banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Miért szerinted az nem teszi tönkre a játékot, hogy az összes kis hülye könnyűtank + med szétlő minden agyonpáncélozott tankot szemből? Ha mindenki papír akkor kinek a feladata lenne egy egy jól védett szakaszon az áttörés? Jah és ezek a tankok még a magas rof + gold ammo mellé még jó camo-t is kapnak. Szóval újabb kérdés: Ki az a hülye aki ezek után elhagyja a fedezékét és úgy kilövesse magát, hogy még csak nem is látja meg az őt spotoló egy helyben álló könnyűtankot 50méterről nyílt terepen?
    Ami miatt holtpontra futnak a meccsek az kb az átgondolatlan tank fejlesztési ágak (elvesztek az egyes fegyvernemek feladatkörei a peccselgetések során) + spotting system +az újabb hordákban előtűnő artisták.

Valamint biztos vagyok benne, hogy a wg azért nerfeli a td-ket, mert eddig a td-ket tolták a játékba, most majd a medek fognak jönni és hogy a sok kis hülyegyerek újra ellenállhatatlan igényt érezzen a gold vásárlásra ezért szépen tönkreteszik az eddig megszerzett játékszereit. Szóval felesleges az a szöveg, hogy "na én megmondtam a tutit, hogy ez így rossz és ezt most a wg is belátta!!!" Ez egy üzleti vállalkozás. Ha azt látják, hogy csökken a bevétel emiatt meg a játékosszám akkor meg majd jön a peccs amiben visszahúzzák a régi értékükre a td-ket... ennyi.