418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Nekem nincsen, de akkor is elég furcsa...én közepessel is ott a heavy-kel szoktam párbajozni, a másik oldalt valahogy nem szeretem, nem is megyek oda soha.
  • R3nton
    a lényeg, hogy te értesz hozzá és az 50-120 oldalába spammeled a goldot, mert izgulsz :D
  • Master91
    *vírus irtót futtattál :D DD
  • R3nton
    Vettél aranyat valaha a játékban? Mert akkor vissza tudnak azonosítani. Írj a supportnak, hogy feltörték az accodat és vele együtt az e-mailedet is. Mond nekik, hogy az e-mailt leszarod. Csinálsz egy új e-mailt. Majd megkéred őket, hogy adják vissza az accodat.

Nekem amúgy telefonszámhoz van kötve az accom, szóval azt így el se tudnák lopni :D

Ő jah kb ennyi.

Másik megoldás, mint a jay és néma bob visszavágban... :)
  • stoppos
    Ha az emailedhez adtál meg másodlagos emailt lopás esetére, akkor visszaszerezheted. A másik esélyed, hogy lopásként bejelented a wargamingnek, véletlenül elfeledkezve a tényről, hogy eladni akartad. :)
  • JeffDunham
    Látod ezért nem értesz a játékhoz! Négy AP lőszer??? Minek olyan sok? Sosem fogy el!
  • Master91
    Kb. 0% esélyed van.

talán ha az e-mail címedet vissza tudnád szedni ( kétlem hogy sikerülni fog már )....

Esetleg írhatsz supportnak hogy ellopták az accod az e-mailoddal eggyütt, be kamuzod hogy vírust futattál a gépeden, és keylogerres volt.

Segítsenek ha tudnak. Sok sikert
  • Eagle16
    Ha kicserélsz valami modult, akkor változnak a garázsban kiírt adatok, de a felszerelések bónuszát nem veszi figyelembe, szóval nem.
  • Nelson01
    Hali!
    Van egy olyan problémám, hogy egy wot accountot "eladtam", és azért is van idézőjelben, mert csak azt hittem, hogy eladtam. De a lényeg az hogy megloptak. Hamis print screen az átutalásról, pénz sehol, adatok elvészve, emaillel együtt.
    Mi ilyenkor a teendő, van egyáltalán esélye, hogy visszakapjam?

Még mielőtt bárki hozzászólna, leszögezném, hogy tisztában vagyok vele, hogy hülye voltam és az én hibám, na meg persze, hogy illegális. Lehetőleg értelmes hozzászólást kérnék.
    Köszönöm.
  • arel
    A tank adatai közt (ami a garázsnál is látható) feltüntetik az állandóan ható felszerelést ,pl távcső?Mert azokat amik csak 3 mp. múlva aktiválódnak (periszkóp) azt nem tünteti fel.
  • Eagle16
    Replay

Szóval beszóltak az elején hogy ne menjek át a hídon, és ha átmegyek akkor 2 perc alatt halott vagyok. Hát átmentem és egész jól bírtam...

Panther II persze messziről tudott ugatni, még hogy ő mentett meg lol :D
  • Toby0501
    Ne nyomd meg a 'Battle' gombot?
  • stoppos
    Miszerint? :)
  • lammaer
    No igen, aki nem tartja be a random meccsek első szabályát... :)
  • R3nton
    Igen csak neked mondjuk fordított arányban vannak elosztva a lőszertípusok a tankodban. Neked 30 gold van és 4 AP
  • stoppos
    Este tudom idelóbálni, mert nincs nálam a laptop. A "hogyan ne" kategóriában döntős lehet.
  • Tono34
    Replay-t így is lóbálhatod, hogy hátha tanul belőle valaki. ;)
  • stoppos
    Tegnapi első meccs. Beültem a type-ba, az amolyan bemelegítő tank nekem. Abbey, alul kezdtünk, top tank vagyok. A csapat 80%-a szembe felmegy a faluba, úgyhogy én visszafordultam és lementem alulra, gondolván, hogy egy darabig fel tudom tartani őket. Nem is nagyon nyomultam előre. (Ez volt a hiba-1) Aztán végül megindultam, átdaráltam magam rajtuk, kicsaptam az egyik artyt a másik oldalon, majd lerendeztem valami panzer4s-t vagy mit. Vissza védekezni, mert közben foglalnak. Egy IS3 csücsül bent full HP-val. Rámentem izomból, olaldról mégis könnyebb. Ellőtte az ágyúmat, meg a másik megmaradt artyjuk a lánctalpat. A nagy izgalomban sikerült is megjavítani a lánctalpat. (Hiba-2) Ekkor már egyedül maradtam, az ellenfélnél IS3, tigris és egy francia arty, tán a hatos. Az IS3-at lenyomtam nagy nehezen a sérült ágyúval, maradt 18 HP-m. Majd itt követtem el hiba-3-at. Ahelyett, hogy hagytam volna a a tigrist a francba és elmentem volna levadászni az artyt, rámentem a tigrisre és termszetesen fél perccel később belehaltam abba, hogy mellém fingott az arty... Ha hideg fejjel végiggondolom, az első két hiba ellenére is lehozható lett volna a meccs és most a replayt lobogtathatnám, mint e-pénisz növelőt. :)
  • JeffDunham
    1, gold noob (jajjj de jól esik )
    2, weak spot
    3, tanulj meg játszani
  • R3nton
    Jó amúgy ez a tank! Azért ezzel óvatosabban kell, mert nem fordul körbe a tornya, viszont állóhelyzetbe olyan a camoja, mint mondjuk a su85b-nek. 24 fölötti.

De van már vele 2 őrjárat medálom is. Valamikor küldöm vele, valamikor nem. Ezen a pályán szeretek az elején oda beállni és utána elindulni a bázisukra és valamelyik oldal hátába kerülni.

Az a baj, hogy a nagy domb nagyon veszélyes, mert úgy spotolnak, hogy te nem látsz semmit. Ahová meg én lőttem most oda meg ugye a heavyk szoktak menni.
  • Eagle16
    Borzalmas az ágyú azon a tankon, hát milyen ívben lő már?? Mintha 3m-el a tank felett lenne az ágyú...lol. Ezzel aztán élvezet lehet játszani :D Ha meg kompenzálni akarsz akkor alálő :D

Rólam sosem pattan az a nyomorult cHEAT lőszer, amúgy kicsit be volt forgatva és így pont nyert annyi effektív vastagságot hogy ne üsse át.

Amúgy nem azért, de ez jó taktika közepes tankkal azon a pályán azon a helyen? Be a bokorba és lőni a (nem általad) spotolt ellenfelet.

Ennyire még TD-vel sem szoktam kempelni :D
  • R3nton
    egyébként félig végülis TD, mert nem egész 180 fokban fordul csak a tornya.

Ha körbe forogna tuti megtartanám, így azért ez egy kis mankó neki.
  • R3nton
    megnyertük a végén egyébként és 2846 sebzésem lett, és 3an előttem végeztek :) Szóval legalább nem volt full retard a csapat :D
  • stoppos
    Na így a pontos. Ment a plussz.
  • stoppos
    Ezeket a kurva ruszki prototankokat már nem bírom követni. :D
  • R3nton
    Obj416 az med te :P Lehet is vele küldeni én szeretem.

replay

Ezt meg a fostalicskának üzenem, hogy nézze meg és gondolja át, hogy ő hogy ütögeti be 1390-el meg medekkel a foch frontját messziről.
  • Bee

T7-hez még hozzátenném a T29-et, T8-ban (bár eléggé kiegyensúlyozott tier) a Borsig OP. T9-T10-ben pedig egyértelműen TD uralom van.
  • Tono34
    Szerintem több TD és camp lesz. A több TD idővel több artit fog hozni, de ne legyen igazam.
  • Eagle16
    Na igen, valami ilyesmit akartam én is a móricka rajzommal :D Így pontos...
  • Toby0501
    Megcsináltam kicsit szemléletesebben, arányosan, a körrel együtt.
    Egyértelműen a kempereknek fog kedvezni, bár aki 700m-ről próbál sniperkedni bizonyos ágyúkkal, az meg is érdemli. :)

(a tank egy Masu, fejlesztett testtel és izzó löveggel)
  • Eagle16
    Zölddel berajzoltam az újat is amilyen lesz majd, csak így lazán kézzel, sajnos nem lett kör alakú de az arányok nagyjából jók. A lényeg hogy a négyzet csücskeinél lesz egy kis veszteség csak. Ilyen lesz.
  • stoppos
    Az hogy van, hogy te még TD-ben ülve is TD-kel futsz össze? Valami voodoo átok?
  • stoppos
    Annyi, de részletkérdés. A képet csak találtam. :)
  • R3nton
    Na most pattantam 2x 330 penes gold ammoval (Obj416 legjobb ágyúja) 2x a fochról. Ha nem valami TD ágyúval lövöd, egyszerűen átüthetetlen a frontja...
  • Simulacrum
    Világos, most már leesett, hogy egyszerűen csak logikussá akarják ezzel tenni ezt a dolgot. Az a normális, ha körben látsz ugyanolyan messzire és nem egy négyzet alakú a dolog.
  • Eagle16
    Szerintem 707, de mindegy, nem az a lényeg.
    Ráraktam a pályára is, feltételezve hogy H3-ban kempelünk. Jól látszik hogy ilyenkor miért nem látszódnak a városban lévő felderített ellenfelek.

link
  • stoppos
    Akkor az lenne, hogy a löwe már rég spottolva van 450 méterről, de nem tudnál rá lőni, még ha te is spottolnád. Újra divatba jönnének az artyk, mert mindenki más vak lenne, mint a denevér.

Mint anno mikor bugos volt és mindig meccs elején felvillant a kezdőben. Onnan lehetett tudni, hogy az adott meccsben megtörtént, hogy azonnal potyogtak az artylövedékek. :)
  • Simulacrum
    Jogos, simán átmérőnek néztem. Kár pedig, az úgy érdekesebb lett volna.
  • suba53
    Sajnos, ( vagy nem ) de ennek a játéknak a filozófiája valahogy nem arról szól hogy kényeztessük a játékosokat.

A szívatás, és az azon való edződés inkább jellemző. Az orosz hadsereg újoncképzéséhez hasonlíthatnám.
  • Adjunktus
    Ez butaság.Egyik szinten sem szednek szét jobban mint a másikon.:)
    T-1-ben szétkap bárki bárkit.T-2-3-4-be jönnek a nyomoronc T18 hordák,akiknek nincs sikerélményük magasabb tierben és idejárnak púposkodni.T-5-6-7 KV-1,KVs és Hellcat hordák.A T18-as mondanivalóm ide is igaz.Ettől magasabb tierben is vannak op tankok,de azért annyira nem vészes a dolog.
    Igazából csak anyagi vonzatai vannak a magasabb szinteknek.De hát ott már te is nagyobb tankban leszel ugyebár.
    Egyébként meg,úgyis feljebb fogsz menni,mert hajt a kíváncsiság!Mindig ez van.:)