418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
azt azért vedd figyelembe hogy a wt még closed beta. nézz meg egy vidit wot closed betáról :) ott is voltak tóban mászkáló tankok és hasonló érdekességek :) -
off videó WT-ről, biztos látták páran
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tehát:
"WT ha ki jön, WOT lehúzza a rolót"
-Miért? Te ki próbáltad? Játszottál már vele? JAA HOGY NEEEEM!
"Bétája szebb már mint a WoT most maga"
-Igen. És van is 4-5 év köztük...
Nem sok videót láttam még a WT-ről, de mindegyikbe olyan érzésem volt, hogy 0 akció van. Wotba más, wotba minden csatába figyelned kell 150 féle dologra.
Ennek is az elején ott állnak 1 folyosón, egy csőbe, és még csak nem is sniperolva lőtt ...
pont ilyesmiket láttam is a streames orosz faszinál.
és baromira nem hozott lázba :S
-
TomDantes #282580 Ugyan, még csak alfa teszt stádiumban van. Előfordulnak bug-ok. Ezeket javítják. AMi érdekes, hogy WT-nélreális, történelem hú átütések lesznek, páncélok, stb. AMi egyfelől jó, de másfelől engem nem biztos hogy szórakoztat. -
Thomasovics #282579 Ez alapján inkább wot mint wt..
forrás :http://ftr.wot-news.com/2014/01/03/war-thunder-fail-ads/ -
Nem tudom volt -e már módod kipróbálni ezért leírom nekem mik a tapasztalataim.
A Löwe-vel kissé unalmas a játék /bár ez játékstílus függő/,lassú,lomha ,lassan fordul,inkább másodvonalbeli, méginkább sniperkedni való.Az Csövével műteni lehetne,de ez nem szokatlan a német tankoknál.Az alfa damage nem túl nagy de relatív gyorsan tölt,és jó az átütés.A páncélzatán talán most erősitettek valamit.Én személy szerint szeretem ,ill. nem bántam meg hogy megvettem ,de folytonosan nem tudok vele játszani mert elunom magam.Creditet elég jól hozza.Remélem segítettem valamit. -
TomDantes #282577 Ja, csak sokan most is panaszkodnak a gépigényre. -
Gerdzso #282576 Az új patch után kegyetlen jól fog kinézni, 3x-osára növelt poligonszám a tankokon, új effektek, Havoc támogatás, új felfüggesztés rendszer stb. :) -
Zippy #282575 Hali!
Eladó egy Wot acc. Pár fontosabb adat:
13000+ csata
Eff: 1530+
WN7: 1570+
Garázs: 6db Tier X, Jt 8.8 és más tankok, ezenkívül 3db Tier X kifejlesztve.
2500 gold
Érdeklődni: [email protected] -
madmanic #282574 No comment... Ez az a rész, amikor a csapat kempel, és téged núboz...
-
TomDantes #282573 Kurva jó ez a Wot vs WT téma. Főleg az a kedvencem, a WOT-nak annyi, vége lehúzhatja a rolót...álljunk meg!
Miért örülnek annak emberek , ha egy játék tönkre megy, ami más embereknek örömet okoz? Mifaszom veletek? Ha nem tetszik valami nem játssz vele. De ez undorító hányiger viselkedés.
A másik, böööö hülye WoT fanok nem ismerk fel a WT mennyivel jobb....böööö fanboy-ok. Aha, tehát aki akinek aWot tetszik jobban= elvakult fanboy, aki meg folyamatosan szidja, ósárolja, szarozza, az nem elvakult, hanem ő lát tisztán. Hát nooormális?!
Miközben mind két játék megférhet egymás mellett, mintahogy megfér, a Cod ésa Bettlefield, megfér a Fifa és a Pes. Persze ezek rajongiói is utéálják egymást, de komolyan, azért hülye másik, mert másik játékkal szeret szórakozni? Az ilyennek mi van a fejében?
A Wt, hát az eddigi videók alapján szebb. Az kétségtelen, és lehet reálisabb, ami pozitívum, de nekem nem tetszik hogy vannak repülők, jó állítólag nem lesz kötelező repülőkkel együtt menni. Az sokaknak tetszik, hogy csak valódi tankok vannak, megértem őket, de még egy játék ahol láthatom a Panzer 3-at meg a KV1-et? Hát rohadtul nem hoz lázba. Nekem jobban tetszenek a sok féle változatos típus, csak sajnos a WoT már túlzásba ment át a sok csodatankkal.
De a grafika tényleg szebb, de idén állítólag a WOT is ilyen grafikát kap...hát puff neki.
A két játék ráadásul nem teljesen ugyanazt a játékosállományt fedi le, mert a WoT-ban csak árkád csaták vannak, a WT-nél nem így lesz, és nagyon sokan a nem árkád játékmódot, a némileg szimulátorosabb játékmódokat várják, vagyis a célcsoport nem teljesen ugyanaz, de van átfedés. De aki azt szereti, hogy KV1 realisztikusan a sebváltót váltogatva, bukdácsoljonb előre, és Panzer III-asokkal viaskodjon, miközben rácsap egy Stuka, ha csak nem nem védi valami légelhárító, azoknak biztos fasza lesz, de sokan meg azt szeretik, ha tervrajz tankokkal lővöldözhetek, és max az arty-tól kell tartani.
Egyébként, mindig ez a nagy érv a WOT ellen a ,,nemelvakultnemfanboy WI"-sektől hogy a szar mert nem realisztikus. Az realisztikus ,hogy ha kilőnek átülök egy másik tankba és bevarázsólódok a csata térre?
Nekem ezzel semmi bajom, de ez se reális. Olvastam pár csatáról, de ilyet nem olvastam.
Na mindegy, én mint elvakult WOt fanboy, remélem a WT jó játék lesz, és ha lesz open teszt, tuti kipróbálom,és ha tetszik játszok is vele, de majd meglátjuk. -
Egyébként prémium tankal is harcba lehet szállni a heti top XP-s küldiért?
És a replay-t hova kell küldeni? Vagy a játék majd számon tartja, én csak játsszak? :D -
A capelős buzik bekaphatják..... -
Jaja, tier 5 T14 prémtank is csak prémelőfizetéssel hoz 30-35 felett ha ráérzel. Anélkül átlag 20k nettó. -
Ha bőven 50% alatt lesz, akkor természetesen az lesz, hogy a wr nem számít. Mindig ez van, sokat hallom és olvasom, hogy azért szar a wr, mert szar a csapat, azért alacsony az efi/wn6 stb... mert kezdőként szenvedett a kis tankokkal. Persze, hogyne. Akinek jobbak ezek a számok azok mindig jobb csapatokat kapnak és ms-1 helyett kv-1s várta őket a hangárban regisztrálás után... -
Amarth99 #282568 Nem a fenét nem :D. Láttam már olyat is, hogy 3 t10-el volt több az egyik oldalon :D. -
Amarth99 #282567 Hátha megérti, hogy 1 ember a winhez alig tud hozzá tenni... és nem hiszi azt, hogy a 60%-os win rates játékos csukott szemmel hozza le a csatát.
Talán azt is érdemes megemlíteni, hogy 60%-os win rate felett már erősen jellemző a companys/team battle-s win rate növelés. Ott meg azért erősen válogatott csapattal megy az ember, tehát nem egyedül fog vitézkedni ott sem. -
Amarth99 #282566 Ha kreditet akarsz farmolni csak t7 t8 prémtankban gondolkodj.
t5 nem éri meg. Akkor már jobban jársz 1 hónap akciós prémmel, és stug, t49, kv 1, chirchill 1, elc amx tankokkal.
A kis prémtankok csak legénység húzásra jók semmi másra szerintem.
pl. chi nu kai (t5) prém accal 30k körül hoz egy jobb körben, ezt super pershinggel (t8) prém nélkül is megcsinálom könnyedén -
Miből van ennek tankásza? :D -
2.100 csatás, mit foglalkozol vele? Majd 10 k-nál újra megkérdezzük, egészen mást fog írni. -
true hero :D -
Amarth99 #282562 Mert egy 55-60%-os játékosnak nem lehet rossz köre ugye? Még véletlenül se indulhat el rossz irányba soha, nem kaphat ammo rack sérülést, vagy motort, amitől használhatatlanná válik a tankja, tud egyedül játszani 12-13 helyett, 1 v 5 ben lehozza bármelyik csatát lőszer nélkül... stb.
Szerintem gondold végig mit jelent az, ha valakinek 55-60% a win rateje, mielőtt a win rate-t, mint statot hülyeségnek tartod.
Segítek, kb. annyit, hogy átlagosan 1,5-2x annyit sebez mint a tankja hpja, és 2-3 ellenfelet is le tud kötni 1-2 percre mielőtt megölnék, illetve képes összedolgozni a csapattársaival, és tudja támogatni őket. Emiatt ha nem totál debil a csapata és hagynak neki elég időt, akkor eleget hozzá tud tenni a csatához, hogy győzni tudjon a csapat. Viszont csatánként a legtöbb esetben 8-10 játékos kb. csak golyófogónak jó semmi másnak...
-
Simulacrum #282561 Az ellen nem kapott 10-es tankot. Érdekes. Úgy emlékeztem, hogy a top tier tankok számában nem lehet különbség a két csapat között.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Olvasd el, olvass vissza, szépen le van írva a lényeg. -
Az angol Excelsior tier5 prém tankot megéri megvenni? Az ötös tankok között jó farmtanknak számít? Úgy értem egy nem hagyományos ötös tankhoz képest sokkal jobban hozza az ezüstöt?
-
az Tier2 akart lenni :D -
Sziasztok!
Mit tudtok erről az új versenyről? Ha jól értelmezem akkor a héten Tiger2 vel vagy egy 3 as szintű tankal kéne menni? -
Csak az ár is befolyásoló tényező. Löwe kb 11, is6-kv220 kb 14,5... Löwe-JT88-kv220 meg majdnem 20 .... azért ez se nem mindegy. -
"Löwe meg tetszik + inkább német párti vagyok." már meggyőzted magad, nincs szükséged más véleményére.
-
Szeretném kikérni a véleményeteket + kérném a mínuszolás mellőzését.
Gondolkodtam egy Löwe vásárlásán, de kijöttek ezzel az új akcióval és nem tudom mit is tegyek/vegyek.
Amin most tipródom: Löwe v Löwe-JT88-KV220(húzós az ára), IS6-KV220-2500gold.
IS6-al játszottam már egy kört abban a körben nem győzött meg, de a T59-nek is kellett hozzá 1-200 kör mire megbarátkoztunk.
Löwe meg tetszik + inkább német párti vagyok.
-
demoneye #282553 Az e25 mennyire hoz jol a konyhara? Elég funnak néz ki. 1000-1500 körüli sebzésre mennyit ad/hat?
-
rossz irányba
-
Ja, nagyon jól megoldották az arty problémát. Most egylövésezett egy féreg buzeráns full hpról Leo protoban. Jó papír meg minden, de mozogtam. -
joe38 #282550 Nem elméletileg,hanem gyakorlatilag is csak történelmileg hiteles tankok lesznek benne,mind kinézetben,mint a használható lőszertípusokban is. -
joe38 #282549 Na végre,ebben teljesen igazad van,én se mondom azt,hogy a WR nem helytállóan mutatja a játékosok képességeit,hisz valahogy mérni kell a teljesítményt, de szerintem az én 2100 kr.csatám még annyira nem mérvadó talán.Én főleg azért károgok a WR-re,mert sok olyan csatában voltam,ahol akár nálunk,akár az ellennél több 55-60%-os player játszott,de ez a csatában nem mutatkozott meg,totál amatőrnek tüntek. -
joe38 #282548 Látom,nem olvasol a sorok közt,nem azt mondtam ugyanis,hogy statbuzik nyomják a WOT-ot,hanem azt,hogy sokan csak azzal vannak elfoglalva,és hogy többet hisznek a játékról mint ami valójában. Tévedés ne essék,nem áll szándékomban másokat sértegetni vagy megbántani,annál a egy picit okosabb vagyok,kinőttem az ovódás korból,ha vki azt hiszi hogy ügyes hát legyen.Milyen használható dolgokat is kellene mondanom,hiszen nem károgok én a játékra,csak azt írtam le,amit látni kéne másnak is.Sőt azt se olvasod ki,hogy amint írtam nem érdekelnek a statok,úgy hogy mint olyan nem is kell hogy magyarázzam a bizonyítványt,mert megpróbálom magam nem felmérgesíteni a játék hülyeségein,így mint olyan,leszarom.Azt meg hogy na majd bezzeg jobb lehetnék a másikban, azért nem alja meg a helyét,mert nem lehet összehasonlítani a két tankost ég és föld,de ettől lehet szép a konkurenciaharc.
-
AlucardHuN #282547 Jah, és elméletileg legalább kortás tankok fogják egymást gyepállni, nem pedig hidegháborús szörnyek a 44-45 ösöket:D -
Madi92 #282546 Elfelejtettem a végén összegezni: De így persze a gyengébb játékosnak nem 60 win lenne, hanem 45-50. -
AlucardHuN #282545 Mint mondtam: random (benne foglaltatik az összes impossibru mellélövés, 0 dmg, ghostshell, lopakodó tankok. Mondtam hogy ez engem is zavar, sose mondtuk hogy hibátlan a játék sőt...
Másrészt: vannak szerencsétlenek mint mondtam akik lehet hogy jól játszanak de lehet hogy többször kap fos teamet, bejön egy kis lagg mikor nem kéne stb... de ejnye bejnye egy bizonyos csataszám után legalább az a fránya wr (nem szólva eff és társai) azért megmutatja nagyjából mi az igazság. Ha meg valaki leszarja hát tegye úgy de ha teheti azért csata közben tegye oda a vasat. -
Madi92 #282544 A hibákkal nem tudok vitatkozni, vannak, de szerintem senki fejéhez nem tartanak flintát. (Ha mégis az pislogjon kétszer)
Viszont a WR-t rosszul látod!
Sokáig használtam XVM-et és 90%ban, ha valaki jó játékos volt tuti 52-55% volt a WR, egyszer nem rémlik, hogy 1200wn felett bárki 50% alatt lett volna. És vica verza 1000-1100 alatt sem túl gyakori a 52% feletti WR.
De persze, kivétel mindig van!
Ezek a százalékok hosszú távon mérvadóak. 10k csatánál már talán lehet nézni.
Nézzük példával egy jó játékos szemszögéből.
100 csata: ebből legyen win 60 csata, ebből kb 10-15 esetben azért lesz win, mert ez a jó játékos ott van, esetleg többes szám is lehet. A gyengébb játékos esetében max 4-5 eset lesz, mikor számított, hogy ott van-e. És ezét lesz hosszú távon mérvadó. -
R3nton #282543 Ja igen kb 2-3 napja a war planest le is töröltem, mert nem tudtam belépni a játékba, valamiért a login screennél mindig lefagyott, mikor rányomtam a bejelentkezni fülre...mondjuk ettől függetlenül nekem nem tetszik a repülős része a WOT-nak