418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Mondjuk az egész védés"vicc"volt,Wt E100 kb 50méterről szemből a 2. lövés pattant a bat-ről,aztán Object 140ről is sikerült szemből pattani.Márpedig ha én tárazok,akkor nagyon kellene(pláne cw),h minden lövés üssön.

Igaz randomban Jpanzer E100al is pattantam már Bat-ről és időnként az Object 268 is képest Amx-eket láncolgatni...

Nekem ezeket kéne javítaniuk és nem garázscsatákról "álmodozok"meg xy tech tree-ről...Ez nem random(+- 25%),hanem f...ság kategória.
  • Destydeme
    Ja-ja,thx all.Mi is erre jutottunk,h a lánc lesz...
    Terület védés hevében nem néztem,h láncot lőtt(csórikám esküdözött,h arannyal lőtt),csak úgy voltam vele,h a foch 155-nek vége,ehhez képest jött tovább.....
  • Master91
    HESH a baromi szeszélyes.
  • popey8
    Az FV TD goldja HESH, ami ugyanúgy működik, mint a HE, csak ennek nagyobb a penje. Mivel láncot ért nem ütött át (egyből feleződik a sebzés) és a spaced armor még el is nyelt egy jó adagot, így lehet azt hiszem.
  • Destydeme
    Hi.De goldal és Ap lőszerrel?Visszanéztem,annyi van,h láncot is lőtt "szemből"és úgy lett 456dmg.Úgy tudtam 1750dmg+- 25%.
  • Szpecnyaz
    Nekem már sikerült 13at is sebezni vele.
  • Destydeme
    Hi.
    Fv td kérdés:Létezik,h arannyal csak 456-ot sebez.Most történt cw-n 3perce,állítólag arannyal.Foch 155 alja volt.Nem 2k-t kellene lőnie és he-vel random kicsit akár?
  • patchaou
    Azért vannak olyan emberek akik nem vágynak többre annál mint amennyire szükségük van. Bár ez tényleg csak egy nagyon kis réteg /ha egyáltalán annak lehet nevezni/.
  • TomDantes
    Igazad van, szerencsére nem unalmas naponta tízszer elmondtani ,hogy mennyire szar a játék és mennyire köcsög pénzéhesek. Ezt naponta sokszor újra kell közölni.
  • voivod32
    Ez jó. De ez lehetetlen. Oldalról vitték oda . De jól szemlélteti, amire gondoltál! :D
  • FosTalicskaa
    Mint amikor befagy a winamp és ugyanazt a félmondatot ismétli újra és újra amíg nem indítod újra az egész rendszert.

Az elején még szórakoztató voltál ahogy vergődtél itt a saját levedbe, de most már inkább unalmas...
  • Szpecnyaz
    Próbáld John Keegan könyveit, magyar nyelven van könyve a tengeri hadviselésről, meg az I.vh-ról is. Ő a XX. század egyik (vagy talán a) legjobb hadtörténésze, a stílusát is nagyon bírom.
  • TomDantes
    Az pedig nem igaz, hogy leszarja a vevőit. Nem te vagy az egyedüli vevő. Ezt is századjára ismétlem: olyan tartalmat tesznek bele ami a vevők többségének kell. Ha nem így lenne, nem lennének nyereségesek. de azok.

A paraszt hozzáállásuk meg, úgy tűnik szintén nem zavarja a vevőket, akkor miért legyenek másmilyenek?
  • TomDantes
    Nem kötelező reagálnia. Van jogos reklamáció, például vevő megtévesztése, ilyenkor a jog melletted áll. Az ,hogy neked nem tetszik amit megvettél, egyéni probléma, nem kell a cégnek csinálnia semmit.

Az igaz,hogy egy nyugati kulturkörben egy cég nem így viselkedik. De ott se szívjóságból, csak ott az ilyen hozzáállás miatt el mennek a vevők, ott is csak a profitról van szó, nem azért jópofizik veled a vevővel a nyugati cég vevőszolgálatosa mert ők ilyen jófejek. ,,Ők is pénzéhesek"

Csak éppen, ha nem tűnt volna fel, az orosz szerver a legnagyobb,az nem éppen olyan mint a Nyugat, messze nincs olyan kultura mint Nyugaton. Se a vevők részéről, se a cégek részéről. Ha majd az orosz vevők is úgy viselkednének, mint tőlük nyugatabbra, a WG is úgy fog hozzáállni.

Pontosan így van, nem lehet parasztkodni a vevővel...csak azt nem érted hogy hol! Egy fejlett országban nem lehet. Itt lehet. Itt a jelek szerint nem zavarja ez a vevőket.

Az meg hogy nincs konkurencia hülyeség. Van. Van sok free MMO, sőt van már egy kimondottan ilyen tankos( hopp ők is oroszok) alfa fázisban. Ha a vevők többsége elégedetlen lenne, itt hagyná őket és nem fizetne, csődbe mennének.
  • FosTalicskaa
    http://acelmonstrum.host22.com/ Ezt nem tudom ismered e, de rengeteg nagyon jó cikk van a századfordulós hajókról, csatákról. Pl: orosz-japán háború, Csuzima. Talán még további forrásokat is találhatsz ott, amik segíthetnek elmélyülni azokban a témákban...
  • yossarianHUN
  • Paradoxon61
    "igen erős túlzás, nem a balkánon élünk"
    Dehogynem, csak nem földrajzilag.
  • Paradoxon61
    Ez a pénzéhes kifejezés egyike azoknak, amiknek valójában semmi értelme nincs. Tehát kár vele vagdalkozni. Mellesleg aki pénzéhesnek titulál mást vagy cégeket, bármit az dolgozzon ingyen minden hónapban. Ja, hogy akkor nem lesz miből élni? Nohát, ezek szerint akkor ő is pénzéhes? :)
  • yossarianHUN
    Tévedés. A szolgáltató köteles kielégítő szolgáltatást nyújtani a vevőnek a pénzéért, amennyiben a szolgáltatás nem kielégítő, úgy a vevő reklamálni fog, amire a szolgáltatónak korrektül kell reagálni ha jót akar magának. Nem véletlenül vannak ügyfélszolgálatok, fogyasztóvédelem, és nem véletlenül rúgják ki az eladót minden nívós boltban, ha parasztkodik a vevőkkel, akik aztán panaszt tesznek. Ahogy nem véletlenül cserélik vissza a boltokban az árut ami nem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Amelyik cég leszarja a vevőit, az a saját sírját ássa meg. Az, hogy a WG kelet-európai cég, jelenleg még konkurencia nélkül, ergo bármit megengedhetnek maguknak, az más kérdés, lesz ez még másként.
    Azért a "mindenki ezt csinálja" igen erős túlzás, nem a balkánon élünk.
  • R3nton
    Troll mode ON: a WT jobb xd Nehogy már kimaradjak :P
  • TomDantes
    Nagyon sok játékot adnak ki úgy, hogy ha a teljes tartalom kell: vedd meg a DLC-ket. ( igen bazd meg őket is védem!) Nem szimpatikus dolog, de! Amíg az emberek megveszik és fizetnek érte...addig DLC rendszer lesz. Ja, akkor ők is mind pénzéhesek?

Egyébként is, ez egy hülyeség: pénzéhes bármely cég? Ember! Láttál már olyat, hogy valaki azt mondja: nekem nem kell több pénz. Áh, nem kell több fizetés. Nem elég ennyi. Nem, nem kell hogy a nyereség nagyobb legyen. Áh, mi fő részvényesek azt mondjuk, nem kell hogy több legyen az osztalék, ennyi is elég.

Ilyen csak a mesében van.

És vissza kanyarodva újra jól meg védem őket: annyira pénzéhesek hogy szinte minden tartalom elérhető ingyen. Igen és nekem ezért fizetnek ja...
  • TomDantes
    Ettől miért pénzéhesek? Látszik mennyire nem érted hogy működik a világ. Baromira sokadjára: amíg a többség elégedett és fizet nem változtatnak. Ez nem pénzéhesség, ez üzlet. Minden cég ilyen. Amelyik nem így csinálja, azok hülyék. Még a pék is ilyen , rohadtul nem érdekli, hogy ízlik-e mindenkinek az a redvás kenyér, amíg megveszik és nyereséges. Csak akkor váltotat bármin is, ha a nyereség csökken.

De tudod mit? Csinálj valamilyen céget, és az majd nem ilyen lesz...biztos nagyon sikeres leszel...hajajaj...
  • yossarianHUN
    "Na majd mindjárt jól védem őket? Pénzéhesek szerinted? Mert?"

"Szerinted afejlersztőket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek."

Ember... Inkább hagyjuk abba. Te sem tudod már miről beszélsz.
  • Malarki
    Bocsa az OFF-ért, de vannak itt szakemberek, aki benne vannak a témában, remélem tudnak segíteni.
    Szóval, szakirodalmat keresnék két témában, egyik az 1900-as évek eleje, mindenféle témában tehát pl. orosz-japán háború, a Monarchia balkáni stratégiája, Németország fejlődése stb, szóval a kor jelentősebb eseményei. A másik téma az I. vh, itt inkább valami olvasmányosabb darab érdekelne, tehát konkrétan nem az hogy a német 3. hadsereg 4. hadtestének 6. hadosztályából a 3. ezred 4 századának támadása a Francselparcsel hegységnél a francia 31. hadsereg 3. hadtestnéek 4. ezrede ellen 1916. március 23-án 19 óra 23 perc 41 másodperckor. Hanem valami ilyen érdekesebb szöveg, hogy mikor miért mi történt.
    Remélem tudtok segíteni.
    Ja, és olyasmi kellene ami nálunk is kapható, a virtuális könyveket nem szeretem.
  • TomDantes
    Így van, komoly problémák. És ha nagy számban hagynák el a fizetős játékosok emiatt, ide a rozsdás bökőt, hogy megoldanák vihar sebesen -és nem védem őket ezzel bassza meg! - nem szimpatikus megoldás a részükről de és?

-Grafika, pontosan egyet értek, a konkurencia miatt. És ez miért baj? ezzel csak jól jár mindenki.

-játékmód: nem mondtam, hogy jól csinálták, csak hogy sokan kérték hogy legyenek, lettek, aztán meg sokan kérték, hogy szar, vissza az egész, legyen kikapcsolható...és így lett. Én is kikapcsoltam, a Támadást mert szar.

-Így van, ezért rakták bele, egyet értek ezzel is, igen, azért kell új német TD ág, mert sokan szerettek volna egy OP és ráadásul német ágat, legyen, bika sebzés, táras megoldás, és ezért fizetnek, mert hogy Xp átváltás, prém acc, jön a bevétel. Nekem se tetszenek az új TD-k, de és? Azért csinálták mert ez hozott nekik pénzt. Ha majd azt látják hogy rózsaszín pónikat akarnak a fizetni hajlandó játékosok, lesz rózsaszín póni ág is. Pénz beszél.

Hogy az élvezhetőség rovására megy? Sokak szerint nem. Az átlag játékos örül ha kettőt lő, mégis élvezi meg fizet érte? Akkor meg? Szerinted afejlersztőket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek.
  • csoszi87
    Köszönöm az infót.
    Érdekes.
    Az ilyenek miatt sajnálom, hogy anno nem történelem szakra mentem.
  • Ry0K3N
    Meglepő módon kevés nyugat európait láttam chatbe káromkodni vörös effivel. És meglepő módon igen sok magyart is. Mindig a ragelőket jegyzik megy az emberek magukban hogy na megint egy paradicsom lengyel/magyar/szlovák etc
  • Szpecnyaz
    És ez azért vicces mert mi odáig vagyunk az állítólagos hun rokonság elméletért, meg büszkén valljuk ezt. Viszont a hun szó nyugaton a barbarizmus kvázi szinonimája.
  • TomDantes
    De tessék. Na majd mindjárt jól védem őket? Pénzéhesek szerinted? Mert?

Tény: minden tartalom elérhető egyetlen forint befizetése nélkül. Így van vagy nem így van? És ezzel védem őket? Ez az igazság. Nem védem őket, hanem így van. Szó nincs arról ,hogy szimpatikus amit csinálnak, vagy tetszene, vagy bármi. De ez tény, és nem védem őket az igazsággal.
  • FosTalicskaa
    Elképzelve a vöröslő fejedet mikor írod a hozzászólásaidat, szerintem te már rég beszartál az erőlködéstől...
  • Szpecnyaz
    Az 1900as kína bokszer lázadás leverésére induló német csapatokat búcsúztatta a villás bajszú Vilmos egy beszéddel. Ennek az volt a lényege hogy legyenek könyörtelenek stb, akkor ezen röhögött a fél angolszász közvélemény és rájuk ragasztották a hun gúnynevet. Ez megmaradt a két világháborúban is, mint a németek gúnyneve az angolok és amcsik számára.
  • csoszi87
    No offense, de pont ezért írtam modi topicba, hogy pont annyit tesz hozzá a troll a napi élethez, mint bárki más.
    Ebben is ha nem lenne benne az 500 eff meg a PL simán ugyanannyi értelme lenne mint a repülő pankrátornak.
    Ám fain.
  • TomDantes
    Ja, tehát nincs egy mondat se ahol védem őket, de te tudod hogy védem őket. Beszarás.
  • yossarianHUN
    *látom
  • yossarianHUN
    Hiába mondogatod, ha ellentmond a tényeknek. Nem a fejedbe látok bele, hanem az írásaidat látod. Mint a politikusok, mikor vöröslő fejjel ordítják, hogy márpedig ők nem lopnak. Nem, nem, nem!
  • Lunki88
    Amúgy nem túl szép dolog hogy lengyel barátainkat itt szekáljuk állandóan. :)
  • Master91
    500 effes PL player

• TomDantes
    Nem védem őket. Hanyadjára mondjam? Nem védem. Nem védem. Nem védem. Fel bírod fogni? Igen, nagyon sok minden van ami nekem sem tetszik benne. Ezeket sokszor el is mondtam! Kezdve az OP tankoktól, a nem sebző lövéseken át, a bugokig ,és a rémes játékosállományig.

Szóval ne legyél már látnok és ne akarj bele látni a fejembe, és nem védem őket soha nem is védtem. Mi a szar hát ekkora baromságot összehordani. Komolyan, mi a faszom elment az eszetek? Ennyire nem lehettek elcseszettül idióták!

Ja, és persze továbbra is baszol idézni olyan mondatot ahol ,,védem őket" de ki magyarázod ja persze...még direkt úgy is csinálok hogy védem őket, csak közbe csak még se mert furmányosan fogalmazok... ez túl megy a szánalmasság határán.
  • AlucardHuN
    Van egykét érdekes infómorzsa mint a Fallout 3-ban vagy valamelyik elder scrolls részben. :D
  • Ry0K3N
    Semmi érdekes. Mehet mindenki CW gyakorlóba. Nincs semmi látnivaló.