A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #285203 de mind1 hagyjuk tuti hogy csaló volt.ezt egy t110e5 akkora távolságból 4szer egymásután nem csinálja meg pláne úgy nem ha egy akkora noob mint amekkora.utána meg közel jön aztán elmegy mellettem...persze jellemző hogy az egész oldalt egyedül tartottam az is csoda volt hogy volt időm figyelni rá.biztosan új volt a hack-je.most próbálta ki.
azt meg aminek az ellenkezőjét tapasztalom 10ezer csata után azt nem hiszem el.szemből lánctalpat ért találat nem sebez.amit én lőttem még soha nem sebzett na msot akkor ilyenkor mivan?az én lövedékem vmi speciális vacak akkor?de engem sem lőttek még így meg szemből.oldalról igen.de szemből ez volt az első.akkor miről beszélünk?ez nem része a játéknak.