat amúgy is már ki akartam próbálni.Nem azt mondom hogy ez a játék rossz,nagyjából együtt lehet velük élni,már nagyon sok van,de hoyg túl sok a random az biztos. engem nem érdekel a stat,bár néha ránézek,azon meg plána nem görcsölök,hogy egy lövés sikerül-e vagy sem,nem érdekel.
  • R3nton
    Teljesen egyértelmű, hogy mind2 játék továbbra is tele lesz nyomival, ha már ilyen nagy a számuk...

Csak én a WT contra WOT-ban az elfogultságot nem szeretem.

WOT szerintem baromi jó játék.
    Warplanes viszont egy szemét.
    War Thunder Air megint egy baromi jó játék.
    War Thunder Ground, hát majd meglátjuk, de véleményem szerint, meg amit láttam, amit olvasok itt a fórumon is a beta teszterektől, hát jónak ígérkezik.
  • AlucardHuN
    Neeeee légyszives ezt ne mondd már. Mintha ott a profik majd nem akarnának majd statra gyúrni... Félre ne érts nem vagyok statbuzi nekem xvm-em sincs. De ha valakinek 46% wr-e van ráadásul 8-10k csata után annak vagy a netje/gépe szar vagy bizony pirosseggű bábuin, igen kis százalékban meg szerencsétlen. Na ja random. Hogy amiatt mennyitt anyázok néha... de majd kíváncsi leszek amikor az egyszeri player kv 1-ét egylövésezi egy stug vagy egy stuka mekkora anyázás lesz... a nagy mapokon meg majd lesz hely mindenkinek gombászni meg stugot Borigatni. Mondjuk én kíváncsi leszek rá, kérdés lesz e rá időm meg hozzá gépem.. ..
  • Master91
    Jó kis replay volt, köszi! Meg próbálok valami ilyesmit művelni akkor én is.
  • R3nton
    Itt az el hallouf. Igaz nem olyan sok a spot dmg, de azért az orlik összejött.

replay
  • Gottfried
    Naaa!! Ők jó játékosok,hisz van már t10 tankjuk.!! Azért pirosak mert nem érdekli őket a stat.Egyébként is gyenge nekik ez a játék,mennek majd a tudásuknak megfelelő kihívást jelentő konkurenciához.(csak nehogy ott is pofára essenek..:D)
  • Master91
    E-25 még egyedül elmegy, de ha már 2, vagy 3 jön be platoonba na akkor szívás van...

és persze a lila-kék effys aranyat smappel
  • Gottfried
    * szinte
  • Gottfried
    Most aztán jól megmondtad!! Kár hogy szinnte minden szavad hülyeség. :D
    (persze a tipikus 500 effes játékosok szemszögéből nézve igazad van!!)
    Sok sikert a WT-ben!! :)
  • voivod32
    Tele van a faszom a sok 15 effes E-25 hordákkal! Vegye be a botom a WG, amiért ilyen irreális szarokat tesz be a játékba! Ez sokkal nagyobb veszélyt jelent számukra, mint bármilyen konkurrencia4
  • GabeE3e
    Elővettem a 268-at,már majdnem elfelejtettem,hogy milyen OP ez is :)

• Lunki88
    Mit akarsz ezek még profiknak számítanak. :D
  • JeffDunham
    Haverom küldte tegnap. "Winrate is Luck" kategóriában szeretném versenyeztetni a Platoon 1-et.

• virkir
    te kis lusta xD
  • yossarianHUN
    Ennyi hülyeséget megcáfolni sem érdemes.
  • joe38
    Hát nem tudom,egyesek mit képzelnek magukról,de milyen alapon gondolja azt bárki is,hogy a GF-be csak az általatok agyhalottnak vélt játékosok mennek játszani???
    Mert a WOT-ban "profik" a játékosok?Ugyan már kérem.miben is pro vki,mert szerintem sok szart nem ér a stat,egy túlspilázott dolog,amhez sokan görcsösen ragaszkodnak.
    Miért is kell gondolkodni a WOT-ban,a pár száz méteres pályákat hamar meg lehet tanulni,a lövés meg úgy is 50% random,akármilyen pontosan is célzol.
    Meg azt se mondja nekem senki,hogy a meccs közben tőlem 50m-re mozgó tank csak úgy eltűnik,mert ugye ilyen "jó" a láthatósági rendszer,hogy az jó,és csak ez egy példa volt.Arra itt sokan nem gondolnak,hogy sok játékos,csak a játék kedvéért játszik és nem a statokért,amelyek ráadásul mesterkélt és úgy is kell nézni ezekre a játékokra.
    Persze én se azt mondom,hogy majd a GF megváltja a tankos játékokat,de hogy a picit hitelesebb lesz a biztos,lehet hogy nem lesz 2 hónap alatt népszerűbb mint a WOT,de törekedni fog rá és aki egy jót akar szórakozni az a GF-et választja,aki a statokért akar görcsölni az meg a WOT-ot.
  • malystryx
    Megint összetalálkoztam kedves honfitársainkkal, beírtam egy ismerősnek hogy köcsög a játék (volt rá okom), és 2 gyerek elkezdett nekem qrva any*zni. Megkértem őket szépen, de az sem segített.. Hát komolyan... azért ez túlzás. Aztán ki is léptem gyors, mielőtt baj lett volna.

/pici off, @R3nton
    Teljesen egyetértek Veled, a WT azért szimulátorosabb jóval, több játéktudást igényel. Én nem vagyok ügyesnek mondható, de volt velük sok-sok jó köröm. Ennek ellenére tényleg jó érzés repkedni :)
    /on
  • Zippy
    Hali!
    Eladó egy Wot acc. Pár fontosabb adat:
    13000+ csata
    Eff: 1530+
    WN7: 1570+
    Garázs: 6db Tier X, Jt 8.8 és más tankok, ezenkívül 3db Tier X kifejlesztve.
    2500 gold

Érdeklődni: [email protected]
  • haflac
    Régen osztottam már ilyen jót tier 10-ben,pláne is-7-el.

• R3nton
    De ha meg szimulátor, akkor miért mennének éppen a gyenge játékosok el??

Akkor éppenhogy a kékek meg a lilák fognak elmenni és maradnak a WOT-ban a pirosak :P

Jó lesz az gyerekek! Csak ha már az ember beleölt ennyi időt egy játékba, mint a WOT nem szívesen hagyja ott, többek között én se.

De ettől függetlenül amikor én felmegyek WT-zni, nekem az szín tiszta szórakozás és felüdülés mondjuk egy wotos grind közben. Persze WT-vel nem is grindelek igazán, hanem csak repülgetek és szórakozok.
  • Simulacrum
    Lehet én vagyok az egyetlen, de nekem kimondottan nem tetszik. Nekem ez a színvilág, meg nagyon élethűség biztos rontaná a játékélményem. Túl szép. Jól láttam, hogy nincs külső nézet csak rendkívül közeli. Tehát nem lehet messziről nézni a tankomat, amiben ülök? Ha tényleg nincs, akkor ez nagyon zavaró. Nincs tankkörvonal, tehát szimulátor játék lesz, számomra pont az arcade jelleg tetszik a WoT-ban. Abszolút nem tetszik ez a csatába visszajövés dolog. Amit eddig láttam abból számomra egyértelmű, hogy nem fogok váltani. Ahogy már előttem írták, szerintem jó jár a WoT a WT-vel, mert sok gyenge játékos fog elvándorolni oda és itt az marad, aki tényleg szereti ezt a játékot.
  • KamionosBarat
    "amúgy ha már itt tartunk, pro e-sport klánok és cw-t uraló klánok valamit top100 cw2 klánok közül 1 SEM FOG átmenni wt-hez
    én is néztem údejó lesz aztán valahogy mégse adja videók alapján.
    kétlem hogy több évet belerakott játékosok ukmukfukk átmennének oda
    ide is jön a hd tankok meg hiper görgő fícsör új engine aztán máris nem lesz oylan wonzó az a wt SZERINTEM."

Ez akkor lenne igaz, ha a WT Ground Forces jobb grafikájú WoT lenne módosított játékmechanikával, de szerintem a végkifejlet jobban fog hasonlítani egy Battlefield játékra, mint a WoT-ra.

Meg ugye a hangulat. Sokat fog dobni a hangulaton, hogy nem 150mm löveggel felszerelt Panzer IV fog rád lőni vagy ChiChaChiCheChaCheChu meg hasonló nyalánkságok. :)
  • R3nton
    A WT-hez meg alapból úgy álltál hozzá, hogy bonyolult és meg se akartad érteni és tanulni a játékmenetet. Ezért gondolom kb 2 kör után rávágtad, hogy ez szar.

Pedig a WT techtree-jéhez se kell egy diploma, kis idő után azt is meg lehet érteni.

Meglátjuk mi lesz, de szerintem jó lesz, csak más, mint a WOT. Én szerintem mind2vel fogok játszani, aztán majd később meglátjuk.

Viszont a repülős az nagyon nagy fun. A warplanes meg egy fostalicska, még a tolóerőt se lehet állítani a játékban, leszállásról már ne is beszéljünk...
  • R3nton
    Hát ha a repülőst nézzük viszonyítási alapnak, akkor ott a warpalnes az agyatlan daráló és a WT-ben kell gondokodni.

Én nem írnám le a WT-t, de amúgy a videók alapján dinamiuksabbnak tűnt a játékmenet az tény.
  • Gottfried
    Vicces,nekem is az utolsó pár körben lett meg az ász egy radley kíséretében.Ennek ellenére örömmel adtam el :D
  • VanDaal
    Végre letudtam ma Emilkét én is, és megvehettem a Borsigot :)
    Sokat szapultam szegényt, de a végén azért kitett magáért. Pont az utolsó körre adta meg a tank ászt, így szép emlékkel búcsúzok tőle :)
  • atee73
    a jatek menet , az iranyitas , mozgas ,celzas, atlathatatlan volt nekem,
    a szinek tul elenkek stb

R3ntonnak :-)

igazad van WOP szar a WarThunder biztos jobb , de mivel utallok repulozni(tank-ozni szeretek) ,nekem mind2 szar :-)
  • Gottfried
    amen! :)
  • Antimat
    Nem olyan használhatatlan, nagy ágyúval egész kellemes, persze csapatfüggő ez is, főleg, mert nem olyan gyors.

Ez pl. egy mai kör vele:

• Master91
    Igen, biztos lesznek pozitívumjai is ha kiadják a WT_t

Viszik a barmok 1 részét.

Itt azért kell gondolkozni ebbe a játékba.
    Hova álljak, kire lőjek és mikor, mit lőjek neki és hogyan, stb stb stb.

Tudjuk, hogy a server 85%-a minimum eszébe se jut feltenni ezeket a kérdéseket csatánál.

WT-be szerintem ennyire nem kell figyelembe venni pl. a weak spotokat ( nem tudom, tipp ahogy láttam azt a streamet )

Én arra gondolok hogy a butábbik része a WT-re fog szavazni.
  • ToCsEk
    nah megy ez :D
    tervbe van nekem is de hát annyi mindent kéne húzni (3k csatám van) mindig mást akarok kihúzni :(
    de most cél e100 is7 meg leo1 (tiger2 fullos már csak e75re kéne grindelni, ugyan ez isnél is3ra kéne xp, nah meg mind2 credit leo1hez gigasokcredit meg 170k xp :()
    aztán ha ez a 3 meglesz lehet neki kezdeni német td ágba :D de japcsi med is faszányos lenne nah meg orosz meg ág, amcsi heawy és med ág :D francia nehéz ág nah meg medek :D ójaj
    későn kezdtem bele a játékba :(

amúgy ha már itt tartunk, pro e-sport klánok és cw-t uraló klánok valamit top100 cw2 klánok közül 1 SEM FOG átmenni wt-hez
    én is néztem údejó lesz aztán valahogy mégse adja videók alapján.
    kétlem hogy több évet belerakott játékosok ukmukfukk átmennének oda
    ide is jön a hd tankok meg hiper görgő fícsör új engine aztán máris nem lesz oylan wonzó az a wt SZERINTEM.
  • R3nton
    Melóhelyen vagyok...11-re érek haza majd
  • R3nton
    Jó atee, de te nagyon elfogult vagy a wg írányába valljuk meg :P

A repülős meg kurva fasza lett, míg a WG-jé meg játszhatatlan. Nyugtával dícsérjük majd a napot!

Ha ilyen repülős játékot össze tudtak nem hinném, hogy egy foskupac tankosat tennének össze. Minimum méltó versenytársa lesz a WOT-nak, ebben biztos vagyok :P
  • Gottfried
    Érdekes ez a WT várás. Nemrég regeltem rá mert már annyian dícsérték itt. A WOWP-vel van úgy 1000 csatám(kellett a 7 hónap ingyen prém a wotra),így van mihez hasonlítanom.Szebb,talán változatosabb is a WT de nekem majdnem annyira unalmas volt ott is a repkedés mint a wowp-ben.
    Gondolom a ground is szebb lesz,hiszen sokkal újabb játék,ki is fogom próbálni de csodát nem várok tőle.Azt is emberek fejlesztik,ugyanúgy lesznek benne hibák mint a wotban.
    Egy dologban viszont biztos vagyok.A WOT legnagyobb hibáját ott sem tudják megoldani(ez már a repülősben is kiderült),nem tudják megvédeni magukat az idiota játékosállománytól.Sőt,ha szebb lesz,nagyon valószínű hogy ott fognak majd tobzódni az agyhalottak és a wotban talán arányaiban többen lesznek azok akik szeretik ezt a játékot és így a WT csak jót tesz nekünk :)
  • Master91
    Milyen otthonról? MOST :D

Ha van még jöhet, mert ahogy gyűlölöm azt a szart, úgy annyira is szeret oda berakni...
  • Szpecnyaz
    Neked mi nem tetszett benne?