418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• carp3tm0nster
    tegnap olyan volt,hogy jött a lövés majd utána felvillant a 6. érzék
  • bornofakone
    Párszor megesett már, igazából az jobban idegesít, mikor mögém állnak nagyeszűek világítani, és az enemy összes lövését én fogom fel...:)
  • popey8
    Esküszöm nem értem, h néha mit érez ez a game. Pár napja észrevettem, h nem működik normálisan a 6. érzék. Nagy ritkán volt már, h 1x nem gyulladt fel, de hogy többször is egymásután egy csatában és hogy ez 2 naponta megismétlődik, na olyan nem. Ti nem tapasztaltatok ilyet?
  • R3nton
    Na ilyen "bókot" se kaptam még :D

• R3nton
    a zombis állítólag kurva jó :D
  • atee73
    OFF

nagyon jo a weekly sale a Humble Bundle-on LINK

If you pay $6 or more, you'll also get ARMA II: Operation Arrowhead, ARMA II: DayZ Mod and Carrier Command: Gaea Mission. ARMA II: Operation Arrowhead is a standalone expansion for ARMA II with additional content, including expansive maps, weapons and vehicles to enhance your ultimate war experience. Test your ability to survive in a zombie-infested world in ARMA II: DayZ Mod. In Carrier Command: Gaea Mission, experience a breathtaking combination of action and strategy gameplay set in a vast archipelago.

Osszefoglalva 6 dollarert kapod az osszeset a steam-en

ON
  • Solten
    o/
  • Roger6
    Mai legjobb meccs
  • yossarianHUN
    Múltkori meccs, mosolyt csalt az arcomra.
    A töltőképernyő. - A pánik első sikolyai felszökkennek ajkainkról.
    8 perccel később. - Mily meglepő.
    A végkifejlet. - Volt benne mázli bőven, de a patkányirtás akkor is mindig mosolyt csal az ember arcára, ezzel a géppel meg különösen.
  • Solten

10 homo mint a regi szep idokeben.. :) 3db tier X-es. Rovid meccs volt, 4 perces.
  • hawken
    aha, de ez a masodik meccsem volt :D
    vagy az nem indul ujra naponta?
  • Solten
    Bingo. 10 gyozelemert 50k, 20-ert 100, 30-ert 150 kilo kredit.
  • hawken
    de van vmi event hogy ennyit ad?
  • Solten
    Semmi, buffoltak a kredithozamat...
  • hawken
    izé...öööö...hogymivan? :D:D:D

• Solten
    Na vegre kiszenvedtem egy észt ezzel a ...

Victory!
    South Coast 16/01/2014 22:14:16
    IS-2
    4,326 ( x2) 64,023
    Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay
  • Simulacrum
    Beültem a Hellcatba és az ellenfél kb. az egész meccsen észre se vett. Volt az ellennél egy zöld KV-2 és csak azt látta, hogy hullik a csapata. Tiszta ideg volt. Ezen a szinten még nagyon nincsenek tisztában a játékosok a dolgokkal. Megmondom őszintén én tier7, de inkább tier8 fölött szeretek csak játszani. 4k damage és 1400 fölötti alap xp, de igazából sok élvezet nincs benne.

Valaki írta, nemrég, hogy a lightoknak leáldozott. Hiába a kedvenc típusom, sajnos egyet kell értsek. Mutathatom én a Borsigot, amit más nem vesz észre rajtam kívül, az ellen arty-ait, méghozzá úgy, hogy könnyedén csak előre kell lőnie Himmelsdorfon a mi tüzérünknek, de hiába a chat, hiába a segítség nyomása, semmi, de semmi reakció. Sajnos még citromsárga játékostól se várhat az ember segítséget, egy light pedig csak ebből tud élni.
  • yossarianHUN
    Nyugalom, azt mondták ez csak az átmeneti állapot lesz a nagy, átfogó TD-nerf előtt.
  • haflac
    És mivan a csillagromboló sebzésével.Ha a 268 sebzését 750-re nerfelik,akkor a brittét is ugyanennyire vigyék le.
  • popey8
    Most volt csak időm megnézni a fórumot. És mit látok? Végre TD nerf, juhé. Aztán tovább olvasok és rájöttem, h opsz mégse. Igen a Foch-nak fájni fog (rof, páncél, alfa), az Obj 268-nak talán egy kicsit (alfa és talán rof), de ezt meg is érdemlik. Na de mi van az FV-vel és a WT-vel? Ezekhez hozzá sem nyúlnak, szal nem kell itt semmiféle TD nerfről beszélni meg a TD-seknek jajveszékelni. Ja hogy szegény WT kap egy kis "hull traverse, aim spread when turret is rotating, turret rotation speed" nerfet. Ettől biztos használhatatlan lesz. Mi van a 6-os tárral? A 2mp-enkénti lövéssel? Ezekhez kellett volna hozzányúlni, h érdemi hatása legyen. Nekem is van Foch és persze kicsit sajnálom, h nem lesz már annyira élvezetes játszani (értsd: szarrá lőni a nagyon OP tankommal a Foch-hoz képest nagyon gyenge többi tankot), de ellenfélként sokkal többször találkozok vele mint amennyit ülök benne, így örülök a nerfnek. Obj érdemben nem fog változni.

"BigWorld change in 8.11 will mean the mods will stop working" - Ehhez meg külön gratula a WG-nek. Dugják fel maguknak a BigWorld engine-jüket. Ha tényleg nem fognak működni a most használt jó kis modjaim és a modderek nem frissítik őket, akkor én befejeztem a WoT-ot, ez tuti. Minimap mod, xvm, icon mod csak hogy párat említsek. Ezek nélkül sokkal kevesebb infó, ami lassabban is jut el hozzám és én így nem szeretnék játszani.
  • AlucardHuN
    Minek az, a mobilnet is simán betölti. Sőt mobilon sokszor a spoiler fül fel sem nyílik.
  • Lunki88
    Ma én is ezzel a jószággal mészárolgattam. Troll gun for the win! Elég vicces tud lenni amikor a tier8-asok is menekülnek előled. :D
  • Master91
    damaget :(

ja csináltak

team damaget :(
  • JeffDunham
    Én tudok. Spoiler!

Tier 6? Mit vársz tőlük?
  • Master91
    Ezekre nem tudok mit mondani...

-1

-2

11:29 van hátra...team damager Stug blockolt --->meg haltam

• csoszi87
    Szegény amx.
    Azért az ilyen elég megalázó.
  • hawken
    Háhá mit lőttem a kis szarommal :D:D

• JeffDunham
    Ezen vagy 5 percig röhögtem.

• hawken
    Meg néha az arty :D

• Eagle16
    Vagyis prémium lőszer átütés. 450mm-ről 395mm-re. (HEAT)
  • Eagle16
    Itt az új akció is: link

nobodyattis: az Obj. 268 is kap nerfet, alfa, prémium lőszer sebzés és DPM csökkentés.
  • Wartburg
    Noob vagyok, kell! XD
  • Lunki88
    Ez az "én kicsi pónim" színvilág nagyon üt. :D
  • stoppos
    Az ellenfél most írta, hogy "noskills won". Én meg elkezdtem keresni a jelentésben, hogy ki is volt az és vajon mennyit lőtt... Most pont ilyen fejet vágok...
  • Wartburg
    Az volt már, hogy sok a TD? :D
    [IMG][/IMG]
  • nobodyattis
    Én ebben a nerfben valahogy egy ruszkit se látok remélem mikor kitalálták ép SerB anyát baszták mindannyian
  • Toweliee
    :)))))))
  • csoszi87
  • stoppos
    Cipzáros paplan, áramos gitár? Hosszú haj meg hülye zene? Beisznak azt bebűnöznek...
  • JeffDunham
    Hát ez a WOT rohadtul befagyott...