418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #284864 Sajnos nagyon jól összefoglaltad a jelenlegi helyzetet. -
stoppos #284863 Akkor abban is rettegni kell a nagyon növényektől? A leo protoba kaptam egyszer akkorát Mr 142-től, hogy csak lestem. -
FosTalicskaa #284862 Én nem. Ha normál nem viszi át, akkor inkább dögöljön meg az összes wg-s ruszki paraszt. Amikor bejött ez a creditélt gold ammo akkor eldöntöttem, hogy nem fogok beszállni ebbe a wg által megálmodott meat grinderbe. Viszont a gold miatt elértek egy csomó dolgot már. A kis szintek miatt a sok troll ágyútól már nem is lehet játszani, ergo a fun szintek, mint pl: 2-es, 5-ös kilőve. Magas szinten meg gold ammos medek, meg könnyű tankok szórják a halált 500 méterről is frontális harcban olyan erősen páncélozott vasak ellen amiknek elvileg a páncéljuk lehetne jó, de emiatt már az sem. + a wn6-8 is már csak dísznek jó. Mióta olyan könnyedén lehet farmolni a dmg-et arannyal... -
foxbat88fx #284861 a legjobb amikor az RHM B WT-met lövik szarrá gold-al nagy kaliberrel
szegénynek nincs annyi esze hogy HE-vel sokkal nagyobbakat csapna rám :DDD -
stoppos #284860 Feltettem ezt a goldammo figyelőt, hát tényleg rettenet hülye helyzetekben lőnek golddal az emberek. Pl. 8-as TD-vel 7-es papír medre, többször is. Vagy 10-es mezőnyben a medekkel. Azonkak hova a francba kell még több pen?
-
foxbat88fx #284859 visszatérve a tegnapi zsáklinikszes témához
(mert este már nem voltam)
szerintem azért kamu mert fapofával játszik
ahogy Master is mondta, lehetetlen így játszani
vagyis lehet, de azoknak a gamereknek 3-400 effije van nem 2000
nekem nagyon gyanus a dolog!!!! -
400V #284858 UBR-482
Price:
1 118
Characteristics
Armor Piercing (AP) Type
130 Caliber (mm)
188-313 Armor penetration
368-613 Damage
Used in guns
130 mm S-70, 130 mm S-70С
Jól írtam.
Nekem már nincs idegzetem ilyen lóbaszó TD k meleltt gyakorolni IS7 el, pedig jó lenne. Többet ér nekem a nyugalom. Elvagyok tier 8 ba.
Nálam így néz ki az IS7 használat.
Pörgetem a garázst, nídd a IS7 de szép tank... ahan tier 10 de jó má... nézegetem 15 AP 15 APCR azé odaver első tier 10 em. Bemegyek randomba előtte vagy 60 ima miatyánkhoz hogy ne legyen sok TD meg arty aztán gomb lenyom. Majd ha valami normális csatám is van többet nem is megyek vele. Ez az egész tier 10 nem az án világom. Egyedül tier 10 medekkel élvezem csak. Majd ha a kedves WG kiveszi újra a prém ammot akkor változik a helyzet. WT be nincsen ilyen fícsör hogy prém ammozz, sőt kis tier tankal kigrindelhetsz akármilyen nagy szörny tankot. Meg ott egy kisebb prémium tank 3000 - 4000 ft ért annyit ér mint itt egy 13 000 ft os tank.....
-
VanDaal #284857 A dolog apró szépséghibája, hogy ha az IS-7 weak spotját nem találják el a nagy távolság miatt, akkor az IS-7 meg már kb a tankot sem fogja eltalálni arról a tavolságról :)
A másik meg, hogy T10-ben szinte már tényleg mindenki goldot lő...
Abban viszont egyetértünk, hogy az IS-7 a legrosszabb T10 heavyk egyike. -
Egyrészt 373 a minimum sebzése, másrészt be lehet forgatni, ha épp sarokban harcolsz vele. Csak meg is kell várni, amíg az ellen ellövi magát, és utána előjönni lőni. Harmadrészt elég kicsi a csukaorr alja, 3-400m-ről nem olyan egyszerű belőni, és ha nem azt a kis részt találod el, biztos pattanó. Szemből, gold nélkül.
Persze ettől még a hulladék ágyú miatt a t10 heavyk legalja a tank a 113al karöltve. Aki meg azt mondja, hogy jó a páncélja, az még nem játszott E3al. Amikor annak kidugod a tetejét, és Obj 268 pattog róla 450mm-es HEATtel. Na AZ a jó páncél. Nem ez.
Jó mozgékonyság, közepes páncélzat, szar ágyú. Tipikus IS. -
atee73 #284855 Nincs vkinek egy jol beallitott radial menu congig file-ja??
valszeg fogyatekos vagyok es nem tudom beallitani rendesen soha..
-
atee73 #284854 Minden T10-es tank "nagy zsákutca" mivel ugy veszem eszre eggyikbol sem lehet uj tankot kifejleszteni .... 
u.i:you make my day
-
Ismerős az érzés.
Egyedüli heavy 175mm pennel kizárólag T9-es TD-k, és medek közt. Azért 2 fochot megszedtem szemből gold nélkül. -
400V #284852 IS7 et pont nem szabad beforgatni mert a csukaorr így működik maximálisan. Max az oldala ér valamit beforgatásnál a rétegelt páncél miatt meg a lánctalp nyeli a heatet. Csukaorrt is kiüti az hogy ha rálátnak a hasára rögtön nem ér semmit. Nem sírok nekem ezért egy nagy zsákutca ez a tank.
Válsták le Object 770 re vagy object 277 re! :D Azok már tankok. -
400V #284851 Pontosan. IS7 régi buta gun, IS4 meg pont annyival jobb egy tierrel feljebb ST-I től hogy több a hp ja, amennyivel tud többet ROF ba az kb nem oszt nem szoroz. ST-I sokkal jobb érzésre, élvezetesebb is. Legjobb mikor IS7 370 eket sebez, attól mászok falra. Meg ha már streamről volt szó napokban. Nézegessétek sok jó játékost, egyik se játszik ezekkel a tankokkal. Egyszerű a válasz. -
rahotep #284850 Akkor vedd meg és meglátod! Ahogy azt Te is leírtad az is-4 kisebb így a wekspot is kisebb rajta.Az is-7 beforgatva és egyenesen is egy nagy weakspot.Ha el tudod dugni az alját akkor jó,csak a silány gundep. miatt nem tudsz lőni,de cserébe még a pen is szar gold nélkül...röviden az is-7 kalap szar! 3-as szakaszban esetleg jó lehet mint rushtank,de két foch155 lemészárolja a szakaszt 2 tárból. -
kisokka #284849 Egyetértek. Nekem valamiért mindig mumus volt az IS-7, sokkal jobban utálom ellenfélként, mint némelyik táras csíter TD-t. Ha bemegy hulldownba, esélyem nincs ellene, meg kell kerülnöm, de persze ez meg már nem egyszerű, mivel ott lesnek rám a haverjai
-
Simulacrum #284848 IS-7-em nincs, de én abszolút úgy érzem, hogy az IS-4-et könnyebb belőni ellenfélként is. Szemből sokkal nagyobb felületen lehet átütni, mint az IS-7-et, amit oldalról is sokkal nehezebb. Annyiban jobb IS-4, hogy kisebb. -
rahotep #284847 Azt nem tudom,hogy régen milyen volt,de most az összes T9 és a jónéhány T8 is gold nélkül üti át az IS-7-et...természetesen az IS-4 már nem ilyen egyszerű! -
R3nton nem kell mindent komolyan venni, a fórumtársak szellemi épségének megőrzése érdekében.
-
400V #284845 Van IS4 em is meg IS7 esem is. Mivel nem járok CW re meg nem klánozok így nem használom sűrűn. Ilyen prém ammos spammer csatákban nem látom értelmét. Az állításomat meg a régi időkre értettem mikor még csak aranyért lehetett venni prém ammot.
-
suba53 #284844 Tegnap az eddigi legizgalmasabb MM összeállításban volt részem.
29db Tier9-es tank közé kerültem egyedüli Tier7-es IS-el.
Nem sok babér termett. :-) Talán valamelyik ellenfélről lehorzsoltam egy kis festéket mielőtt felrobbantam volna.
-
rahotep #284843 Én stresszmentesíteni szoktam a játékot: kötelező duplázókat letolni aztán irány T5-Stug III+S35 CA+Churchill III! Így elég élvezetes a játék,kredit is jön és még az is belefér,hogy időnként oneshotol egy piros KV-1S,ha sikerül összejönni a barátokkal egy 3-as szakaszba akkor ez még fokozható! -
rahotep #284842 IS-7 páncéljából él...lol Lusta vagyok megnézni,hogy játszottál-e vele. Ha igen akkor várom a javaslataidat a páncélból éléssel kapcsolatban.Szerintem csak kétféle ember tudja átlőni: boldog és boldogtalan! Ha véletlenül pattog a páncélja vagy nem sebeznek az pusztán az "orosz magic lánctalp"-nak köszönhető vagy valamilyen csoda folytán a tornyodat lövik a lámák. -
Paradoxon61 #284841 Tudom, tegnap ezért is hanyagoltam a KV-4-et 3 csata után. Kapásból goldot nyomtak rám, amint megláttak. Ez van, a játék része lett sajnos.
Nem véletlen írtam itt nem olyan rég, hogy nem igazán tervezek ebben a játékban hosszú távra. Egyszerűen nem ér annyit. Minden ember mazohista valamennyire én is. De azért annyira nem, amennyire e játék készítői gondolják. Nekem nem az okoz örömet a játékban, ha 50 csatában legalább 30x szétlövethetem magam úgy, hogy hiába igyekszem jól teljesíteni, a gyökér aki csak néző a másik oldalon, mert nem csinál semmit, csak figyel a háttérből, vagy azt se mert bot, több pontot kap 1 lövés nélkül mint én, csak azért mert a nyertes oldalon van.
Ráadásul annyira "törekednek" már az "egyensúlyra", hogy tegnap és tegnap előtt T1 és T2-es tankok is megjelentek T8-as menetekben. Tuti ők is kiegyensúlyozottnak érezték a küzdelmet....
Igazából amikor elkezdtem jó kis csatákra számítottam, nem erre a tank pankrációra, vagy lovagkori tornára ló helyett tankkal, kopja helyett meg ágyúval. A közben zajló light tank forma 1 bajnokságokról nem is beszélve. -
madmanic #284840 Ne is mondd.. Tegnap éjjel próbáltam volna játszani, 4 ből 3 T10 es meccsben goldspammer wt fosok jöttek platoonban...
Megszáradhatott volna a lepedőn aki berakta a játékba.. Meg a sok csíra aki használja... -
Ez a baj. Sok csicska sehol sem lenne, ha nem lenne arany lőszer. WT auf E100-ak, meg hasonlók már elsőre goldot töltenek... Gyerek, ez vicc. Ezért nem ér semmit a páncél szinte. KV-4 régen mekkora állat volt. Most már az lő be, aki nem akar. -
Plata #284838 Tegnap perzsával átlőttem is7-et sima lőszerrel.
-
400V #284837 Lerágott csont, de a lényeg az hogy pl IS7 vagy MAUS vagy bármi más gépállat ami a páncéljából él kb annyi randomba hogy push this prem ammo button aztán helló szia. Tenni nem lehet semmit mert nincs tiltva. -
Paradoxon61 #284836 Mi köze ehhez az aranynak? a goldlőszert már megveheted creditért, ezért is lövöldöznek vele annyian. -
virkir #284835 Ez most hogy?
Eddig úgy tudtam a sebzésre meg hasonlókra adják az xp-t nem arra ha sértetlenül megúszod a csatát.
Vagy a goldlőszer pattintja a te lövéseidet? -
"Itt a fórumon is vannak lányok és biztos ők is csodaszépek!"
Szerintem egy sincs. Ha meg mégis van, képet vagy nem hiszem el.
-
bassza meg az összes fasszopó aki aranyozik
kibaszott 600 Xp kell a revolveres ágyúra a 7es gecire és nem lehet össze szedni mert az összes tróger csicska full aranyat lő tanktol függetlenül
száááánalmaaaas -
TiborTamas #284832 Azokhoz fordulnék kérdésemmel, akiknek már sikerült email címet váltaniuk. Ti mit írtatok, milyen okból van szükségetek a változtatásra? -
És elalvás előtt még a nap kérdése:
(jó éjszakát!)
-
Kronos79 #284830 Sajnálom, hogy szinte minden alkalommal megtalálja egy ilyen idétlen. Egy ideig csinált késleltetést, aztán abbamaradt. Nem tudom miért jó ez. Jinglest a WT árkád részében gyilkolják halomra. Ezért inkább a HB részét tolja. -
Best of Encounter...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
De jót röhögtem most este. QuickyBaby online nyomta, és a legutolsó meccsén jól megszívatták. Úgy káromkodott mint egy kocsis. 
Miért is?
Volt egy narancssárga effy-s fenegyerek aki figyelte mikor nyom rá QB a Battle gombra. Ő is szándékosan akkor nyomta meg és remélte hogy összedobja vele. Mivel nincs késleltetés, és szerencséje is volt, egymás ellen tette össze őket a MM. Szándékosan tier 10-es artyt hozott hogy csak QB-t lője.
Elkezdődik a meccs Sand Riveren és a csávó beírja chatbe hogy QB most kinyírlak. Online közvetítésen nézte merre mozog QB, és amint bespottolták már lőtte is. Első lövésre ment is az 1500 damage! QB full ideg volt hogy szopatják, mert a dűnék között nem tudott elbújni. Lapított mint állat.
Jött a fordulat. A saját batchatjük elment a gonosz artyért. QB szinte ugrált örömében, a chatelők meg biztatták a bátor Bat-et. Elérte az artyt, de nem tudta kilőni mert egy másik Bat kinyírta közben. Erre a több 1000 néző: óóóóóóóóóó meg áááááááááá meg úúúúúúúúúú...
A lényeg hogy nem sikerült neki a revans, mert a maradék 200 hp-ját leszedte valami az ellenfél bázisának támadása közben. Ku.va jó volt élőben.
-
madmanic #284827 semmit valószínűleg.
Tipikus retard-team..
90% ban ilyen sajnos. -
TiborTamas #284826 Gondolom nem voltál ott resetelni. Előfordul, hogy nem tudsz mindenhol ott lenni egy heavy-vel. :) -
haflac #284825 Na most ilyenkor mit csináltam rosszul?Több xp-t kaptam vesztesként,mint a nyertes legjobbja.