A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #285669 - Szegény obj.268-nak "csak" 395 lesz a heat penje....sztem az összes t10 td-nek el kellene venni a gold ammo-t mint opció.
- Nem tetszik az ötlet h nerfelik viszont a 850 dmg.-t mivel t9 után nem érzek fejlődést, jé van 1 t10 td-m, több a hp-m, gyorsabban lövök, és?! (lehet ez csak nekem baj, ettől függetlenül maga az elgondolás nem rossz, mert t10-re tényleg ráfért már 1 kis rendbetétel)
- TD-k camo bónuszát elveszik: pf...mintha artytól elvennék a műhold nézetet. Az ismert op tankok camo bónuszát csökkentsék (t49, hellcat, borsig). De 1 ferdi aminek így is alig van, ezután mit fog csinálni?
Na de ha elveszik a camo bónuszt, akkor adjanak több hp-t is a td-knek, mert pl. az milyen már h t25/2 fele annyi hp-val rohangál mint 1 vele egyszintű tigris, szarabb gunnal, szarabb roffal, szarabb páncélzattal...hol van ebben az esetben a TD státusz? (mondjuk nagyobb gun? nem, mondjuk jobb rof? nem.)
- Egész TD ág rebalanszolása. Vagy jobb rof-t kapnak, v több hp-t...több ötletet nem tudok elképzelni ami lényegi változást hozhatna, ha már camo bónusz nincs. Sok embernek biztos nem nagy dolog, de azért sokszor menti meg 1 td seggét, és vmilyen szinten pont a TD ág lényege a lóbaszó tierhez képest erősebb gun-on kívül, hogy jó a camo.
UI. nagy TD párti vagyok, szeretem ezt a class-t, bárki bármit mond, kell hozzájuk türelem, skill, gamesense (t28-al igenis olyan irányba elindulni h hasznára is válj a csapatnak ne 2 lövésre legyen időd) és még sorolhatnám. Persze R3nton meg fog cáfolni, de pl. t10-n kívül a többi tier TD-i eléggé jól balanszoltak.