418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #285350 Ha valaki felülmúlná ezt a ritka jó napomat, ossza meg velem.
eddig 7 vereség, 0 győzelem :) -
Toweliee #285349 Hasonló fejet vágok, ha engem lő valami láthatatlan -
stoppos #285348 Mit? Mit mondtam? 
-
Egerwin #285347 Végre, megint lesz értelme játszanom. :D -
Toweliee #285346 -
stoppos #285345 Olyan helyken tűnt el, miközben lövöldözött, hogy csak pislogtam. Úgy kb irányba tudtam csak visszalőni. -
R3nton #285344 A csapatosat el kell felejteni, de a többi simán teljesíthető. 30 kill az semmi jó tankokkal. -
R3nton #285343 Hát azért a camoja nem túl nagy szám szerintem, bezzeg az obi416é na az már camo :D Nem hiába 24 feletti az értéke állva, mint egy su-85b-nek :D vagy su-76nak :D Troll spotter 7500 spot dmg-t is csináltam vele múltkor, sebezni is lehet vele. Baromi jó tank.
ChiRi egy amxM4 kb csak ez a fos átütésű autoloader van rajta, de azért a DPM sztem elég jó, meg ez az autoloader legalább fun rajta, végre valami kis élvezet van ebben a tankban, mert stockon iszonyat tré volt játékélményre. -
szakasz #285342 azt úgye tudod hogy az M4 az csapatra (team battle) vonatkozik,
tehát 15 win team-ben, és utánna randomban a többit, tehát nem összevonható, aki mindet meg akarja csinálni, annak böven kell mennie. -
stoppos #285341 Ricsikével prászor összefutottam tegnap. Atom cammoja van annak a tanknak. -
atee73 #285340 ez jo lessz ... ugy is mindig csoro vagyok :-) -
lol :o
egyik szemem örül, másik szemem meg arany könnyeket nyom :( -
R3nton #285338 Na ez király! Ez már tetszik, főként úgy, hogy múltkor szditam őket milyen szar a creditügy már tier8ban is. Erre tegnap óta elkezdtem termelni prém nélkül is az ezüstöt a RiChi-vel is meg az OBI-416-al is.
Egyébként ez a ricsi tank nem is olyan tré ezzel a troll autoloaderrel :D -
Kronos79 #285337 Nem teljesen. Az M3 "végtelen". Annyiszor kapod, ahányszor megcsinálod. -
Ha valaki klán nélkül összeszed 15 wint csapatküzdelemben, akkor meg is érdemli azt a 250k-t :D -
stoppos #285335 Ezt nem tudhatod, amíg meg nem próbálod. Meglepően gyakran szednek darabokra piroskák is minden ellenfelet, ha sikerül spottolni. -
TomDantes #285334 Minek? Ostobaság. Ez ugyanolyan hiba, mint amikor 14-en elmennek balra, te meg egyedül jobbra és szidod őket, hogy hülye lemmingvonat. Ja igaz, de minek elmenni egyedül meghalni a másik oldalra? Ez is hülyeség. Ha senki nem mozdul, ne mozdulj te se, úgy se ér semmit. Semmi haszna nem lesz, a csapat nem fog segíteni. Még csak oda se fordul.
-
Azt a kurva mennyi lét lehet össze szedni...
Számoljunk picit:
Mission1
50.000
100.000
150.000
=300k
+
M3
50k
+
M4
250k
600k ezüst / nap ha jól értem. (???????) -
yossarianHUN #285332 Nagyon helyes, ezért most piros pont a WG-nek, ezek tényleg korrektek. -
Új küldik. Ezek szerint kredit hiány van. -
stoppos #285330 Valamit akkor is meg kell próbálni csinálni. Nem ülhetsz egy bokorban, várva a halált. Ha nincs spot, akkor csak meghalni lehet. Ha van spot, legalább az esély megvan arra, hogy valaki eltalálja az ellenfél mellett a dombot. Persze haloufon ez sokszor abban szokott kiteljesedni, hogy az egyk lábon lövi a másikat a saját csapatból, az a kettő, akik meg még rálátnának az ellenfélre, aktívan szkennelik maguk mellett a sziklát. Viszont ezt nem tudhatod előre, csak ha megpróbálod. -
malystryx #285329 Kipróbáltam a T34-et, hogy tényleg le van e tekerve a kredithozama. Nem sok szerephez jutottam, csak 2500 damage, 53k kredit, prém nélkül. Ez korrekt, sztem nincs ez letekerve. -
Bíztam benne, hogy legalább spot dmg-m lesz, de nem jött be. Nekem az meg amúgy sem játék, hogy negyed órát ülök tétlenül egy bokorban. -
TomDantes #285327 Milyen spot damage? Hiába spot-olt, senki nem lőtt! Így spot damage sincs. Viszont szépen kapásból szétkapják. -
400V #285326 Ezért kéne még 3v3 meg 1v1 mód azt a sok tomato játszhatna ahogy akar és a prok is kibontakozhatnának.
-
stoppos #285325 Tán mert a spot damage is több xp-t hoz, mint ha egy helyben üldögélve várja a halált. -
Elvi kérdés, ezt látom neked nehéz felfognod. Valaki nem a statért játszik.
-
TomDantes #285323 És miért indultál el KV-4-el spottolni? Miért nem maradtál a seggeden? Így is úgy is vereség, nem tök mindegy? De egy marha nagy lomha, nehéz tankkal előremész felderíteni? Ennek aztán sok értelme van. -
Detto! Ha heavyvel vagyok, nincs spot, nekem kell a csata 8-9-edik percében KV-4-el megindulnom spotolni, mert mindenki csakáll fenn a dombon és vár. A múltkor már berágtam, és az ellenfél dombjának aljánál spotoltam KV-4-el. Nem lő senki. Belebasztam egyet a sajátCromwellünkbe, amelyik fenn várakozott egy bokorban, erre visszatolat a zászlónkig, és vadul nyomja az SOS-t. Volt egy kék SU-101-esünk, na ő vetett véget a szenvedéseinek, egy lövéssel le TK-zta.Nála akkor szakadt el a cérna. Utána engem kilőttek, az ellenfél felspotolt mindenkit és szépen kifingattak mindenkit. A végére maradt egy SU-100-unk aki szintén vadul nyomogatta az SOS gombot, erre a már szintén hulla SU-101 írta neki, angolul, hogy: "ki segítsen te idióta?! Nem veszed észre, hogy egyedül vagy, te fasz?! "
Ha meg mondjuk, hatos meddel rak be oda, a nyolcasok közé, akkor pontosan az történik, amit leírtál.
Egyszóval, ugyanolyan fos pálya, mint volt. Szemétbe vele! -
bornofakone #285321 személyes tapasztalat? :)
Mert konkrétan én is a hajamat téptem tőle, sőt hiába lett azóta fullos, még így is csak szenvedés :D -
Toweliee #285320 Ha lövöldözni akarsz vele akkor oké a rammer, de scoutként a hálót hasznosabbnak tartom. -
Oddball29 #285319 Új káromkodást tanultam. Téged is zárjanak össze 1000 csatára egy stock A-44-el! -
Okmyx #285318 Így se valami fürgeség a RoFja, de lehet, hogy igazad van.
A wikin ezt ajánlották, és épp leárazásban olcsón megvettem, de akkor kidobom. -
stoppos #285317
Tegnap mentem rajta pont egy csodameccset. Mutatok, nem lövik. Lövöm, nem lövik. Fogyok, visszavonulok, onnan mutatok, nem lövik. Meghalok, meghalnak. Anya otthon főz, finom ebédet, vége... -
Okmyx #285316 Kipróbálom úgy akkor, hátha. -
Ki volt az , aki itt a napokban írta, hogy El-Halluf micsoda fasza pálya lett?!
Ugyanolyan gané,kemper,fos okádék, mint előtte! Hogy szakadt volna anyjába a feje annak, aki kitalálta! -
Toweliee #285314 Miért raktál rá rammert? Cseréld le hálóra. -
foxbat88fx #285313 hát én sosem használtam scoutként
feltettem rá a 105-ös trollt és medként használva mentem a többi meddel
persze sokszor kaptam a szidást emiatt, de leszartam
marha nagy dög!!!! lehetetlen vele aktívan scoutolni
awfull panther-t ugyanígy használom
105ös + megyek a többiekkel -
Okmyx #285312 Nekem a VK 28.01 okoz most gondot, nem tudom használni.
Raktam rá vent+rammer+periscope-ot, de így meg nincs jó camo, nem megy a passzív scouting. Ha viszont kicserélem hálóra akkor meg nem látok vele elég messzire.
Ágyúra se tudok rájönni melyiket: most a 110/110-es van fent, a trollgun penje meg 64. Goldozni meg csak nem kéne trollgunnal.
A wiki ezt írja:
"The VK 28.01 has a unique game play and is very rewarding to drive once mastered."
Hát nem jövök rá a titkára, szenvedek magas tierben vele, alig 40% a WR.
Tippek esetleg? Van aki kigrindelte úgy, hogy jó a WRje? -
Nézz át a modi fórumba ;)