A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #285284 Alapvetően az a gond az ilyen TD-kel, at15, su101 h TD-re nem való med gun....
Mondjuk AT15 a páncélzata, hp-ja miatt még teljesen szerethető, de nagyon sok türelem kell hozzá.
Viszont én a su101-el egyszerűen nem jövök ki, nincs negatív kitéríthetősége, hiába gyors és mobilis jószág....azzal a gunnal se vagyok kibékülve. 218 pen, de olyan érzésem van mintha gumilabdával lövöldözgetnék, pl. AT15 20 fontos lövegével ami asszem 225 pen-t tud, azzal sokkal kellemesebb a játék, még nem kellett goldot használnom vele....míg su101-el a kezdetben 2 db. goldot fel kellett emelnem 5-re. Egyszerűen nem érzem azt a tankot, camo-ja is szar....legalábbis TD-k terén mocskos sok tapasztalatom van, nem is érzem magam szar játékosnak, de nekem ez a 2. ruszki td vonal 1 kínszenvedés....
Amúgy AT15-re visszatérve. Láncolni kell az ellenséget, és úgy tartani, miközben sebzed, tudom könnyű így leírni, de a legjobb eddig 1 e-100 kivégzése volt...úgy h 1 találatot nem kaptam. Mocskos dpm-je van, és t8-ban csak menni kell előre. A titok h ki kell nézni 1 pontot, és menni, és ami jön azt lőni, akár menet közben, mivel pontos a gun. 1x megkaptam ellenségtől: they see me rollin, they h8in....és azóta igazából tényleg ezt követem, meg néha be is szoktam írni, mosolyogtató nagyon :D
Nekem amúgy 60% körül lehet a WR (talán :D) meg 2300+ a sebzés...de kihozható 3k is belőle, bár az már elég hc szint. (láttam 1 2k+ eff-s srácot, 2980-s avg. dmg-el.)
T8-ban amúgy 2 TD-t nem bírok, su101 meg ac mle48.
Ja annyi még h pl. t28 után AT15 1 felüdülés, mivel t28-ban ülve heavyk flankelnek, úgy fordul mint 1 csatahajó....:D