A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Érdekes ez a WT várás. Nemrég regeltem rá mert már annyian dícsérték itt. A WOWP-vel van úgy 1000 csatám(kellett a 7 hónap ingyen prém a wotra),így van mihez hasonlítanom.Szebb,talán változatosabb is a WT de nekem majdnem annyira unalmas volt ott is a repkedés mint a wowp-ben.
Gondolom a ground is szebb lesz,hiszen sokkal újabb játék,ki is fogom próbálni de csodát nem várok tőle.Azt is emberek fejlesztik,ugyanúgy lesznek benne hibák mint a wotban.
Egy dologban viszont biztos vagyok.A WOT legnagyobb hibáját ott sem tudják megoldani(ez már a repülősben is kiderült),nem tudják megvédeni magukat az idiota játékosállománytól.Sőt,ha szebb lesz,nagyon valószínű hogy ott fognak majd tobzódni az agyhalottak és a wotban talán arányaiban többen lesznek azok akik szeretik ezt a játékot és így a WT csak jót tesz nekünk :)