418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
arel #285225 egy egész jó kőr az önjáró löveggel,bár vereség lett a vége.
Ha vkit. érdekel itt a replay :http://wotreplays.com/site/536741#karelia-antianyag-crusader_5_5-in_sp -
R3nton #285224 Az is hax sztem, hogy megmutatja hol volt utoljára, mert egy jó játékos nagyjából észben tudja tartani, mit hol látott. Bár ami a map másik végén van és nem látom, azt ugye én nem tudom. Ezzel a moddal azt is tudod milyen tank van ott. Így még a hülyék is tudják mi hol volt.
Akkor ott volt a tracer megfestés, és azt elvileg most újra használják. Zoom modok szintén erősen kétesek. És ez csak néhány példa. -
Paradoxon61 #285223 "Melyik mod ad információn kívül bármi előnyt?"
Te magad adtad meg a kérdésre a választ. Az információ a legnagyobb előny a világon mindenben. Ebben is. -
TomDantes #285222 A KV-1S egy pofátlan, szemét troll OP tank. Örülök is neki, hogy kifejlesztettem. Marha jó móka. Nem is értem, hogy gondolták komolyan, ekkora sebzéssel? Ha csak nem tier 8-ba rak, nagyon sok sebzést és kill-t lehet szerezni, kevés teljesítménnyel. Pofátlanság. Nem véletlenül szerzi meg minden ,,vörös" játékos is. -
stoppos #285221 Akkor félreértettem. Én pont azt akarom megtartani. -
nobodyattis #285220 OBJ 268 1 hit szegénykém a csata végéig nem értette mi történt :D
-
yossarianHUN #285219 Nemtom egyről beszélünk-e.
Nem a Gnomefather mod/xvm által okozott felugró számokra gondolok, ami akkor jön elő ha kínai tankot lősz:) Arra tényleg sokszor le lett írva itt a szolúsön, de erre még nem láttam ilyet. Ha viszont jóra gondoltál akkor én néztem be:D -
stoppos #285218 Azt itt már egy csomószor leírták, hogy mit kell kitörölni, csak nem emlékszem sajna. -
yossarianHUN #285217 Én épp a másikra keresek segítséget, én a kép közepén felugráló értesítőszöveget nyírnám ki a vérbe, baromi zavaró tűzharc közben:) -
Én a max kamerán meg a zoom modokon kívül mást nem gondolok haxnek.
A minimap változtatás az mod, mivel ha valakinek jó emlékezőtehetsége van, kiszámolhatja a távolságokat, megjegyezheti, hogy melyik ellenséget hol látták utoljára- így nem hax :D -
yossarianHUN #285215 Hack alatt most olyat értettem, ami a szerver által számolt dolgokba, átütésekbe, pontosságokba, sebzésekbe, satöbbikbe nyúl bele. Ugyanis a kollega állítása szerint most ilyen eset forgott fenn. -
stoppos #285214 Melyik mod ad információn kívül bármi előnyt? -
R3nton #285213 Ne legyél naív, eleve a modok kb 50% simán mehet a hax kategóriába, csak meg vannak tűrve, mert nem akarnak vele foglalkozni. -
stoppos #285212 Na, megnéztem egy replay-t. Mindenhova írja. :)
Akkor pontosítom a kérdést. Tudja valaki melyik filet kell kitörölni ahhoz, hogy a chat-be ne írja? -
stoppos #285211 Navájár, az eddig középre írta. Vagy oda is... Lehet lecseréltem egy másikra? :D -
besti #285210 Amit most tettél fel nemrég, a gold ammo detektor :) -
stoppos #285209 Melyik mod írja ki a chatbe, hogy mennyit sebeztek rajtam? Rettenet zavaró... -
Játékos neve: vw6automatic -érdemes vetni rá egy pillantást. És csak ilyenek vannak még mindig, egyszerűen ezt nem hiszem el! Melyik szerver játszhatóbb most szerintetek? -
yossarianHUN #285207 Új volt a hackje... Hányszor kell még elmagyarázni, hogy ebben a játékban nem lehet hackelni? Egyébként a Church VII-et például vidáman lehet sebezni szemből a láncot lőve, ez a legnagyobb weakspotja, úgyhogy de, lehet sebezni szemből láncolással tankokat, de csak olyat, aminél a lánc mögött test van, nem üres felfüggesztés. -
malystryx #285206 bocs, elfelejtettem a válaszra kattintani... -
malystryx #285205 Elvileg oldalról ha az első és hátsó görgőt lőjük, sebződik, ill. le is dobja a láncot, ha szemben vagyunk a tankkal, akkor azt vettem észre, hogy 1-2 nemzet tankjainál nem működik. -
csonttika72 #285204 Ok, akkor mi tévedünk. Bár én már lőttem párszor olyat. -
mittomén1 #285203 de mind1 hagyjuk tuti hogy csaló volt.ezt egy t110e5 akkora távolságból 4szer egymásután nem csinálja meg pláne úgy nem ha egy akkora noob mint amekkora.utána meg közel jön aztán elmegy mellettem...persze jellemző hogy az egész oldalt egyedül tartottam az is csoda volt hogy volt időm figyelni rá.biztosan új volt a hack-je.most próbálta ki.
azt meg aminek az ellenkezőjét tapasztalom 10ezer csata után azt nem hiszem el.szemből lánctalpat ért találat nem sebez.amit én lőttem még soha nem sebzett na msot akkor ilyenkor mivan?az én lövedékem vmi speciális vacak akkor?de engem sem lőttek még így meg szemből.oldalról igen.de szemből ez volt az első.akkor miről beszélünk?ez nem része a játéknak. -
mittomén1 #285202 érdekes tízezer csata alatt még nem volt olyan láncot ért lövésem ami hp-t is vitt volna.a lánc elnyeli a lövést és leszakad.ha meg mást talál el akkor a lánc nem sérül meg. mi ugyanazt a játékot játszuk? -
madmanic #285201 Hodor!
-
arel #285200 Mostanában vettem meg a német VII. tier ágban a pz.sfl. v -t (és az új ágyút).Milyen tanknak tartjátok? Mert elég sok hátránya nem nagyon kompenzálja azt az 1 előnyét,hogy nagyokat üt a tierjéhez képest. Rossz a rejtőzködési szorzója,iszonyú lassú,kicsi a fókusza -így mozgó páncélosokat,igen nehéz vele kilőni-,papír tank,iszonyú lassan fordul -ami egy TD-nél nem ártana jobbnak lenni- bár a kuplung égető még nincs maxon és igen kis magasságba tudja felhajtani az ágyúcsövét (lehajtani,jól letudja ,de nem sokat ér ha az ellen így is könnyen betalál). -
atee73 #285199 most ezt ugye nem komolyan kerdezted ? hat a lanc mogott mi van?? -
R3nton #285198 A vicc amikor a 200+ penes obi416 ágyúval pattanok róla szemből, és aranyat kell rá tölteni :D -
mittomén1 #285197 hogyan lövik meg a görgőmet szemből?hangsúly azon van hogy szemből.akárhogyan is nézem a görgő oldalt van. -
yossarianHUN #285196 Milyen tankról van szó? -
atee73 #285195 ha az elso vagy utolso gorgot lovik az a legtobb tanknal sebez
-
foxbat88fx #285194 Master91 nem tudom mi volt a gondod a Crusader SP-vel....
amire kitalálták arra kurva jó, ha szarban vagy azonnal kereket tudsz oldani
nem kell megfordulni :D -
mittomén1 #285193 vki tudja és el is mondaná hogy lehet egymás után 4szer leszedni szemből!!! a lánctalpam úgy hogy még a hp is fogy mellette normál páncéltörő lőszerrel(sebzés nagyságából tudom biztosan nem repesz volt)? mert erre kíváncsi lennék,főleg hogy hoygan képes rá egy akkora noob aki aztán ahelyett hogy megölne egyszerűen semmibe vesz és otthagy megy tovább mintha már ott se lennék.vagy egy nyomorult csaló volt?én ha vkinek lánctalpát találom el akkor az leszakad de leshetem mikor csökken a hp-ja is tőle. -
Mondom én, hogy olyan egy csíter TD az AT2. -
atee73 #285191 igazad van, de soxor azert op-oztak mert lustak voltak kicsit utananezni, gyengebb agyuval alapbol nem a hasat hanem a vizvetot kellet loni es minden szar atviszi , konnyen ammorackelheto, es ha szembol kap a hasaba a lanc mellett eg mint a rozse -
shbg #285190 Szia.
Nem teljesen értem a hozzászólásodat ha jól veszem ki,akkor azt állítod, hogy könnyen ki lehet 175-ös pennel. (Megjegyzem még ha kapásból át is lehetne lőni, akkor is a legjobban páncélozott 8-as med a játékban tierlimittel). Ha álló helyzetben van, és nem mozgok, és kb 50 méteren van, akkor a lámpát át lehet. De mint ahogy Te is tudod egy harci szitu nem ilyen. (főleg ha van esze a typosnak) Amikor száguld feléd, netalán még kitérőmanővert is tesz amiáltal ugye "szögeli" a páncélzatott ez pedig "páncélzat növekedésével" jár . Nekem nem ment. Ha pedig távolabb van, akkor még nehezebb a dolog.
Tagadhatatlan nagyon megutáltam ellenfélként a typot. Remek kis tank.
Nincs replayem ,nem szoktam készíteni.
Eltaláltad szoktam eladni Typokat, néha összeütök egyet kettőt. De ez már a reklám helye. :) -
Nem lesz :P -
R3nton #285188 Nem véletnem nincs shopban és volt flood belőle, amikor volt ;) -
besti #285187 :) Nem OP, de legalább összességében nem szarabb, mint a többi, csak tier limites és olcsó fenntartású.
Egyébként 175 pen. +/- 25%, ami 131 is lehet, legalább 50%-ban pattan. Én legalábbis nagyon utáltam a Type-ot, mikor sok tier 6-7-et húztam. Tier 8-tól mér nem kell tőle félni, de addig azért nem egyszerű eset. -
atee73 #285186 feladom ....OP ,ha lessz megint a shop-ban vegyetek ezerrel.