banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Kurva jó ez a Wot vs WT téma. Főleg az a kedvencem, a WOT-nak annyi, vége lehúzhatja a rolót...álljunk meg!
    Miért örülnek annak emberek , ha egy játék tönkre megy, ami más embereknek örömet okoz? Mifaszom veletek? Ha nem tetszik valami nem játssz vele. De ez undorító hányiger viselkedés.
    A másik, böööö hülye WoT fanok nem ismerk fel a WT mennyivel jobb....böööö fanboy-ok. Aha, tehát aki akinek aWot tetszik jobban= elvakult fanboy, aki meg folyamatosan szidja, ósárolja, szarozza, az nem elvakult, hanem ő lát tisztán. Hát nooormális?!

Miközben mind két játék megférhet egymás mellett, mintahogy megfér, a Cod ésa Bettlefield, megfér a Fifa és a Pes. Persze ezek rajongiói is utéálják egymást, de komolyan, azért hülye másik, mert másik játékkal szeret szórakozni? Az ilyennek mi van a fejében?

A Wt, hát az eddigi videók alapján szebb. Az kétségtelen, és lehet reálisabb, ami pozitívum, de nekem nem tetszik hogy vannak repülők, jó állítólag nem lesz kötelező repülőkkel együtt menni. Az sokaknak tetszik, hogy csak valódi tankok vannak, megértem őket, de még egy játék ahol láthatom a Panzer 3-at meg a KV1-et? Hát rohadtul nem hoz lázba. Nekem jobban tetszenek a sok féle változatos típus, csak sajnos a WoT már túlzásba ment át a sok csodatankkal.
    De a grafika tényleg szebb, de idén állítólag a WOT is ilyen grafikát kap...hát puff neki.

A két játék ráadásul nem teljesen ugyanazt a játékosállományt fedi le, mert a WoT-ban csak árkád csaták vannak, a WT-nél nem így lesz, és nagyon sokan a nem árkád játékmódot, a némileg szimulátorosabb játékmódokat várják, vagyis a célcsoport nem teljesen ugyanaz, de van átfedés. De aki azt szereti, hogy KV1 realisztikusan a sebváltót váltogatva, bukdácsoljonb előre, és Panzer III-asokkal viaskodjon, miközben rácsap egy Stuka, ha csak nem nem védi valami légelhárító, azoknak biztos fasza lesz, de sokan meg azt szeretik, ha tervrajz tankokkal lővöldözhetek, és max az arty-tól kell tartani.
    Egyébként, mindig ez a nagy érv a WOT ellen a ,,nemelvakultnemfanboy WI"-sektől hogy a szar mert nem realisztikus. Az realisztikus ,hogy ha kilőnek átülök egy másik tankba és bevarázsólódok a csata térre?
    Nekem ezzel semmi bajom, de ez se reális. Olvastam pár csatáról, de ilyet nem olvastam.
    Na mindegy, én mint elvakult WOt fanboy, remélem a WT jó játék lesz, és ha lesz open teszt, tuti kipróbálom,és ha tetszik játszok is vele, de majd meglátjuk.