A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
gseldon #284267 A KV-13 szerintem egy nagy rakás fos. Pár hónapja kerestem magamnak egy tier7 med-et amit hosszú távon megtartok szórakozni, és a KV-13-at is kipróbáltam, mert nagyon sok helyen olvastam, hogy mekkora király. Hát nem az... Pedig azonnal fullosan 100%-os legénységgel próbáltam.
Lassú, nem fordul, az ágyú tier7-be már teljesen elégtelen 144mm átütéssel (könyörgöm, azzal még a tier9-es tankok seggét se lehet átütni, nemhogy oldalt, de még egy IS3-at se ütsz át oldalról egyáltalán), a páncél meg, bár valóban képes meglepő dolgokat pattintani, de NEM MEGBÍZHATÓ! Nem tudsz vele úgy játszani, hogy bízol a páncélban, mert 10-ből 9-et úgy átenged, mintha ott se lenne, aztán a 10-ket, ami történetesen egy BL10 lövés, azt meg megfogja. De ezzel nem lehet számolni és számítani se rá.
Nekem a T20 sokkal jobban bejött, az lett a tier7-es med tankom, a t-34-1-re még kíváncsi vagyok, de az még nincs meg.