A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee: 2 light tankot lőttem ki, ahogy írtam, miért hallgatnék el bármit is, hiszen nem a BAN okát nem értem, hanem azt, hogy hova tűntek a TD-k. (tegnap este már a répám tele volt a sok idiótával, a leghátsó bokorba gubbasztó light és med tankokkal, és a másik acc-on is rögtön 1 hónap kitiltást kaptam, amint a második bokor-huszárt kilőttem.)
atee73: Sajnos replay-em nincs, mert kb. havonta törlöm, mivel egy 32GB-os SSD-n van a játék, és már nem sok hely maradt rajta.
Madmanic: Nem tudom, hogy változott-e a tech tree:/
szakasz: Biztos, hogy nem a teszt szerveren játszottam, mert akkor nem szenvedtem volna azzal a szemét Pz.Sfl.V-el, egyszerűen átléptem volna rajta!
Maala: Permaban? Az meg mi a túró? És hogyan lehet az, hogy nyoma sincs, se a hivatalos oldalon, de a noobmeter.com-on se! És minden más megvan, csak a német ág hiányzik!