A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most volt csak időm megnézni a fórumot. És mit látok? Végre TD nerf, juhé. Aztán tovább olvasok és rájöttem, h opsz mégse. Igen a Foch-nak fájni fog (rof, páncél, alfa), az Obj 268-nak talán egy kicsit (alfa és talán rof), de ezt meg is érdemlik. Na de mi van az FV-vel és a WT-vel? Ezekhez hozzá sem nyúlnak, szal nem kell itt semmiféle TD nerfről beszélni meg a TD-seknek jajveszékelni. Ja hogy szegény WT kap egy kis "hull traverse, aim spread when turret is rotating, turret rotation speed" nerfet. Ettől biztos használhatatlan lesz. Mi van a 6-os tárral? A 2mp-enkénti lövéssel? Ezekhez kellett volna hozzányúlni, h érdemi hatása legyen. Nekem is van Foch és persze kicsit sajnálom, h nem lesz már annyira élvezetes játszani (értsd: szarrá lőni a nagyon OP tankommal a Foch-hoz képest nagyon gyenge többi tankot), de ellenfélként sokkal többször találkozok vele mint amennyit ülök benne, így örülök a nerfnek. Obj érdemben nem fog változni.
"BigWorld change in 8.11 will mean the mods will stop working" - Ehhez meg külön gratula a WG-nek. Dugják fel maguknak a BigWorld engine-jüket. Ha tényleg nem fognak működni a most használt jó kis modjaim és a modderek nem frissítik őket, akkor én befejeztem a WoT-ot, ez tuti. Minimap mod, xvm, icon mod csak hogy párat említsek. Ezek nélkül sokkal kevesebb infó, ami lassabban is jut el hozzám és én így nem szeretnék játszani.