418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    nem

gondolom sokuk goldozik is
  • lexlutor
    erto olvasas rulez : "Egy Tiger II behozott 2 kis meggymagköpködőt, akik folyamatosan a csapattársakat sorozták"
  • voivod32
    Ne legyél ennyire szigorú, van véletlen TK is, de ezt a rendszer nem különbözteti meg.
  • Paradoxon61
    Amúgy rendesek hogy csak ennyit kaptál. Aki a sajátjait lövi, azt elsőre 1 hónap, de második után legalább 1 évre kéne tiltani.
    Tudod aki egy csatában a sajátjait lövi mert ő úgy gondolja, az aznap este már nem kér vacsorát...
  • stoppos
    Még mindig nem érted. Ha ezen felhúzod magad és kilövöd őket, csak magadat szivatod. Duplán... Értem én hogy frusztráló, de meg kéne tanulni együtt élni a problémával. ;)
  • voivod32
    Nem.
  • Wartburg
    Van agy acc-om, amin csak prém tankok vannak, azzal mi lesz? :))
  • Wartburg
    Értelek, felismerem az A-t, ritka mint a fehér holló, vagy TD, vagy nem vörös. A B-t meg szimplán nem értem, ha tudja, hogy csak nézőként van ott, akkor miért nem néz csak videókat, ott is láthat nagy tankot, nagy ágyút, van bumm bumm, stb. Tegnap pl. gyozoHUN nevű csapattársam, (erős B több mint 12 ezer csatával) első dolga az volt, hogy top tankként egy Tiger II-vel betolatott egy bokorba, amiből elöl-hátul-felül kilógott, és ott forgatta a tornyát, egészen a csata végéig, míg oda nem értek és szét nem tépték. Persze, 0 sebzéssel a végén! Hiába írtam neki, hogy legyen olyan kedves és mozduljon már meg, még válaszra sem méltatott. Na ilyenkor van az, hogy felB az ideg. :)
  • kabel15
    Csak én fogok ki folyton E25 hordákat?
  • foxbat88fx
    szerintem TK-zz tovább
    és teljesen lenullázzák az accodat :)))
    csak a prém tankok maradnak meg
  • stoppos
    Most komolyan. 2 lehetőség van:

A. Azért kempel izomból hátul, mert van valami zseniális terve. Ez ugye a sokkal ritkább. Őt vétek kilőni, mert tudja mi folyik.

B. Annyira nem tudja mi folyik, hogy inkább ott marad, mert tudja, ha előre megy, meghal. Ő lehet, hogy egyet fog lőni a csata alatt, de ezzel akár meg is nyerhetitek a csatát, vagy spottolhat is a megfelelő pillanatban.

Viszont ha kilövöd, az csak hátrány. Nem vesz részt a csatában, plusz téged bannolnak miatta.

Ennyi a mesém...
  • Wartburg
    Hehe, ez jó kérdés, magam sem tudom. Fel b@sz az ideg, azé'! :)
  • Wartburg
    Itt egy screenshot a tech tree-ről, és nem csak kifejlesztettem őket free-ből, látható, ott van mind. Tényleg nem értem... Marad a support. :/
    [IMG][/IMG]
  • stoppos
    Csak egy kérdésem lenne. A frásznak lövöldözöd a sajátjaidat?
  • darkwraith
    szarul :d
  • Maala
    Fogalmam sincs (GF open betáig mindenképp :D), hogy hogy megy WT-ben a fejlesztés. :D
  • darkwraith
    Én a War thunderben jártam így. Már 6-os szinten voltam a nemzeteknél, de az oroszokat visszaraktam 4-esre, mert azokkal farmoltam. Jött a patch, meg a szintek változtatása decemberben vagy mikor. Erre az oroszok nincsenek kifejlesztve már csak a régi 4-es szintig. A többi 6-oson állt, meg is maradt. Na azóta egy kört nem mentem velük, úgy felbaszott.
  • Toweliee
    Okay!
  • Maala
    Az viszont durva, ha minden más megvan, csak az nincs meg. Passzolom, nem olvastam még sehol ilyet. Írj egy ticketet a supportnak.
  • Wartburg
    Toweliee: 2 light tankot lőttem ki, ahogy írtam, miért hallgatnék el bármit is, hiszen nem a BAN okát nem értem, hanem azt, hogy hova tűntek a TD-k. (tegnap este már a répám tele volt a sok idiótával, a leghátsó bokorba gubbasztó light és med tankokkal, és a másik acc-on is rögtön 1 hónap kitiltást kaptam, amint a második bokor-huszárt kilőttem.)
    atee73: Sajnos replay-em nincs, mert kb. havonta törlöm, mivel egy 32GB-os SSD-n van a játék, és már nem sok hely maradt rajta.
    Madmanic: Nem tudom, hogy változott-e a tech tree:/
    szakasz: Biztos, hogy nem a teszt szerveren játszottam, mert akkor nem szenvedtem volna azzal a szemét Pz.Sfl.V-el, egyszerűen átléptem volna rajta!
    Maala: Permaban? Az meg mi a túró? És hogyan lehet az, hogy nyoma sincs, se a hivatalos oldalon, de a noobmeter.com-on se! És minden más megvan, csak a német ág hiányzik!
  • Kronos79
    Ezzel csak az a gond, hogy állítása szerint nincsenek is kifejlesztve azok a német trógerek, amikkel már játszott a ban előtt. Illetve úgy tűnik, hogy az árukat is visszakapta. Gondolom a többi tank megmaradt. Mondjuk ez nem derül ki a hozzászólásból.
  • foxbat88fx
    kábé :D:D
  • stoppos
    Valahogy így képzelem az ilyesmik kiosztásáért felelős embereket:

B verzió, van óvási idő. ;)
  • foxbat88fx
    Pénzügyi Tranzakciók.
    Dátum: 2014.01.13. 19:19:11
    Aranyat kaptál: 500

na véééégre megjött az ESL arany...
    nem siették el LOL vagy 3 hete nyertem
  • Maala
    A "tünetek" arra utalnak, hogy a dupla acc miatt permabant kaptál. Ilyenkor a prém tankokon kívül minden eltűnik az accról.
  • voivod32
    Pffejjjj, de szar tank ez az IS-6! :D
    [spoiler][IMG][/IMG][spoiler]
  • szakasz
    Roppant egyszerü, te a teszt szerveren játszottál!
  • Tono34
    Én nem csodálkozom egy esetleges kredit hozam csökkentésen.

Most ez az akció van, valahogy ezt is el kell adni.
  • Maala
    Az olyan cuccok, amik 5-6-7mp-ként lövik az 1000 kredites, de kis alfájú ammot, azok könnyen átmennek veszteségesbe, még prémmel is. Ha sok a nem sebző lövés.
  • Maala
    Majd megszereted a nagyágyúval. :)
  • madmanic
    Nem kavarhatott be, hogy a patch előtt kaptad a bannt?

Nem változott a tech tree?
  • atee73
    van replay-ed arrol hogy jatszottal azokkal a tankokkal amik hianyoznak??
  • VanDaal
    Csak holnap fogom tudni kipróbálni, de mindenesetre köszönöm szépen! :)
  • Toweliee
    Biztos, hogy nem emiatt kaptál ekkora bant. Én ma is kilőttem egy T8-T2 platoont, mégse bannoltak. Van ott más is, amiről nem beszélsz.
  • zsan666
    Általában a BattleTimer.swf file-ba teszik ezt a cuccot. Van egy (erről tudok) amihez nem kell célkereszt módot feltenni. Ez. Ha másik célkereszt módból tennéd be, akkor lehet szükség van a fenti file-on kívűl a config file-ra is, ezt nem tudom biztosra.
  • Lunki88
    Szerintem kitüntetést érdemel, így kell ezt jól csinálni.
  • yossarianHUN
    Ezt hogy érted? Sokkal változatosabb és jobb ágyú- és motorhangok, meg igen, asszem a becsapódások hangeffektjét is megdolgozza kicsit.
  • arel
    Miben másabb mint ez http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/243-tortenelmi-hangok?Van vmi videó róla?Élethűbbek a hangok v. ez nem csak a motor hangokra/ágyúhangokra,becsapódásokra koncentrál?
  • Lunki88
    Hát ez elég durva. Most komolyan 2 idióta kilövése miatt 1 hónap banán? Ezek után jobban meggondolom mielőtt tk-zok... :D Szerintem lépj kapcsolatba a wg supporttal hátha nyögnek rá valamit.
  • Wartburg
    Sziasztok!
    Egy érdekes dologra keresek a magyarázatot, de gőzöm sincs, hogy mi történhetett. Röviden, hogy miről is volna szó: Megtetszett az új német TD ág, gondoltam fussunk neki, el is jutottam szépen a Borsig, (a Pz.Sfl.V után kész felüdülés volt) 20-25 csatám lehetett vele, majd csapattárs kilövése miatt kaptam 1 hó BAN-t. (Egy Tiger II behozott 2 kis meggymagköpködőt, akik folyamatosan a csapattársakat sorozták, köztük engem is. Egy ideig tűrtem, gondoltam megunják, de nem így lett. A második kilövése után már jött is az üzenet a kis ablakban. Persze, az ilyen kis gyökereket nem bünteti a rendszer. No comment!) Van egy másik acc-om, amit nem használtam eddig, gondoltam azon akkor nekifutok újra, hiszen van rá egy hónapom. (kb. 1 hét alatt végig is toltam X-ig, de a Waffenträger auf Pz.IV lett a kedvenc.) Ma lejárt az 1 hó BAN, gondoltam, folytatom ott, ahol abbahagytam... DE! és itt jön amin egy picit megdöbbentem, a garázsból eltűnt a Pz.Sfl.V és a Borsig is! Nem csak hogy eltűnt, de még ki sincs fejlesztve! Sőt, azt látom, hogy az E 25-ön kívül egy darab német TD-vel sem játszottam eddig! Viszont kb. 2M több a kreditem, mint volt! Na ezt magyarázzátok meg nekem, hogy ezt hogy.., és miért? (ja, és nem fogyasztok tudatmódosító szereket:)