418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ha igazán jó hangmodot akarsz, próbáld meg ezt! -
arel #284944 Mostanában töltöttem fel az új motor módot.A beállításoknál mit takar a hangeffektek és az effektek.Az előbbi foglalkozik a motorral -mert a mód óta elég hangosak lettek a tankok- az utóbbi meg a lövésekkel/becsapódásokkal? -
VanDaal #284943 Nem tudjátok, az megoldható lehet vajon, hogy megjeleníttessem a játékkal a TD-k lövegkitérítési tartományát, ami bizonyos célkereszt modokban is benne van, de úgy, hogy ettől eltekintve a gyári célkereszt ne változzon? -
madmanic #284942 A jó öreg KV1... 
-
R3nton #284941 azt kéne, vagy inkább a WT-re befizetni :P -
atee73 #284940 ne maar ..... tedd felre video kartyara inkabb
-
yossarianHUN #284939 -csak -
Malarki #284938 Én is most húzom a Sturer Emilit. Szerintem nem olyan rossz, mint mondják. 100%-os cammoval, álcahóval, festéssel az álcája se olyan rossz, de azért ritkán hagyatkozom rá. Valami dombot kel keresni, amögül kinézve lőni, aztán visszahúzódni. Az ágyúja érdekes, nagyot basz, de elég hektikus, néha össze-vissza lő, ami a 15 lőszer miatt kellemetlen is lehet. Összességében én meg vagyok elégedve vele, de nem túl megbocsátó tank. -
yossarianHUN #284937 #284935
Na akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok tök paranoiás. -
madmanic #284936 nem.
Amíg vége nem lesz a tetves Is6 eventek addig tele lesz a sok ingyengyurival...
Mentem pár kört T5 T6 ban az ÖSSZES lövés gold volt.. Szánalom.. -
Simulacrum #284935 T34-em nekem is van és szerintem is lecsavarták. Főleg akkor szembetűnő a dolog, mikor a nemrég vásárolt E-25-tel hasonlítom össze. Kb. dupláját hozza a 7-es prémtank. Jó persze tudom, hogy a lőszerár jóval kevesebb, de ez akkor is durva.
Gyaníthatóan, mikor kijön egy prémtank akkor jól hoz, aztán majd ez E-25-ét is tekerik egy kicsit lentebb. -
rahotep #284934 Szerencsére ezt kevesen tudják ;-) -
rahotep #284933 A kredit indokolatlan megcsappanását én is észrevettem... -
yossarianHUN #284932 A tornyot úgy lövik szét, hogy öröm nézni. A nyakán szép széles függőleges sáv, 170 mm, de maga az egész toronyfront csemege minden T8 feletti ágyúnak, még az a lófütty kis lövegpajzs is max 230 átütésig fog meg lövéseket. -
rahotep #284931 Amikor én játszottam vele még az volt és már volt kredites gold lőszer. Ahol lehet el kell dugni az elejét és szögbe kitolatni a fedezék mögül.Az oldala és a lánc eszi a lövedéket.A torony tetején lévő "dudor is tud pattintani. -
Paradoxon61 #284930 "Másik az elméletileg pénznyomda T34. Tegnap mentem vele egy kört, ahol 2300-at sebeztem, ebből legalább 1500-at T9 és T10 tankokba, és a végén 23k nettó profitot termelt, ami lássuk be, egy T8 prémtől nevetséges, még prém nélkül is."
Így igaz, azóta van így, amióta verzió váltás volt. -
R3nton #284929 Nekem is ez van, ráadásul úgy, hogy a WN7-em 1700 körüli mostanában, míg régebben szeritnem jó ha 1400-1500 körül volt a heti WN-7, és mégis simán hoztam pozitívba a nyolcasokat sőt még a 9-eseket is. Most meg obi416 simán veszteséges még nyert körökben is sokszor és nem is használok gold ammot.
T8 prém tankok pedig tényleg brutálisan szarul hoznak prém nélkül. Azért szerintem ha már 12 000 gold egy ilyen tank akkor azért nettoba simán hoznia kéne a 30-50k-t prém nélkül. Sőt a jó teljesítménnyel exponenciálisan kéne nőnie.
Mégis csak kénytelen leszek prémet venni, rohadjanak meg :D -
Angelus1991ster #284928 Arról meg sajnos nem tehetek, hogy nem tud minimum szinten angolul. -
Angelus1991ster #284927 Hihi az oroszok kirakták a Straussler V-4 papírmakett sémámat. 

Remélem nem genyák , mert odaírtam - kevés angoltudással. Múltkor az egyik elkezdett rinyálni,, hogy ez orosz fórum és mit keres itt külföldi.
http://vk.com/club44399115 -
foxbat88fx #284926 ezeknek az oroszoknak mindig milyen jó missziókat adnak....
http://ftr.wot-news.com/2014/01/13/russian-weekend-missions-whoa/ -
yossarianHUN #284925 Ja, mindez prém nélkül, de mivel mindig így játszottam, van némi rálátásom a dologra. A prémesek gondolom nem fogják annyira átérezni a problémát, prémmel azért szépen lehet keresni, az a 10-15% fel se tűnik, amit egy nem prémesnek bizony nagyon megérez a virtuális pénztárcája. -
yossarianHUN #284924 Sok van belőlük igen, konszenzusra is jutottunk, hogy hardcap kéne nekik. Igen, mert ő kultúráltan fejtette ki, nem napi szinten jött ide kelteni a flémet, mint egyesek.
Más: Összeesküvés-elméletet fogok prezentálni, úgyhogy aki allergiás erre (TomDantes :) az ne olvasson tovább.
Csak én érzem úgy, hogy a karácsonyi eventek alatt (vagy a környékükön) suttyomban le lett csavarva a kreditszorzó kapcsoló? Először az STA-n tűnt fel, hogy valami irtó rosszul keres, nagyon jó körökkel is épphogy ki lehet hozni nullszaldósra, de azóta többször szembesülnöm kellett ezzel. Black Prince-szel is kifejezetten gyakoriak a mínuszos körök egy-két ezer sebzés között, ami azért régebben T7-es gépeknél példátlan volt.
Másik az elméletileg pénznyomda T34. Tegnap mentem vele egy kört, ahol 2300-at sebeztem, ebből legalább 1500-at T9 és T10 tankokba, és a végén 23k nettó profitot termelt, ami lássuk be, egy T8 prémtől nevetséges, még prém nélkül is. Screenshotot asszem nem csináltam, de Tesselia platoontársam és Isten a tanúm:D De ma is futottam vele egy 3400 sebzéses kört, ahol 35k-t hozott. Mondanám hogy misztikus, de a WG-t ismerve rosszmájúbb elképzelésem is van, mert ez már feltűnő.
Mikor viszont a Church VII-et húztam, nem tűnt fel ez, pedig azzal aztán igazán rosszul ment a játék, mégis hozott körönként 10k körül átlagban. Ergo azt gyanítom, hogy ez a "balanszolás" csak a T7 és felette lévő gépeket érintette.
Tessék, előadtam, ide lőjetek:) -
FosTalicskaa #284923 Miért szerinted az nem teszi tönkre a játékot, hogy az összes kis hülye könnyűtank + med szétlő minden agyonpáncélozott tankot szemből? Ha mindenki papír akkor kinek a feladata lenne egy egy jól védett szakaszon az áttörés? Jah és ezek a tankok még a magas rof + gold ammo mellé még jó camo-t is kapnak. Szóval újabb kérdés: Ki az a hülye aki ezek után elhagyja a fedezékét és úgy kilövesse magát, hogy még csak nem is látja meg az őt spotoló egy helyben álló könnyűtankot 50méterről nyílt terepen?
Ami miatt holtpontra futnak a meccsek az kb az átgondolatlan tank fejlesztési ágak (elvesztek az egyes fegyvernemek feladatkörei a peccselgetések során) + spotting system +az újabb hordákban előtűnő artisták.
Valamint biztos vagyok benne, hogy a wg azért nerfeli a td-ket, mert eddig a td-ket tolták a játékba, most majd a medek fognak jönni és hogy a sok kis hülyegyerek újra ellenállhatatlan igényt érezzen a gold vásárlásra ezért szépen tönkreteszik az eddig megszerzett játékszereit. Szóval felesleges az a szöveg, hogy "na én megmondtam a tutit, hogy ez így rossz és ezt most a wg is belátta!!!" Ez egy üzleti vállalkozás. Ha azt látják, hogy csökken a bevétel emiatt meg a játékosszám akkor meg majd jön a peccs amiben visszahúzzák a régi értékükre a td-ket... ennyi. -
arel #284922 Mostanában vettem meg a német VII. tier ágban a pz.sfl. v -t (és az új ágyút).Milyen tanknak tartjátok? Mert elég sok hátránya nem nagyon kompenzálja azt az 1 előnyét,hogy nagyokat üt a tierjéhez képest. Rossz a rejtőzködési szorzója,iszonyú lassú,kicsi a fokusza -így mozgó páncélosokat,igen nehéz vele kilőni-,papir tank,iszonyú lassan fordul -ami egy TD-nél nem ártana jobbnak lenni- bár a kuplung égető még nincs maxon. -
Lorder #284921 valaki mondja már meg honnan jön ez a temérdek balfasz ember??? csak engem rak össze ilyen iq lightokkal?? -
VanDaal #284920 Alapvetően nem vagyok túl jó véleménnyel a T-44-ről, de tegnap este egy igazán emlékezetes csatával sikerült megörvendeztetnie :)
Ennél a körnél kénytelen vagyok elismerni, hogy az általam oly sokat szidott random ezúttal vastagon velem volt. De így is nagyon keményen meg kellett dolgozni a győzelemért, és egészen az utolsó pillanatokig nyitott volt minden :)
replay -
Angelus1991ster #284919 Aki kettőnél kevesebb tier-nyi harcjárművet platoonba a csatába hoz azt bannolnám egy hétre. Pl.: tier7-es hülye tier1-2-est behoz. -
foxbat88fx #284918 eggggyértelmű a nagy gun...
44,7 alatt tölt nekem töltésgyorsítóval
nekem: álcaháló+tölt.gyorsító+célzásgyorsító van fent
szigorúan kell rá a nagy gun és lőni vele a top tiereket!!!
főleg ha két barom egymás mellett van :D na akkor az is kap egy -700dmg-t aki mellette áll
-
R3nton #284917 Egyrészt kurva sok van belőlük és ezért sokkal lassabb lesz tőlük a játékmenet, de ugye ezt már szakesz is kifejtette, csak őt nem hülye nooboztátok le kapásból, mint engem.
Másrészt erre a WG is rájött, nem hiába lesznek most visszavéve egy kicsit.
Haramad részt fostalicska bicskanyitogató véleménye, hogy még a medek meg a lightok teszik tönkre a játékot sokkal inkább idegesít, mint a 10 TD oldalalnként. -
yossarianHUN #284916 Ennek fényében miért kellett annyit hisztizni a TD-k miatt? Ezt mondogattuk neked rogyásig, hogy med playerként miért zavarnak téged a TD-k. -
yossarianHUN #284915 Agyonpáncélozott dög?:D Ez komoly? Hulladék. -
R3nton #284914 Meg még ez a másik nyilas duma, hogy a medek meg a lightok teszik tönkre a játékot te lolboy. Mikor a lightok szinte használhatatlanok, talán a 1390 kivételével. -
R3nton #284913 Mikor fogod fel, hogy a medbe kell a legkevésbé arany, mivel úgyis flankelni fogsz??!!! Ugyanúgy beveri a sima is, mint az arany. Bár biztos van olyan állat aki megkockáztatja a szemtől szembeni harcot a TD-kkel és azt, hogy 1000+ alfát kap be, de normálisabb fajtája úgyis flankelni fog. -
arel #284912 Álcahálót ne vegyél neki.Teljesen felesleges,mert iszonyú kicsi a rejtőzködési szorzója. -
Angelus1991ster #284911 Minimum töltésidő idő mennyi neked . Top ágyúra 46.83 sec-et számoltam. Alapra 31,1 secet. -
Igen. Arra a rövid 88-as a legjobb. -
Angelus1991ster #284909 Első vagy a második (lassúbb RoF-jú) ágyú a jobb? -
Angelus1991ster #284908 Megvásárolva:
'G.W. Tiger (P)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 2 312 500.
Megvéve!:D töltésgyorsító és célzógyorsítón kívül kell még az álcaháló? -
arel #284907 Szerintem a legerősebb arty az összes nemzetből (persze a VIII tierből).IX,X szinten fejlődik még a lövege,de a többiek lehagyják.Ha minden töltő csökkentő megvan,tarolni lehet vele és persze sok szitkot kapsz majd a fejedre az ellentől -
Oddball29 #284906 Ha jól érzékelem, a második 88-as a Selbsfahrlafette IVc-nél tök felesleges meg macerás?