banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Sok van belőlük igen, konszenzusra is jutottunk, hogy hardcap kéne nekik. Igen, mert ő kultúráltan fejtette ki, nem napi szinten jött ide kelteni a flémet, mint egyesek.

Más: Összeesküvés-elméletet fogok prezentálni, úgyhogy aki allergiás erre (TomDantes :) az ne olvasson tovább.
    Csak én érzem úgy, hogy a karácsonyi eventek alatt (vagy a környékükön) suttyomban le lett csavarva a kreditszorzó kapcsoló? Először az STA-n tűnt fel, hogy valami irtó rosszul keres, nagyon jó körökkel is épphogy ki lehet hozni nullszaldósra, de azóta többször szembesülnöm kellett ezzel. Black Prince-szel is kifejezetten gyakoriak a mínuszos körök egy-két ezer sebzés között, ami azért régebben T7-es gépeknél példátlan volt.
    Másik az elméletileg pénznyomda T34. Tegnap mentem vele egy kört, ahol 2300-at sebeztem, ebből legalább 1500-at T9 és T10 tankokba, és a végén 23k nettó profitot termelt, ami lássuk be, egy T8 prémtől nevetséges, még prém nélkül is. Screenshotot asszem nem csináltam, de Tesselia platoontársam és Isten a tanúm:D De ma is futottam vele egy 3400 sebzéses kört, ahol 35k-t hozott. Mondanám hogy misztikus, de a WG-t ismerve rosszmájúbb elképzelésem is van, mert ez már feltűnő.
    Mikor viszont a Church VII-et húztam, nem tűnt fel ez, pedig azzal aztán igazán rosszul ment a játék, mégis hozott körönként 10k körül átlagban. Ergo azt gyanítom, hogy ez a "balanszolás" csak a T7 és felette lévő gépeket érintette.
    Tessék, előadtam, ide lőjetek:)