A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Detto! Ha heavyvel vagyok, nincs spot, nekem kell a csata 8-9-edik percében KV-4-el megindulnom spotolni, mert mindenki csakáll fenn a dombon és vár. A múltkor már berágtam, és az ellenfél dombjának aljánál spotoltam KV-4-el. Nem lő senki. Belebasztam egyet a sajátCromwellünkbe, amelyik fenn várakozott egy bokorban, erre visszatolat a zászlónkig, és vadul nyomja az SOS-t. Volt egy kék SU-101-esünk, na ő vetett véget a szenvedéseinek, egy lövéssel le TK-zta.Nála akkor szakadt el a cérna. Utána engem kilőttek, az ellenfél felspotolt mindenkit és szépen kifingattak mindenkit. A végére maradt egy SU-100-unk aki szintén vadul nyomogatta az SOS gombot, erre a már szintén hulla SU-101 írta neki, angolul, hogy: "ki segítsen te idióta?! Nem veszed észre, hogy egyedül vagy, te fasz?! "
Ha meg mondjuk, hatos meddel rak be oda, a nyolcasok közé, akkor pontosan az történik, amit leírtál.
Egyszóval, ugyanolyan fos pálya, mint volt. Szemétbe vele!