418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Yeeee, all hail the hypnofrog! :D Éljenek a csajok, és a tegnapi napon sikeresen záróvizsgázók, mint én. -
Greenscape #283703 Gyere fel a Fritz accodra es menjunk par csatat a Borsiggal. Majd en meghivlak mert mar nem ezen a neven vagyok a jatekban. -
Mondjuk igen, tényleg baromi jó érzés hogy látod az ellenfélnél van 2-3 zöld vagy kék játékos, a tieid meg olyan vörösek hogy ki ég a monitorod.
RANDOM isten újra lesújt......
-
Greenscape #283701 A jatekos allomany 20%-a vett valaha goldot es ezek sem biztos, hogy folyamatosan toljak bele a penzt. A maradek 80% azert kell, hogy a fizetos jatekosoknak legyen kivel jatszani. Neked sem lenne jo ha 4-5 percet kellene varni egy csatara es akkor sem lenne garantalt, hogy nem ugyan ilyen hulyek kozze rak be mert akkor tenyleg nem lehetne semmi alapjan szurni az mm-nek mert nem volna kibol.
A megoldas a platoon. Ha van 1-2 ertelmes ember melletted T6-7-ben 80%-os WR-t ki lehet hozni siman. Raadasul a 3-mas platoonnak jobb az mm-je valami miatt. T9-ben este, egyedul 80%-ban T10-be rak. Ha 3-man megyunk akkor max 4-szer vagy rossz napokon 5-szor. Es ha top tierek vagyunk szinte mindig nyerunk. -
Félreértesz,nem azzal van bajom hogy a csapat háromnegyed része vörös.Az a gond hogyha csak nálunk az,az ellen meg tele van jó játékosokkal.Ha nagyjából egyforma képességűek a csapatok,akkor egész jó csatákat lehet menni úgy is ha a csapat nagy része nem tudja mit csinál.
De mikor két perc után már 8-9:0,akkor minden hiába.Az ilyen elbaszott csapatoknál már a betöltő képernyőnél látszik hogy vereség lesz,bármit teszek is.(és ne jöjjön senki azzal hogy 100 ilyen csatából kettőt a 20% esélyű csapat is megnyer mert ez qrva sovány vígasz)Az esélytelenség el tudja venni az ember kedvét mindentől.(nem csak a játékban)
Aztán ha sok ilyen csata van egymás után,akkor jönnek a teamkillek,aztán mehetek pihenni. :)
Ezt lenne jó megoldani valahogy.
Szóval ha va -
http://ftr.wot-news.com/2014/01/08/grosstraktor-leaked-tier-2-german-mt/
Mi a szent szar ez???
According to the leaked data, it’s going to be tier German 2 medium tank.
Ingame values:
Armor: 13mm front, 8mm sides and back
Gun: 75mm L/24
Engine: 250hp
Weight: 15-19,32 tons
-
Nem fogja meg oldani, hülye lenne.
Piros játékos --->buta---->nem tud sebezni----> alig hoz pénzt
mit csinál? prém tankot vesz ----> prém fiókot is ---->fizet a wg-nek
wg mit csinál?
semmit, mert ha nem ilyen helyzetbe maradna a piroskák helyzete, bizony azt mindenki meg érezni. lehet fizetős lenne a játék pl.
sajnos ilyen a wg-s élet -
Kívánom hogy 1 egész hónapon át szórakozz Jg Pantherrel X-es csatákba....
-
R3nton #283696 *tier5-től tier8-ig -
R3nton #283695 Megálmodtam mit kéne csinálni a TD-kkel :)
A 9-es 10-es szintet úgy ahogy van kiszedni és tier5-től tier-ig olyan besorolást adni nekik, mint a light tankoknak :)
És akkor nem lenne szükség semmiféle nerfre :) -
Greenscape #283694 OFF
Tudom, hogy ez nem idevalo, de 1 percet meger mindenkinek az eletebol.
-
Az a retkes wg-s kurva isten húzza a faszára ezt a sok retardált agyhalott nyomorék kotonszökevényt!!! Tudom hogy nem lehet skill alapú mm-et tökéletesen megcsinálni de az ilyen elosztást nem hiszem el hogy nem lehetne kiküszöbölni.
Hogy rakhat ennyi fasszopó nyomorékot egy oldalra??? Miért basszák el a játékot ezzel az első percben?? Szeretem ezt a játékot de ha ezt a WT meg tudja oldani valahogy,egy rohadt percet nem játszom többet a wottal!
-
arel #283692 köszi agy gyors választ.Elnézve az egyes járműveket,melyiket szorzót mondanátok határértéknek amire érdemes feltenni az álcahálót? -
Kraszi77 #283691 Azért látszik, hogy a wg-nek bejött az élet. Bár igy nem nehéz...
18:30 Giftshop vásárlás, credit card, lóvé lehúz. 24:00 ig semmi.
Create ticket, várakozási idő, figyi 3 NAP!!! -
Szpecnyaz #283690 Itt -
yossarianHUN #283689 itt -
arel #283688 Egy kérdés.Hol tudom megnézni,hogy egyes tankoknak milyen jó a rejtőzködése,mennyi a rejtőzködési szorzója? -
Toweliee #283687
-
stoppos #283686
-
Na a mai nap nem volt rossz :)
-
Toweliee #283684 :) -
Bmsrt n2 #283683 Küld el mellé gyorsan a Kurtrájder:Győzhetetlen Tigrispáncélosát is,ne maradjanak szakanyag nélkül!:D -
Toweliee #283682 Adtam SerB-nek egy Földi Pál könyvet. -
shbg #283681 Tigris az egyik legjobb hetes heavy hanem a legjobb. Nála talán a t29 a jobb. talán... Én a Tigrist jobban élvezem. Nem sniper tanknak használom, jobban élvezem vele a közelharcot. Bár rendkívül eredményes tud lenni mind távol mind közelharcban. Rofban megeszik mindent. Szerintem bármelyik T8 heavynek méltó ellenfél a Rof és az átütő erő miatt és a sok HP miatt. Előre röhögök, ha egy Is3 rámront és megakar enni. Én meg ugye kilövöm szépen. Amikor rám mászik van hogy pattan, de hogyan azt ne kérdezzétek.
Tárgyilagosan: Megfelelő mozgékonyság, korlátozottan alkalmas körbetáncolásra. Sebesség a középkategóriába tartozik. Páncélvédelem, nem igazán van, néha néha beforgatva pattint. A torony páncélozott ha sikerül elrejteni a testét sokat fog pattintani.Talán legjobb tűzereje van a 7-es heavyk között pontossággal megspékelve. A tűzereje még a 8 as szinten is megállja a helyét, igaz nem számoltam utána csak érzésre.
Igazi kis többcélú tank kimagasló tűzerővel, közepes mozgékonysággal, és gyenge testpáncéllal. Már majdnem opnak nevezném, és remek farmtank. -
StoReK #283680 Nem tudom hogy ismeritek-e WarTank de szerintem jó. -
TiborTamas #283679 Ha modult sebzel (pl. besárgul a lánc), akkor is resetel. -
Simulacrum #283678 Nagyon érdekes, mert én is úgy tudtam, hogy ha nem sebzek, akkor nincs reset, de most kétszer is visszanéztem a reggeli replayemet és úgy látom nem más lőtt a foglaló tankokba, illetve nincs is HP veszteség, mégis megtörténik a reset. #283563 hozzászólásomban van a replay linkje. A T30 meglövése után HE-t töltök és nem sebzem a T110-et, mégis 100-ról leugrik a foglalás. Ezt valaki meg tudja erősíteni, hogy így van-e vagy bug? Azért gondolom, hogy én reseteltem ezzel a lövéssel, mert a statisztikában 121 bázisvédelmi pont van és a T30 meglövésével tuti nem csökkent ennyivel. -
TiborTamas #283677 Én anno mikor le volt árazva, 3 nap alatt húztam ki a Foch 155-öt, mégsem untam meg a 9-est, annyira élvezetes vele a játék. Szerintem nem éri meg belerakni azt a free-t, tudnál annak jobb helyet találni biztosan. :) -
Foch-al 241k xp-nél járok, de már rohadtul unom :D Van 30k free xp-m, szerintem belerakom a Foch 155-be... -
TiborTamas #283675 Új credit rekordom. :)
Replay -
foxbat88fx #283674 na öregem... ha itt nem megy el a kezdőknek a kedve az artyzástól akkor sehol :D
-
"Még hogy nem OP a Foch, itt is egy 44% WR-es játékos hozta le a csatát."
Hol van ilyenkor fostaliga:D Az ellen fosa is szar player volt mégis tarolt.
Am HE-t nem is jutott eszembe betölteni, de igazad van, lehet elég lett volna. A HE nerf óta csak ritkán használom kivégzésre, sőt resetre is, mert elég megbízhatatlan, h sebez-e egyáltalán. Régen jó volt, mert bárhova lőttél sebzett egy minimálisat. Ennek a 100-as lövegnek a HE-je elég alacsony átütésű és talán féltem attól, h még ilyen 10hp-t sem sebez az obj-be. Nem ezzel a tankkal, de sokszor volt már olyan (T10 tankkal is), h resetelni kellett volna, volt berakva 3-4 HE és egyik sem sebezte az ellent, mert keményebb helyen találta el, pedig én céloztam a weak pontra is, de az is benyelte. -
stoppos #283672 A pörsit iszonyat nehezen szoktam meg, de nemrég sikerült. Azóta a kedvencem. :) -
Simulacrum #283671 Imádom a T-54-et így egyáltalán nem gond kihúzni vele a 140-est, nemsokára meglesz. A 62A meg már rég ki van vele húzva.
5 kört mentem eddig a PTA-val stockon, nekem már így is elmegy. Bujkálok vele és még így is elvagyok. 5 csata alatt is már 3-szor megkaptam a noob jelzőt a játékért, érdekes módon mégis mindig a top 3-ban voltam sebzésben az Indien ágyújával.
Pontosan ugyanígy éreztem én is. Szerintem is a T-44 a legjobb 8-as. A Panther tetszett, de annyira nem, mint az orosz. Az Indien a végére lett kezesbárány, de én is közepesnek mondanám, a kínaival még nem játszottam. Hopp most ugrott be a Pershing, máig azzal van a legjobb winrate-m, a T-44-el azonos szintre helyezném, nekem nagyon ment vele. -
yossarianHUN #283670 Nekem az STA az új kedvenc, pedig a stílusa nagyon hasonló a Pershingéhez, amit meg egyszerűen utáltam. -
R3nton #283669 nálam ez a face-/sidehug a t-34-2 esetében már nem működött. Elötte viszont a t-34-1 pöpec volt. Nekem a 8-as visszalépés volt a 7-eshez képest. De am nem volt rossz a 8-as se. T-44 meg a mozgékonyág+lb1 kombó miatt gyilkos sztem. -
malystryx #283668 Azért érdekes tank ez a Sturer Emil.. Előző csata 7 lövés, 0 találat, 100-200 méterről tiszta célpontok. Most meg top gunt csináltam vele, 3300 damage, még az olyan célpontokat is eltaláltam, amiknél lehetetlen lett volna. A kő mögül csak a tank szélének sziluettje látszott. Érdekes, de mintha a nagy ágyú lövedéke fényévekkel gyorsabban betalálna. Jól látom? -
Malarki #283667 Hát nekem meg pont a T-44 a semmilyen tank. Nem rossz, mert mozgékony, meg minden, de akkor se nőtt a szívemhez.
A P2-t imádom, rohadt jó ágyú van rajta, mióta buffolták a mozgékonyságát az egyik kedvenc tankom lett.
A T-34-2-vel meg élvezet nézni, ahogy a heavyk vergődnek mikor beparkolok melléjük.
Kinek a pap, kinek a paplan. -
R3nton #283666 Ne már :D Nekem a t-44 mindent vitt, az kedvenc 8-asom. 2. meg érdekes módon talán a centurion. Panther2, t-34-2, indien, pershing, ezek nekem mind középszerű tankok voltak. Nem rossz egyik se, de nem kiemelkedők.
Viszont az obi416 most tetszik, pedig nem is forog körbe a tornya. -
R3nton #283665 Az orosz med elég költségtakarékos, mert ha obi416 felé indulsz el ki tudod húzni mind2 9-est, és a t-54ből meg 2 tízest. Az orosz med ágra érdemes egyszerre ráfeküdni és akkor 3-4 hónap alatt van 3 meded :D
Igaz hiába jó tankok a végén már a könyöködön fog kijönni a sok t-54, meg obi430II :D
Leo proto nekem nagyon adta! Viszont a közelharcot minden esetben kerüld, mert szar a dpmje és papír is, egyébként nagyon jó tank!