A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #286543 Így van, komoly problémák. És ha nagy számban hagynák el a fizetős játékosok emiatt, ide a rozsdás bökőt, hogy megoldanák vihar sebesen -és nem védem őket ezzel bassza meg! - nem szimpatikus megoldás a részükről de és?
-Grafika, pontosan egyet értek, a konkurencia miatt. És ez miért baj? ezzel csak jól jár mindenki.
-játékmód: nem mondtam, hogy jól csinálták, csak hogy sokan kérték hogy legyenek, lettek, aztán meg sokan kérték, hogy szar, vissza az egész, legyen kikapcsolható...és így lett. Én is kikapcsoltam, a Támadást mert szar.
-Így van, ezért rakták bele, egyet értek ezzel is, igen, azért kell új német TD ág, mert sokan szerettek volna egy OP és ráadásul német ágat, legyen, bika sebzés, táras megoldás, és ezért fizetnek, mert hogy Xp átváltás, prém acc, jön a bevétel. Nekem se tetszenek az új TD-k, de és? Azért csinálták mert ez hozott nekik pénzt. Ha majd azt látják hogy rózsaszín pónikat akarnak a fizetni hajlandó játékosok, lesz rózsaszín póni ág is. Pénz beszél.
Hogy az élvezhetőség rovására megy? Sokak szerint nem. Az átlag játékos örül ha kettőt lő, mégis élvezi meg fizet érte? Akkor meg? Szerinted afejlersztőket az érdekli, hogy fel borul a balance, hogy élvezetetlen egy csata, ha mondjuk tier X-es OP TD-k vannak benne? Kit érdekel amíg fizetnek ? És fizetnek.