banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Az a baj, hogy ezek a puhatestű állatok úgyis vízbeölik magukat, szóval az egész emiatt nem ér semmit.

Múltkor tapasztaltam egy csatát ilyen szempontból ami szépen demonstrálta, hogy az artik és a nem arti játékosok között milyen mentalitásbeli különbségek is vannak. Voltam én, egy E-75 meg talán egy t92, 3-an maradtunk bekerítve jó pozíciók nélkül egy viszonylag nyílt terepen kb 9 ellenfél ellen. Szóval csak azt vártuk hogy kilőjjenek minket. Mit csinált az arti? Beletolatott a vízbe, hogy őt aztán ne lőjje ki senki, mi meg az e-75-el azért becsületesen bevártuk az enemy-t aztán egy rövid tűzharcot követően ki is szedtek mindkettőnket, de meg sem fordult a fejünkben, hogy na most akkor áztassuk el magunkat... Ez annyira gerinctelen. Ha valaki ilyet csinálna legszívesebben lenulláznám az xp, credit hozamát, kiadásokat persze meghagynám, valamint a dmg + kill számot sem venném bele a statjába csak +1-et kapna a csataszáma és szevasz, hadd örüljön a sok majom...