A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
shbg #285190 Szia.
Nem teljesen értem a hozzászólásodat ha jól veszem ki,akkor azt állítod, hogy könnyen ki lehet 175-ös pennel. (Megjegyzem még ha kapásból át is lehetne lőni, akkor is a legjobban páncélozott 8-as med a játékban tierlimittel). Ha álló helyzetben van, és nem mozgok, és kb 50 méteren van, akkor a lámpát át lehet. De mint ahogy Te is tudod egy harci szitu nem ilyen. (főleg ha van esze a typosnak) Amikor száguld feléd, netalán még kitérőmanővert is tesz amiáltal ugye "szögeli" a páncélzatott ez pedig "páncélzat növekedésével" jár . Nekem nem ment. Ha pedig távolabb van, akkor még nehezebb a dolog.
Tagadhatatlan nagyon megutáltam ellenfélként a typot. Remek kis tank.
Nincs replayem ,nem szoktam készíteni.
Eltaláltad szoktam eladni Typokat, néha összeütök egyet kettőt. De ez már a reklám helye. :)