A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #284841 Tudom, tegnap ezért is hanyagoltam a KV-4-et 3 csata után. Kapásból goldot nyomtak rám, amint megláttak. Ez van, a játék része lett sajnos.
Nem véletlen írtam itt nem olyan rég, hogy nem igazán tervezek ebben a játékban hosszú távra. Egyszerűen nem ér annyit. Minden ember mazohista valamennyire én is. De azért annyira nem, amennyire e játék készítői gondolják. Nekem nem az okoz örömet a játékban, ha 50 csatában legalább 30x szétlövethetem magam úgy, hogy hiába igyekszem jól teljesíteni, a gyökér aki csak néző a másik oldalon, mert nem csinál semmit, csak figyel a háttérből, vagy azt se mert bot, több pontot kap 1 lövés nélkül mint én, csak azért mert a nyertes oldalon van.
Ráadásul annyira "törekednek" már az "egyensúlyra", hogy tegnap és tegnap előtt T1 és T2-es tankok is megjelentek T8-as menetekben. Tuti ők is kiegyensúlyozottnak érezték a küzdelmet....
Igazából amikor elkezdtem jó kis csatákra számítottam, nem erre a tank pankrációra, vagy lovagkori tornára ló helyett tankkal, kopja helyett meg ágyúval. A közben zajló light tank forma 1 bajnokságokról nem is beszélve.