418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #285686 Ez már a kapzsiság számlájára írható.
Erőltetik az újabbnál újabb tankokat.No de olyan kell amire rá is izgulnak a népek,mert egy szar tank nem fog kelleni senkinek.Na ezért aztán legyen picit op.Ezzel meg az a baj,hogy később meg balanszolni kellene ugye,de mégtöbb bevétel is jó volna.Nosza hozzunk be még több új tankot!Igen ám,de nem lehetnek azok se rosszabbak mint az előző ami viszont op volt.Akkor legyenek ezek is op-ok egy picit.és így tovább.
Aztán majd egy idő elteltével nyomunk általános nerfet és el van intézve... -
bornofakone #285685 Most ennek annyi értelme lesz tényleg, nerfelik a td-ket, nerfeljék.
Utána nerfelik a medeket, nerfeljék. Utána mi? :D
Rájönnek h körbe-körbe futkosnak és a saját farkukat kergetik, mert nemsokára buffolják majd az artykat, majd ha kevés td lesz, akk majd vissza azokat, majd ha kevés med, akk vissza azokat, majd ha kevés heavy, vissza azokat? :D És majd újra nerfelik őket....:D
AZ h most sok van t6-ban t4-ben t8-ban v akármelyik szinten, persze mert mindegyik t10-t akar, de így h t10 nerfelve lesz (még ha nem is nagyon, mert pl. soknál a rof marad...ergo kapsz 1 bl-10-t ami gyorsabban köpködi a golyókat, huhúú, taps :D) akk csak várni kellene 1-2 hónapot és majd mérséklődik a számuk. 1-2 hónap WG viszonylatban semmi, főleg h még OP1s-ek rohangálnak vígan...:D
A léyneg h a próféta szólt belőled, várom új jövendölésed :)
-
Ah!
Ez még nekem kevés :(
-
yossarianHUN #285683 #285481 -
yossarianHUN #285682 Erről van szó. Jobb DPM, jobb álcázás, jobb mozgékonyság. Az egyetlen előnyük velük szemben a heavyknek a vastagabb páncélzat, amit mint tudjuk manapság fel lehet dugni oda ahová nem süt a nap. Meg a több HP, de az is halottnak a csók. Szerintem soha nem kellett volna behozni T9-10 medeket (se TD-ket), de a jelenlegi állapotukban, ha nem is annyira mint a TD-kre, de rájuk fér egy kis balansz. -
Tegnap írtad hogy nerfelik a kis szutyok E-25öt.
Mit pontosan ?:
-
Adjunktus #285680 Igazából provokatívnak szántam a kérdést,hogy kuncoghassak R3nton válaszán. 
De igazából nem is nagy sületlenség a dolog.Ha jobban megvizsgáljuk,a lövegük sokszor jobb mint a Heavy tankoké,a rof-juk pláne!A mozgékonyságuk eleve jobb!A páncélzatnak meg a mostani gold spammelős időkben úgysincs olyan nagy jelentősége.
-
stoppos #285679 Az a vicces, hogy a sok nerf helyett anno nem kellett volna behozni a tizes td-ket és medeket. Teljesen rendben mentek a csaták. Csak a heavy volt tizes, és kemények is voltak. Szerettem ellenük menni. Most meg.... Pffff.... -
R3nton #285678 Mit nerfeljenek rajta? Az angolt pl? Se páncél, se sebesség, kemény 40el döcög. Értelmes gold lőszer nincs hozzá :D Mit nerfeljenek rajta? Leo1? Ami állítólag statisztika szerint az egyik "leggyengébb" med.?? Csak mert a noobok nem fognak vele tudni játszani...Vagy nerfeljék az obi140 320as dmgjét. Vagy a 121 depressionjét.
A medek kurvajók jó játékos kezében, de a tömeg számára sose lesznek jók. Ezért a statjuk soha nem lesz olyan amit szignifikánsan nerfelni kéne. -
FosTalicskaa #285677 Ha a t10 td-k rendbetétele lenne a wg célja akkor a WT e100-at meg az fv tdt tették volna rendbe, de érdekes őket nem piszkálták... Csak nem azért mert jönnek az új med ágak, vagy éppen a japán med és most jól tönkreteszik a régi td-ket, hátha a játékosok megindulnak az új mediumok irányába és megint költenek persze ehhez a játékra? Oh, biztos nem ez áll a háttérben és csak én vagyok rosszmájú, elvégre a wg mindig is jóindulatú volt a játékosaival szemben, soha nem tekintettek úgy az emberekre mintha valami ocsmány szardarabok lennének a frissen vásárolt 50k eurós cipőjük talpán... -
yossarianHUN #285676 Bizony, a következők ők lesznek, ezt most borítékolom. -
R3nton #285675 Én inkább azt szoktam nézni, hol vannak a repülők, hozzám képest, ha már valaki hátulról lő rég rossz. Ha japóval vagy brittel vagyok egyből kihúzom valamelyik oldalra, ha meg németettel mondjuk akkor emelkedés és wep ezerrel. -
Adjunktus #285674 És mikor nerfelik a T10 medeket??
-
Malarki #285673 Na igen, de a WoT-ban 80 méterről lövöldöztök egymásra, a WT-ben meg 500-ról. -
R3nton #285672 Kurva sok van belőlük minden szinten, nem véletlenül. Csinálni kell velük valamit ennyi a sztori. Lecsap a nerf hammer, várható volt. Én már fél évvel ezelőtt megmondtam. -
Paradoxon61 #285671 "A tracerbullet vagy magyarul nyomjelző lövedék is sebez.Annyi a titok,hogy a lőszert bevonják foszfor alapanyagú szarral,ami a kilövés után a súrlódás hatására izzik és a fénye ezáltal megmutatja a lövedék röppályáját."
Addig igaz, hogy sebez. De nem vonják be semmivel. A lövedék acél köpenyes és a fejrészében a maghon kívül egy perselyben fényjelző és gyújtó elegy található. Általában magnézium, ami elég sokáig és elég fényesen ég. A lövés pillanatában a gyújtóelegy a lőporgáz hatására lángra lobban, majd amikor a lövedék elhagyja a csőfuratot, a gyújtóelegy meggyújtja a fényjelző elegyet. Ennyi. Célmegjelölésre szokták éjjel használni. -
Adjunktus #285670 No elmagyarázom!Most úgyis ráérek.:)
sorban.
A stealth lőszer,mint a neve is utal rá(észrevétlen)azért drágább mert nem tudod kiszúrni ha lőnek vele.Ha stealth-el kezdenek el sorozni hátulról,akkor mire észbe kapsz,már nincs mibe kapnod!
A tracer(nyomjelző)pedig ugyan akkorát sebez mint a sima lőszer,csak ez megvilágítja a röppályát.Ezzel könnyebb célozni,viszont az ellenfél is észleli ha lövöd.Biztos neked is volt már olyan,amikor hátulról érkezett a sorozat és pontosan láttad merre kellene kitérned.
A gyujtó lövedékek,meg a páncéltörő gyújtó,sima pct stb stb már egy következő beszélgetésünk témája kell hogy legyen.:)
-
bornofakone #285669 - Szegény obj.268-nak "csak" 395 lesz a heat penje....sztem az összes t10 td-nek el kellene venni a gold ammo-t mint opció.
- Nem tetszik az ötlet h nerfelik viszont a 850 dmg.-t mivel t9 után nem érzek fejlődést, jé van 1 t10 td-m, több a hp-m, gyorsabban lövök, és?! (lehet ez csak nekem baj, ettől függetlenül maga az elgondolás nem rossz, mert t10-re tényleg ráfért már 1 kis rendbetétel)
- TD-k camo bónuszát elveszik: pf...mintha artytól elvennék a műhold nézetet. Az ismert op tankok camo bónuszát csökkentsék (t49, hellcat, borsig). De 1 ferdi aminek így is alig van, ezután mit fog csinálni?
Na de ha elveszik a camo bónuszt, akkor adjanak több hp-t is a td-knek, mert pl. az milyen már h t25/2 fele annyi hp-val rohangál mint 1 vele egyszintű tigris, szarabb gunnal, szarabb roffal, szarabb páncélzattal...hol van ebben az esetben a TD státusz? (mondjuk nagyobb gun? nem, mondjuk jobb rof? nem.)
- Egész TD ág rebalanszolása. Vagy jobb rof-t kapnak, v több hp-t...több ötletet nem tudok elképzelni ami lényegi változást hozhatna, ha már camo bónusz nincs. Sok embernek biztos nem nagy dolog, de azért sokszor menti meg 1 td seggét, és vmilyen szinten pont a TD ág lényege a lóbaszó tierhez képest erősebb gun-on kívül, hogy jó a camo.
UI. nagy TD párti vagyok, szeretem ezt a class-t, bárki bármit mond, kell hozzájuk türelem, skill, gamesense (t28-al igenis olyan irányba elindulni h hasznára is válj a csapatnak ne 2 lövésre legyen időd) és még sorolhatnám. Persze R3nton meg fog cáfolni, de pl. t10-n kívül a többi tier TD-i eléggé jól balanszoltak. -
FosTalicskaa #285668 Én nem modolt játékkal tolom és a wotban ha a célkereszt zöldre vált lőhető, sárga necces lövés, vagy sikerül vagy nem, piros, pattanó. Ezen szerintem tényleg kár kiakadnod ez wotban is létező feature... -
R3nton #285667 Akkor miért a legdrágább a stealt lőszer és miért is használná valaki. Max csak annyi lenne az értelme, hogy rögötn elsőre nem tudod, honnan jön az áldás.
Egyébként meg ha jól tudom a traceres helyett a stealt hevederben gyújtó lövedék van, tehát mégiscsak nagyobbat sebez :P :D -
R3nton #285666 De most ezen rágodni komolyan. Egyébként Wotban is van ilyen indikátor, csak szar adatokat mutat, mert az effektív páncélvastagságot nem kalkulálja be. Nem ez lesz a legfőbb probléma, hogy te most hol lövöd. Inkább az a lényeg, hogy merre indulsz el a mapon, hogy reagálsz szituációkra. Wotban is ez a lényegesebb, nem az, hogy hol lődd a tankokat. Annak ellenére, hogy tisztában vagyok nagyjából az összes tank weakspotjával, sokkal jobban szeretem az oldalukat, vagy a hátulját lőni, és nem a weak spotokra célozgatni.
Ugyanúgy tele lesz az is hülyékkel ha valamennyi sikerélményt ad nekik a játék. De érted az olyanokkal nem lehet mit kezdeni, aki elindul a mocsárba lakewillen top heavykkel meg medekkel. Az ilyen állatja a WT-ben is hülye lesz és tuti szar irányba fog menni.
A WT-ben is inkább ez lesz a lényeg, nem az, hogy most mit mutat az indikátor, hanem tudd, hogy ha egy pz4ben vagy nem fogod belőni az IS-t szemből ezért pozicíót kell váltanod.
A repülős részébe is ez tetszik. Ha német géppel vagy nem kezdhetsz el fordulóharcolni, ha pedig japánnal vagy nem tudsz ellógni egyenes repüléssel vagy emelkedéssel stb. Ismerned kell a saját és a másik gépét is.
-
Adjunktus #285665 " mert nem kerül a hevederbe tracerbullet és így nagyobb a sebzés."
lol
A tracerbullet vagy magyarul nyomjelző lövedék is sebez.Annyi a titok,hogy a lőszert bevonják foszfor alapanyagú szarral,ami a kilövés után a súrlódás hatására izzik és a fénye ezáltal megmutatja a lövedék röppályáját. -
Bee #285664 A linkelt videóban láthatod, hogy nem kell ismerni semmit, elég, ha végigsvenkelsz az ellenfél vörös felirata alatt a célkereszttel. Ahol zöld, ott lőhető. A WoT-ban látod a sziluettet spot után, de ott céloznod is kell. -
TomDantes #285663 Milyen 200 mm-es páncél nem elég milyen 70 mm-es ágyúhoz? Miről beszélsz? -
Bee #285662 Gyerünk, Tono, ijeszd el!!4!
-
FosTalicskaa #285661 Ezzel nem értek egyet. Bármilyen tankos játékban ismerned kell a weakspotokat (nem mintha sok tankos fps lenne :D). Ha csak simán meglövöd valamelyik járművet akkor jó esélyjel ott is csak átlőhetetlen részeket fogsz találni. Mellesleg ha itt nem lehet belőni a kupolát, meg egyéb kilógó kallantyúkat, valamint egy 200-mmes lemez tényleg annyit is fog érni, nem pedig 70mm-es ágyú is átlövi kategória akkor skillesebb lesz mint a wot valaha is volt. De ez már megint olyan amit nem tudhatunk biztosan. Kíváncsi vagyok mikor lesz ebből verzió... -
R3nton #285660 Az még oké, hogy nem jött be a WT repülőse. Nem mindenki szeret repülőzni. De ha viszont a world of warplanes bejön, akkor én félek tőled :D -
csoszi87 #285659 WT E100 borzalmas nerfet kapott. Nem is tudom ki fogja használni ezután.
Fochnak viszont ez rosszul esik majd szerintem.
Tudom-tudom mocskos op, de randomban szerintem nem túl jól használható.
Lő össze vissza, lepattan olyan helyekről ahonnan szégyen + 1 percig nézelődhetsz.
És nem is csak ez, de ha ellőttél 2-t akkor dönts, hogy újratárazol azonnal 56 mp-ig, vagy bevállalod hogy valaki rádmegy akár 900-hpval. -
Bee #285658 Pont ez a baj, hogy az indikátor miatt a siemka warrioroknak is lesz sikerélménye. Üzletileg ez a jó döntés, de játékosként nem feltétlenül örvendetes.
@Jeff: :D -
Mert nem?
Faszverő graf + 1 hites tankok.
Wotba nem kis ismeret kell hogy jó legyél tudtommal..
-
Én nem vettem észre, hogy ez menne! Szerencsére. Vagy csak, még nem jöttek rá, hogy van ez az event. -
Ja, kanyarodjunk.
Mennyire fedezték fel a játékosok a lopj fraget, kreditet kapsz akciót, így ma, frissiben? :D -
Bee #285654 Ha szimulátorról beszélnénk, akkor a torkolattűz adhatna támpontot az ellenfél helyéről. Az viszont a játékélmény rovására menne, hiszen esély sem lenne felfedezni a bozótban. De ha olvastad volna, amit írtam, nem az a probléma, hogy jelzi az ellenfelet (felirat vagy körvonal), hanem az, hogy a célkereszt indikátorával mankót kapsz a kezedbe, gyakorlatilag skill nélkül lövöldözhetsz 5-600 méterről. A WoT-ban viszont ismerned kell a gyenge pontokat, mert anélkül nem lehetsz sikeres. -
A WT talán lehet szebben néz ki, de véleményt csak akkor érdemes alkotni róla, ha majd ténylegesen kipróbáltam, addig teljesen felesleges. Lehet adni más szavára, de ez is olyan mint a wotos tankok valakinek nem tetszik egy adott tank vki pedig oda van érte...
Példának okáért kipróbáltam mind a 2 "gyár" termékét és talán azon kevesek közé tartozom akinek (akiknek) nem jött be a WT repülős része. Ebből kiindulva talán lehet, hogy a tankos sem fog.., de ezt még nagyon korai lenne szinte 0 tapasztalattal kijelenteni.
Lehetne kanyarodjunk vissza a topik eredeti témájához. -
R3nton #285652 Én is átlagpsiti vagyok akkor, mert arcadebattlet szoktam játszani WT-ben.
Na az a profi, aki Real Battleban, ahol nincs célkövető karika, stealth lőszerrel lövöldözik tracer nélkül. AB-ban simán azt használom, jobb, mint a többi, mert nem kerül a hevederbe tracerbullet és így nagyobb a sebzés. -
Malarki #285651 A nap hozzászólása 

-
R3nton #285650 Mindjárt jön a master91 és megmondja a frankot, hogy majd a vöröshadsereg fog átmenni WT-be :D Legalábbis ő ezt mondta :D Bár nekem az már eleve tetszik, hogy nincs benne randomfaktor. -
Malarki #285649 Azért ha belegondolsz kell az az indikátor. A repcsisnél is van ilyen jelző, hogy hová lőj ha elakarod találni az ellent. Ez valszeg még csak az Arcad mod, egyszerűbb játékmenet. Ez készül az átlagpistikének. És itt nem úgy van, hogy kilősz egy gránátot és az a végtelenségig száll egyenesen mint a WoT-ban. A WT-ben íve van a lövésnek. És nem is 50 méterről lövöldöznek egymásra, hanem 500-ról. Átlagpistike ezzel nem tud és nem is akar számolni. Ezért kell az indikátor. És ahogy én láttam, attól hogy zöld még nem biztos az átütés, csak valószínű. Szerintem RB modban nem lesz ilyen, ott tényleg célozni kell majd. -
bigmano #285648 Számomra sem jelent semmi plusszt a WT benne vagyok a zárt bétában és a másik fórumon kifejtettem a véleményemet,nem változott azóta sem!
A játék jelen formájában nem üti meg még a Wot szintjét sem.
Értsd arcade kontra arcade verziók....
Az tény hogy szebb a Wot-nál és kész...... -
Én arra tippelek hogy nem értette. De ne haragudj rá, sokadik alkalom. Szerintem írd lassabban.