banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Beültem a Hellcatba és az ellenfél kb. az egész meccsen észre se vett. Volt az ellennél egy zöld KV-2 és csak azt látta, hogy hullik a csapata. Tiszta ideg volt. Ezen a szinten még nagyon nincsenek tisztában a játékosok a dolgokkal. Megmondom őszintén én tier7, de inkább tier8 fölött szeretek csak játszani. 4k damage és 1400 fölötti alap xp, de igazából sok élvezet nincs benne.

Valaki írta, nemrég, hogy a lightoknak leáldozott. Hiába a kedvenc típusom, sajnos egyet kell értsek. Mutathatom én a Borsigot, amit más nem vesz észre rajtam kívül, az ellen arty-ait, méghozzá úgy, hogy könnyedén csak előre kell lőnie Himmelsdorfon a mi tüzérünknek, de hiába a chat, hiába a segítség nyomása, semmi, de semmi reakció. Sajnos még citromsárga játékostól se várhat az ember segítséget, egy light pedig csak ebből tud élni.