418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    Győz / Dönt / Csata: 5 / 0 / 13 ( 38.46% )

ma is szophatok hogy felhozzam 50%-ra a napot -.-"
    ami tegnap sem sikerült mert 46-nál feljebb nem ment pffff
  • Simulacrum
    Vissza lehetne keresni, de ugyanez volt a véleményem a SU-101-ről itt a fórumon mondjuk olyan 30 csata után. Aztán valahogy kezdtem ráérezni, az elején is mentem az első vonallal és flankelgettem vele, de úgy 50 csata után kezdett ez jól is menni.
    Mindent elmond a tankról, hogy a unikum wn-em van vele, másfél éves Chaffee xp rekordot döntöttem meg egy körben. Nincs rá magyarázat, hogy egy-egy kör után úgy érzem tök szar volt, aztán felnézek a sebzésre és látom, hogy 3500+ és a végén az xp is 1000 fölött van és simán első vagyok a csapatban és nem értem. Ez a tank egy rejtély számomra. Nem szeretem, ugyanazokért, amiket leírtál mégis nagyon jó eredményeket hoz egy-egy kör.
  • VanDaal
    Ma különösen hamar eltakarították :D
  • Tono34
    Most majd jön a következő reg. Most már én sem leszek kedvenc :)
  • Schwarczer
    Szerintem jó egy kis változatosság, de hát nem vagyunk egyformák.
  • Master91
    Engem valahogy zavar a ~2 óránkénti WR jelentők meg az ilyenek mellett
  • Schwarczer
    nekem mikor előszőr adta az öregasszonyt még tetszett is :)
  • csagataj
    Mostanában csak addig játszom, amíg leduplázom 8 tankomat. Ma elég hamar végeztem. Ilyen még sohasem volt.

WN7: 2 256 ( 99 ) 8.38 tier
    --------------------------------------------------------
    Session statistics
    Battles / Wins: 8 / 8 ( 100.0% )
    Exp / avg.: 10 018 ( 1 252 )
    Exp X / avg: 20 036 ( 2 504 )
    Damage Dlt. / avg.: 18 656 ( 2332 )
    Dmg taken / avg.: 7 887 ( 985 )
    Hits / shots: 68 / 92 ( 73.91% )
    Penetrations / shots: 58 / 92 ( 63.04% )
    Kills / avg.: 18 ( 2.25 )
    Assist / avg.: 7 014 ( 876 )
    --------------------------------------------------------
    Finances
    Income / Balance: 419 420 20 446
    Account Balance: 20 446 ( 0 )
  • atee73
    miert volt az is??? az elso ket kirohanas utan beallitottam a forumot azota nem latom miket ir .
  • Schwarczer
    ezért szóltam, hogy találjon ki újat, hátha jobb lesz.
  • Angelus1991ster
    Legalább az lenne. Egy-pár viccet írna, de ugyanaz a sablonos beszólások.
  • Schwarczer
    engem nem zavar, ha vicces :)
  • Angelus1991ster
    Olyan mint egy vírus.
    Eddigi nevei:
    Philip4
    sudan
    keitel33
    marcel3232
    Helga asszony
    Maris asszony
  • Angelus1991ster
    Hellcat használók, megéri a tank?
  • atee73
    allitsd be(a forum setup-ban) hogy bizonyos minusz mennyiseg utan ne latszodjon a hozza szolasa,es akkor nem latod , en nem is latom hogy miket ir a nyomorult maximum az elso kettot, a privat uzenetet meg alapbol tiltom es igy csak turaztatja magat .
    Mindig csak a hozzaszolasaitokbol jon le hogy probalkozik....
  • bornofakone
    ne írj neki, felesleges
    ne etesd a trollt :)
  • virkir
    Jó korán kelt ma az agyhalott.
    Ez a műsor délután ment eddig :D
  • Lokker
    Szpecnyaz szabadságon van?
  • Schwarczer
    Ez már volt, találj ki újat!
  • Lokker
    Akinek még van t26e4-e, most mik a tapasztalatok? Játszhatóság, credit hozam?
  • bornofakone
    :)
  • bornofakone
    Alapvetően az a gond az ilyen TD-kel, at15, su101 h TD-re nem való med gun....
    Mondjuk AT15 a páncélzata, hp-ja miatt még teljesen szerethető, de nagyon sok türelem kell hozzá.

Viszont én a su101-el egyszerűen nem jövök ki, nincs negatív kitéríthetősége, hiába gyors és mobilis jószág....azzal a gunnal se vagyok kibékülve. 218 pen, de olyan érzésem van mintha gumilabdával lövöldözgetnék, pl. AT15 20 fontos lövegével ami asszem 225 pen-t tud, azzal sokkal kellemesebb a játék, még nem kellett goldot használnom vele....míg su101-el a kezdetben 2 db. goldot fel kellett emelnem 5-re. Egyszerűen nem érzem azt a tankot, camo-ja is szar....legalábbis TD-k terén mocskos sok tapasztalatom van, nem is érzem magam szar játékosnak, de nekem ez a 2. ruszki td vonal 1 kínszenvedés....

Amúgy AT15-re visszatérve. Láncolni kell az ellenséget, és úgy tartani, miközben sebzed, tudom könnyű így leírni, de a legjobb eddig 1 e-100 kivégzése volt...úgy h 1 találatot nem kaptam. Mocskos dpm-je van, és t8-ban csak menni kell előre. A titok h ki kell nézni 1 pontot, és menni, és ami jön azt lőni, akár menet közben, mivel pontos a gun. 1x megkaptam ellenségtől: they see me rollin, they h8in....és azóta igazából tényleg ezt követem, meg néha be is szoktam írni, mosolyogtató nagyon :D
    Nekem amúgy 60% körül lehet a WR (talán :D) meg 2300+ a sebzés...de kihozható 3k is belőle, bár az már elég hc szint. (láttam 1 2k+ eff-s srácot, 2980-s avg. dmg-el.)

T8-ban amúgy 2 TD-t nem bírok, su101 meg ac mle48.

Ja annyi még h pl. t28 után AT15 1 felüdülés, mivel t28-ban ülve heavyk flankelnek, úgy fordul mint 1 csatahajó....:D
  • Sunsetjoy
    Yossariannak tegnap este chaten már megírtam a középre felugró sebzéskiírás eltüntetését, amikor itt kérdezte. Elvileg az volt, nem tudom, hogy átírta-e már, és tényleg az volt-e. Emlékeim szerint igen, én csak a betűméretet csökkentettem vagy felére.

Itt a 21. sorban az értéket false-ra. Tudom, nem az a damagepanel, de nagyjából ez kering különféle módozatokban.

https://www.assembla.com/code/stalkiewotmods/subversion/nodes/487/trunk/res_mods/0.8.9/gui/scaleform/DamagePanel.xml
  • VanDaal
    Szerinted kb semmi nem rossz a t8-asok közül :)
  • foxbat88fx
    hát tény hogy nem egy AC 48 vagy SU-101 kaliberű TD, hogy rohangálni kelljen vele, de szerintem a rossz kategóriától akkor is nagyon messze van
  • VanDaal
    Túl türelmetlen vagyok :)
    Majd talán kicsit jobban fog működni, ha feljebb kúszik a legénység camo skillje :)
  • foxbat88fx
    hááát nekem bejön az AT-15
    az a 4,3sec-es töltésidő marha jó
    én úgy használom hogy maradok a legesleghátsó sorban vele, nagyon ritkán megyek előre
    gyorsan szűkülő, epic pontosságú gun van rajta
    57% WR mellé 2123 átlag dmg párosul, ami sztem nem rossz
  • VanDaal
    Azért baj, mert campelés közben is felspotolnak, és akkor tuti nagyobbat kapok, mint amekkorát vissza tudok lőni :D
    Random csapatokat meg gondolom nem kell bemutatni. Mindenki campel, azzal meg nem sűrűn lehet csatát nyerni.
    Jelenleg 1950 vele az átlag sebzésem, ami nem épp csúcs kategória, de azért nem is olyan rossz. Szóval valamilyen szinten elboldogulok vele, de attól még utálom, és frusztráló :)
  • FosTalicskaa
    Nincs velük bajom, ha tehetem kilövöm őket a kör elején. Ha szerencsém van akkor a 3-4-5ből lesz legalább egy aki bentmarad pampogni a csatában így még el is szórakoztat a kommentjeivel a csata unalmasabb perceiben...
  • stoppos
    A láncolás jó móka, az biztos. Főleg az utolsó egy-két megmaradt tanknál érdemes. Tegnap egy hátul kempelő fullos tigris2-t lőttem láncon, mielőtt megérkeztek a többiek. Szépen be is zsebeltem kb 2000 assistot érte, meg az aprót... :)
  • Amarth99
    Miért is gond, hogy egy 20al rohangáló tankkal kempelni kell :D? Miért mit szeretnél vele kezdeni :D?
    A top ágyújával meg 400-500ról lehet lövöldözni, a 226 pen meg sztem bőven elég t8as tdre ilyen roffal. Ha valakit láncolsz az már ott marad. Az ágyúkitéríthetősége fasza, szal durván lehet forgatni.
    Arra használd amire való, bár tény hogy az elég unalmas/ türelem játék és jó lesz az.
    A teknőc már nagyon fasza, a 183 meg a top 3 tdben van sztem, golddal meg nagyon beteg dolgokat lehet vele művelni. (tippre a hesh sebzését le fogják csökkenteni a nerfnél 1500 körülire)
  • suba53
    Csak nem hűtőgépgyárban dolgozol te is? :-)

Egy régi vicc: Nyikolaj Nyikolajevics hűtőgép gyári munkás nyugdíjba megy, ezért az üzem pártbizottsága felajánlja neki, hogy ebből az alaklomból kérhet egy ajándékot.

Nyikolaj Nyikolajevics kérése, hogy kaphasson egy új hűtőgépet.

Mondja neki a párttitkár: Ejnye Nyikolajevics elvtárs. Maga már harminc éve itt dolgozik. Ne mondja hogy nem rakott otthon össze egyet kettőt a gyárból hazavitt alkatrészekből.

Nyikolaj Nyikolajevics: Párttitkár elvtárs, töredelmesen bevallom, hogy már többször is próbáltam, de mindig tank lett belőle. :-)
  • Amarth99
    Ha az arty nerf után még mindig gondod van velük, akkor ne az artykban keresd a hibát.
    Másrészt nézd már meg a top játékosokat, hogy mire képesek artyval.
    57-60%- átlag wines playereknek az artykkal nincs 60% winje, de még 57% se.
    Amúgy meg az artyzás totál random dolog, és marhára nem igaz, hogy skill nélkül is megy vele jól a játék. Az hogy csatánként van egy szerencsés találata? És? Keress már nekem pár nem unicom playert, akinek t10es artyval 3k feletti az átlag sebzése...
    mert ekkor lehet kb. azt mondani, hogy befolyásoló tényező egy csatában.
    Ja és már rég nincs artym mielőtt le artystáznál.
  • csagataj
    A legjobb megoldás a "nemszeretem" tankok fejlesztéséhez szerintem az, ha csak szépen duplázgatod. persze ehhez is kell türelem, csak másfajta.
  • VanDaal
    Én sem szeretem az ennyire lassú tankokat. De az AT 7 vagy a T28 legalább strapabíró (általában), azokon érezni, hogy nem csak azért van a páncél, hogy ne tudjanak sietni :)
    De ezt még be is lövik folyton, és még a sebzése is röhej. Erősen megviseli az idegrendszeremet, de kell az a csillagromboló :)
  • Simulacrum
    Pont ki van fejlesztve az AT-15, de úgy döntöttem most olcsóbban sem veszem meg. Beleuntam ebbe az ágba. Én egyszerűen képtelen vagyok ilyen lassú tankokkal játszani. Pont hozom a saját wn értékemet velük, de érzésre sokkal gyengébbnek éreztem eddig bármelyik brit TD-ben magam. Nem szerettem egyikkel sem játszani, egyszerűen én nem tudom elviselni, hogy ne legyen esélyem az egyik oldalról átérni a másikra, ha szükség van rá. Ezekkel meg nem lehet. Úgyhogy hiába tetszett a teknős a teszten, nem valószínű, hogy valaha megszerzem, főleg, hogy egyre több olyan tank van a játékban, amikkel szeretek menni, minek erőltessek olyat, amikkel kimondottan nem.
  • VanDaal
    Ahogy magamat ismerem, mire eljutok odáig, addigra tuti lenerfelik azt is :D
  • stoppos
    Köszi. Megnézzük.
  • Synt4xTerr0r
    res_mods>0.8.10>gui>scaleform>CDPsetting.xml ben lesz szerintem.. és a pop up üzeneteknél irnék Falsot ,true helyett.De ezt nem tudom most kipróbálni.Melóban vagyok.
  • haflac
    "Megkínozzák" az embert párszor mire eljut a csillagrombolóhoz. :)