banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• shbg
    Tigris az egyik legjobb hetes heavy hanem a legjobb. Nála talán a t29 a jobb. talán... Én a Tigrist jobban élvezem. Nem sniper tanknak használom, jobban élvezem vele a közelharcot. Bár rendkívül eredményes tud lenni mind távol mind közelharcban. Rofban megeszik mindent. Szerintem bármelyik T8 heavynek méltó ellenfél a Rof és az átütő erő miatt és a sok HP miatt. Előre röhögök, ha egy Is3 rámront és megakar enni. Én meg ugye kilövöm szépen. Amikor rám mászik van hogy pattan, de hogyan azt ne kérdezzétek.
    Tárgyilagosan: Megfelelő mozgékonyság, korlátozottan alkalmas körbetáncolásra. Sebesség a középkategóriába tartozik. Páncélvédelem, nem igazán van, néha néha beforgatva pattint. A torony páncélozott ha sikerül elrejteni a testét sokat fog pattintani.Talán legjobb tűzereje van a 7-es heavyk között pontossággal megspékelve. A tűzereje még a 8 as szinten is megállja a helyét, igaz nem számoltam utána csak érzésre.
    Igazi kis többcélú tank kimagasló tűzerővel, közepes mozgékonysággal, és gyenge testpáncéllal. Már majdnem opnak nevezném, és remek farmtank.