banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Imádom a T-54-et így egyáltalán nem gond kihúzni vele a 140-est, nemsokára meglesz. A 62A meg már rég ki van vele húzva.

5 kört mentem eddig a PTA-val stockon, nekem már így is elmegy. Bujkálok vele és még így is elvagyok. 5 csata alatt is már 3-szor megkaptam a noob jelzőt a játékért, érdekes módon mégis mindig a top 3-ban voltam sebzésben az Indien ágyújával.

Pontosan ugyanígy éreztem én is. Szerintem is a T-44 a legjobb 8-as. A Panther tetszett, de annyira nem, mint az orosz. Az Indien a végére lett kezesbárány, de én is közepesnek mondanám, a kínaival még nem játszottam. Hopp most ugrott be a Pershing, máig azzal van a legjobb winrate-m, a T-44-el azonos szintre helyezném, nekem nagyon ment vele.