A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
joe38 #282523 Hát nem tudom,egyesek mit képzelnek magukról,de milyen alapon gondolja azt bárki is,hogy a GF-be csak az általatok agyhalottnak vélt játékosok mennek játszani???
Mert a WOT-ban "profik" a játékosok?Ugyan már kérem.miben is pro vki,mert szerintem sok szart nem ér a stat,egy túlspilázott dolog,amhez sokan görcsösen ragaszkodnak.
Miért is kell gondolkodni a WOT-ban,a pár száz méteres pályákat hamar meg lehet tanulni,a lövés meg úgy is 50% random,akármilyen pontosan is célzol.
Meg azt se mondja nekem senki,hogy a meccs közben tőlem 50m-re mozgó tank csak úgy eltűnik,mert ugye ilyen "jó" a láthatósági rendszer,hogy az jó,és csak ez egy példa volt.Arra itt sokan nem gondolnak,hogy sok játékos,csak a játék kedvéért játszik és nem a statokért,amelyek ráadásul mesterkélt és úgy is kell nézni ezekre a játékokra.
Persze én se azt mondom,hogy majd a GF megváltja a tankos játékokat,de hogy a picit hitelesebb lesz a biztos,lehet hogy nem lesz 2 hónap alatt népszerűbb mint a WOT,de törekedni fog rá és aki egy jót akar szórakozni az a GF-et választja,aki a statokért akar görcsölni az meg a WOT-ot.