418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Mondjuk nem tudom, mit lehetne máshogy csinálni azon, hogy ráviszem a célkeresztet az ellenséges tankra, majd miután pedig megállapodott, kattintok egyet... :D
  • Szpecnyaz
    Az ön készülékében van a hiba, nekem 81% :D.
  • stoppos
    És ez még rosszabb volt, mikor nem kellett fizetni a javításért. :) Amúgy a logikát sem értem ebben. Ha még lead egy lövést, ami sebez, már keresett vele egy kis plusz xp-t, meg lóvét.
  • rolio
    Nekem most a 15-össel jobban megy, mivel sajnos túl rövidek a csaták (vagy 15-2 vagy 2-15 az eredmény), ezért minél több dmg vagy oneshot kell.
  • FosTalicskaa
    Az a baj, hogy ezek a puhatestű állatok úgyis vízbeölik magukat, szóval az egész emiatt nem ér semmit.

Múltkor tapasztaltam egy csatát ilyen szempontból ami szépen demonstrálta, hogy az artik és a nem arti játékosok között milyen mentalitásbeli különbségek is vannak. Voltam én, egy E-75 meg talán egy t92, 3-an maradtunk bekerítve jó pozíciók nélkül egy viszonylag nyílt terepen kb 9 ellenfél ellen. Szóval csak azt vártuk hogy kilőjjenek minket. Mit csinált az arti? Beletolatott a vízbe, hogy őt aztán ne lőjje ki senki, mi meg az e-75-el azért becsületesen bevártuk az enemy-t aztán egy rövid tűzharcot követően ki is szedtek mindkettőnket, de meg sem fordult a fejünkben, hogy na most akkor áztassuk el magunkat... Ez annyira gerinctelen. Ha valaki ilyet csinálna legszívesebben lenulláznám az xp, credit hozamát, kiadásokat persze meghagynám, valamint a dmg + kill számot sem venném bele a statjába csak +1-et kapna a csataszáma és szevasz, hadd örüljön a sok majom...
  • popey8
    Ja és 10k xp múlva meglesz a PzIV, végig a 128-assal használtam.

Maala: beregelt ide az asszony, többet nem mesélhetsz itt a szeretőidről, psszt:D
  • popey8
    A borsig "kiságyúját" a bl10-hez tudnám hasonlítani. Ha jó kedve van, akkor 1mm kilógó részt is eltalál 3-400 méterről, ha bal lábbal kelt fel, akkor meg minden mellé megy. Tipikus német betegsége is van: papíron pontos, mégis sokszor megy a lövedék a kör szélére. Nekem 75,77% a találati arányom. Halálpontos német löveg, szal lehetne jobb is:)
  • VanDaal
    Ne hallgasson rám? Nem én mondtam, hogy a 15 centis pontosabb, nekem az még meg sincs :D
    Csak azt mondtam, hogy indokolatlanul kevés sebzőt lövök eddig a 128-assal.
  • Helga asszony
    Ma főzelék lesz az ebéd aranyom.
  • Maala
    Dehogynem, az az igazi. Ne hallgass VanDaal-ra, még csak 15 csatája van vele. Belefér annyiba a 65%-os hitrate. Majd lesz jobb is.
  • VanDaal
    Maga a tank tényleg jó lenne, érzem benne a potenciált, és az átlagsebzésem sem olyan rossz vele (bár ez relatív), hát még ha a találati arányomon is tudnék javítani kicsit :)

Rolio:
    Való igaz, annyit még nem mentem vele, hogy rendesen kitapasztaljam, mit lehet vele, és mit nem.
    Remélhetőleg idővel majd összecsiszolódunk :)
  • rolio
    De a kisebb ágyú mintha nem lenne az igazi, ugye?
    Én még küzdök a 10-essel, próbálunk összehaverkodni.
  • R3nton
    Túl OP lol és azért adtad el. Milyen humánus player vagy te. Amúgy a 8-as a szintjéhez képest jóval OP-abb, főleg, hogy jó a camoje, míg az x-fighternek 0 camoja van.
  • GaburroSan
    Jó lesz az! Én már rég kifejlesztettem a 10-est de túl op nekem és el is adtam és visszavettem a 8ast trollkodni! Rajta a 15cm ágyú és ma már volt vele 1 top gunom olyan szinten hogy 1 lövés 1 tank :) Tegnap meg gold ammoval oldalba löttem a IS-7 és leugrott róla 771 hp :)
  • R3nton
    Már nem TD-zek :D Bár várom mit változtatnak majd patch után a T110e4-en. Kisebb alfája lesz de nyomnak a rofon, egész jó kis heavy lesz belőle :D
  • rolio
    Majd ráérzel, milyen szellem ez a TD...Malinovkán a mocsár szélén fél pályáig elmész vele láthatatlanul...
  • VanDaal
    A patch előtti állapotról én nem tudok nyilatkozni, mert kb csak egy hete van meg a tank. A 15-ös ágyú sincs még meg, de ki fogom próbálni, hogy muzsikál rajta, ha majd eljutok odáig :)

Toby:
    Ha közelebb mennék, lehet, hogy arányaiban több lövés találna be, de egy ilyen papír tankkal alapvetően inkább kerülni próbálom a közelharcot, amennyire csak lehet :)
  • Maala
    Ne is mondd, egyszer bementem 5 arty közé, és az egyik hagyott pár HP-t ez a szemét Bat. :D
  • suba53
    Ez az idióta ötlet a saját arty kinyírására melyik eszement fanatikus ötlete volt?

Én még eddig nem tapasztaltam, pedig viszek egy arty vonalat. De amikor nem arty-val vagyok, és egy barom kilövi az artynkat, azt kinyírom az biztos. :-)
  • Lunki88
    Vízbe kell lökdösni őket ha olyan map van, azt szeretik a legjobban. :)
  • rolio
    Én is ezt éreztem, amióta megváltoztatták a 128-as kinézetét, felraktam a 15-öst, az meg mintha pontosabb lenne...
    3 hete azzal farmolok(kivéve 10-esek között szarabb meccsen -premammo powa!) és nagyon adja. Azért amikor repkednek a 800-as pofonok az jóóóóó
  • Toby0501
    Nagyon jó a rejtőzködése, menj közelebb! :)
  • FosTalicskaa
    Nekem akkor már több lenne belőle mint sniper medálból. :P
  • patchaou
    Akkor már volna egy pár :)
  • atee73
    hagyd mar.... miota td-zel nem vagy hiteles td gyulolo
  • VanDaal
    Igen, a 128-assal. Álló helyzetből lövök, többnyire álló célpontokra, lassan 3. skilljét húzó legénység van benne, és mégis össze-vissza mennek a lövedékek.
    Előző csatában is 18-ból csak 9 talált, ebből 7 ütött át, és csak 5 sebzett. Nem tudom hova tenni a dolgot, lassan már azt fontolgatom, hogy csokit fogok rá rakni a poroltó helyére, az sem sokkal drágább mulatság, mint ez a sok nem sebző lövés...
  • FosTalicskaa
    Jah, vagy a Raseinai medált pl megadhatná arra is amikor az első fél percben kinyírod a csapatod összes artiját, de min 3-at...
  • R3nton
    Egyébként már rég esedékes lett volna hasonló medálok behozatala, csak TD killerben. Kiszedsz 5 TD-t és kapsz egy csillogó arany medált :) R3nton medál :D
  • rolio
    A 128-assal? Mert a nagy csövet gondolom ismered...
  • R3nton
    Nekem van 2 Burda medálom is Egyik Batchattel a másik 13-90el
  • VanDaal
    Mit vétettem, hogy ez a mindenki által istenített RHM Borsig nálam nem hajlandó a világon semmit sem eltalálni?

62% vele a találati arányom, ami egy röhej! Mintha valami low tier orosz tarackkal lövöldöznék, 50%-os legénységgel... Aztán persze ebből a 62%-ból még lejönnek a lepattanók meg a nullás kritikusok is. Ha azt mondom, minden 3. lövéssel sikerül csak sebzést osztanom, még lehet sokat is mondtam...
  • Maala
    Lehet, közben a barátnője kényezteti az asztal alatt, hogy ne idegeskedjen. :)
  • Maala
    Hát, tegnap, miután Jeff beírta, hogy Quicky épp streamel, elkezdtem nézni, és az első félpercben elharapott egy fuck-ot. Szóval nem bírják ki ők sem. :)

Csak nem ismeri ezt a fórumot, hogy jöhessen ide sírni. :D

"Hey guys, FUCK THE NOOBS!"
  • gseldon
    A T-54 tényleg istencsászárállat. Ha kibírod az előtte lévőket :)
    Az ágyúsüllyedés egyiknél se egetverő, de azért minimálisan van, nem úgy, mint a kínaiaknál.
  • stoppos
    Egész pofás a T-34-1. Ugyan egy kavicstól az eget lövi, mint az összes kínai, de ha sikerül egy lapos teknőt találni, onnan lehet vele emberkedni, mert a feje elég kemény. A T20 viszont jobb, ott nagyon sokat dob a depression.
  • kabel15
    Én T54 ig szeretnék eljutni. De mivel nem akartam élőről kezdeni a med ágat ezért maradt a KV1-KV1S-KV13 T54 ben bízok :) Tetszik annak a tanknak a kinézete. Egyébként mennyire jó annak az ágyú sülyedése? Lehet vele dombokon harcolni?
  • gseldon
    Nekem is ugyanez a hibajelenség, 500-600-as latency-m van, folyamatos a piros lag, játszhatatlan. Szintén T-Home.
  • gseldon
    A KV-13 szerintem egy nagy rakás fos. Pár hónapja kerestem magamnak egy tier7 med-et amit hosszú távon megtartok szórakozni, és a KV-13-at is kipróbáltam, mert nagyon sok helyen olvastam, hogy mekkora király. Hát nem az... Pedig azonnal fullosan 100%-os legénységgel próbáltam.
    Lassú, nem fordul, az ágyú tier7-be már teljesen elégtelen 144mm átütéssel (könyörgöm, azzal még a tier9-es tankok seggét se lehet átütni, nemhogy oldalt, de még egy IS3-at se ütsz át oldalról egyáltalán), a páncél meg, bár valóban képes meglepő dolgokat pattintani, de NEM MEGBÍZHATÓ! Nem tudsz vele úgy játszani, hogy bízol a páncélban, mert 10-ből 9-et úgy átenged, mintha ott se lenne, aztán a 10-ket, ami történetesen egy BL10 lövés, azt meg megfogja. De ezzel nem lehet számolni és számítani se rá.
    Nekem a T20 sokkal jobban bejött, az lett a tier7-es med tankom, a t-34-1-re még kíváncsi vagyok, de az még nincs meg.
  • Gabi77
    Én ma viszem a gépemet egy másik internet szolgáltató vonalára ha ott működik akkor a T-home-nél vagy a ruteruknál van a hiba és akkor nem fognak lerázni egykönnyen jöjjenek és javítsák meg.
  • Roger6
    XDDD Ez kurva nagy!