banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Tegnapi első meccs. Beültem a type-ba, az amolyan bemelegítő tank nekem. Abbey, alul kezdtünk, top tank vagyok. A csapat 80%-a szembe felmegy a faluba, úgyhogy én visszafordultam és lementem alulra, gondolván, hogy egy darabig fel tudom tartani őket. Nem is nagyon nyomultam előre. (Ez volt a hiba-1) Aztán végül megindultam, átdaráltam magam rajtuk, kicsaptam az egyik artyt a másik oldalon, majd lerendeztem valami panzer4s-t vagy mit. Vissza védekezni, mert közben foglalnak. Egy IS3 csücsül bent full HP-val. Rámentem izomból, olaldról mégis könnyebb. Ellőtte az ágyúmat, meg a másik megmaradt artyjuk a lánctalpat. A nagy izgalomban sikerült is megjavítani a lánctalpat. (Hiba-2) Ekkor már egyedül maradtam, az ellenfélnél IS3, tigris és egy francia arty, tán a hatos. Az IS3-at lenyomtam nagy nehezen a sérült ágyúval, maradt 18 HP-m. Majd itt követtem el hiba-3-at. Ahelyett, hogy hagytam volna a a tigrist a francba és elmentem volna levadászni az artyt, rámentem a tigrisre és termszetesen fél perccel később belehaltam abba, hogy mellém fingott az arty... Ha hideg fejjel végiggondolom, az első két hiba ellenére is lehozható lett volna a meccs és most a replayt lobogtathatnám, mint e-pénisz növelőt. :)