A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #284858 UBR-482
Price:
1 118
Characteristics
Armor Piercing (AP) Type
130 Caliber (mm)
188-313 Armor penetration
368-613 Damage
Used in guns
130 mm S-70, 130 mm S-70С
Jól írtam.
Nekem már nincs idegzetem ilyen lóbaszó TD k meleltt gyakorolni IS7 el, pedig jó lenne. Többet ér nekem a nyugalom. Elvagyok tier 8 ba.
Nálam így néz ki az IS7 használat.
Pörgetem a garázst, nídd a IS7 de szép tank... ahan tier 10 de jó má... nézegetem 15 AP 15 APCR azé odaver első tier 10 em. Bemegyek randomba előtte vagy 60 ima miatyánkhoz hogy ne legyen sok TD meg arty aztán gomb lenyom. Majd ha valami normális csatám is van többet nem is megyek vele. Ez az egész tier 10 nem az án világom. Egyedül tier 10 medekkel élvezem csak. Majd ha a kedves WG kiveszi újra a prém ammot akkor változik a helyzet. WT be nincsen ilyen fícsör hogy prém ammozz, sőt kis tier tankal kigrindelhetsz akármilyen nagy szörny tankot. Meg ott egy kisebb prémium tank 3000 - 4000 ft ért annyit ér mint itt egy 13 000 ft os tank.....