A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #286530 Nem védem őket. Hanyadjára mondjam? Nem védem. Nem védem. Nem védem. Fel bírod fogni? Igen, nagyon sok minden van ami nekem sem tetszik benne. Ezeket sokszor el is mondtam! Kezdve az OP tankoktól, a nem sebző lövéseken át, a bugokig ,és a rémes játékosállományig.
Szóval ne legyél már látnok és ne akarj bele látni a fejembe, és nem védem őket soha nem is védtem. Mi a szar hát ekkora baromságot összehordani. Komolyan, mi a faszom elment az eszetek? Ennyire nem lehettek elcseszettül idióták!
Ja, és persze továbbra is baszol idézni olyan mondatot ahol ,,védem őket" de ki magyarázod ja persze...még direkt úgy is csinálok hogy védem őket, csak közbe csak még se mert furmányosan fogalmazok... ez túl megy a szánalmasság határán.