418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"néha meg röhögök rajta, amikor egy Tigris II vagy nagyobb arany lőszerrel lövi a Nashronomat. Biztos megéri neki."
"Sokszor amikor a T5-ös bekerül a T7-8 menetbe, néha én is goldot töltök be, ha elszáll az agyam."
Gratula.
T5 ha bekerül T8ba akkor gondolom valami light tank szerű, azzal spot dmg-ezz ne pedig dolgozz ...
"nagyképűen kiáll a placc közepére, hogy ide lőj, úgy is pattan, vagy nyugodtan elindul feléd, hogy úgy is hiába lövöd és majd ő szétkap 1 lövéssel, akkor bizony jól jön a gold. "
Igen? Van ilyen? Max. Kv1 mikor pirosakat kap ellenfélnek és ő top tank. De amúgy szét szednek pik-pak.
"chaten ugat, hogy gold noob."
Mert goldal tudtad csak szét szedni AZT A TANKOT AMI A PÁNCÉLRA ÉPÍT. Ugasson csak!
-
Paradoxon61 #286966 Jó az az arany lőszer, legalább pár nagyképűt vallásossá tesz.
Ettől függetlenül ha egyszer arany akkor aranyért is kellene adni, mert így, hogy ész nélkül lövöldöznek vele, rontja a játékot.
Megértem azokat akik háborognak, hogy arannyal lövik őket, néha engem is bosszant, néha meg röhögök rajta, amikor egy Tigris II vagy nagyobb arany lőszerrel lövi a Nashronomat. Biztos megéri neki.
Viszont van az éremnek egy másik oldala is.
Sokszor amikor a T5-ös bekerül a T7-8 menetbe, néha én is goldot töltök be, ha elszáll az agyam.
Az egy dolog, hogy hiába lövöldözök, mert lepattan, még az is, hogy a kisebb tiert egy vagy kétlövéses elsőnek levadászandó kill begyűjtésnek tekintik jó páran.
De amikor némelyik foglya magát és nagyképűen kiáll a placc közepére, hogy ide lőj, úgy is pattan, vagy nyugodtan elindul feléd, hogy úgy is hiába lövöd és majd ő szétkap 1 lövéssel, akkor bizony jól jön a gold.
2-3 gyors lövés vele az ilyen arogáns, nagyképű majomba és máris menekül vissza egy szikla mögé és csak a chaten ugat, hogy gold noob. -
+ többször látod hogy ha ellőtte a td magát ,és tudod hogy mehetsz
-
Simulacrum #286964 Biztosan többször lőtt ki anno arty, mint TD. Hiába cikázok megtalál.
Valahogy számomra sokkal egyértelműbb melyek a TD helyek és tudom, hol vághatok át a mezőn, hogy ne tudjanak meglőni. Az artyk meg ugye pont a mezőn a leghatásosabbak. Valahogy hiába megyek fedezékről fedezékre bárhova belő egy arty.
Lehet valakinek az artykat könnyebb kijátszani, nekem ezerszer könnyebb a TD-ket. -
FosTalicskaa #286963 Mindeneestre olyan vicces lesz amikor lenerfelik az összes amúgy is veszélytelen td-t, kivéve azokat amiket igazán kellett volna (WTe100, FV TD) és mivel az 5 secenként lövő foch meg E szériák kidőlnek a sorból marad a fent említett 2 td akik majd hordákban fogják ellepni a randomot. Szóval kevésbé lesz változatos a meccs, de ha valami gyökér még próbálja majd erőltetni a használhatatlanná nerfelt td-it,ők viszont sokkal óvatosabbak lesznek (értsd teljesen passzívak) + megfejelve azzal hogy az artik már egy ideje ismét tökéletesen játszhatóak... szóval én kb sokkal nagyobb kempre számítok 8.11-ben...
Hú, mekkora sírás lesz majd itt, ha az eddigi elsöprő létszámú (6-7 db) td, ezentúl 4 wte100 meg 3 fv td lesz akik 2-3k hp-kat osztanak le másodpercek alatt... -
VanDaal #286962 Type-ban én is nagyon szoktam élvezni, mikor az OP-1S ott vág belém 450-et, ahol épp éri, én meg célozgathatom a weak spotot a 2 tierrel kisebb szutykon, hogy legalább a magam kis 250-ét vissza tudjam rá lőni, és le ne pattanjak :) -
SzocsA #286961 ha az első lövés nem sebez vagy lepattan, már töltik is a goldot.
vagy alapból arannyal lőnek.
Wtbe is minek az arany, amikor mindent átvisz, nem értem. -
Ry0K3N #286960 Nane. Egy T10-es meddel simán lehetett dogeolni az artikat csak tudnod kellett mikor lőhet rád és alkalmazkodni. A spontán random mozgás sokat segít. Gondot a heavyknek és a TD-knek okozott az arty főleg azokon a pontokon ahol nem volt mozgástér és tömörültek. De a WG olyan faszás hogy véletlenül sem csinál olyan pályát ahol lenne az embernek kis mozgástere de ez most meg úgy mindegy a TD-k miatt. -
stoppos #286959 Szerintem az ilyen mindenkinek nagy kedvenc. Bekempeltem hulldownba a type-pal, védeni kellett az oldalt. Fél perc alatt bearanyozták szemből az estémet. Normál esetben sima X-re ki tudtam volna hozni 3 ellen, így egyrészt elhullottam, másrészt megint csak egy teljesen jól védhető pozíciót kell felvennem az "oda soha nem megyünk" listára. -
Ry0K3N #286958 Alkalmazkodnak a random metagamehez :D
Minden játékban az OP cuccok a legnépszerűbbek mert azok a leghatékonyabbak. -
VanDaal #286957 "Mellesleg, amióta creditért meg lehet venni az aranylőszert szart sem ér a játék. tök mindegy milyen tankkal vagy hiába forgatod belőnek."
Soha nem gondoltam, hogy valaha is lehet olyan dolog ebben a játékban, amit az artyknál is jobban fogok utálni, de mára itt tartok a gold ammoval. Totálisan borítja az egyes tankok közti egyensúlyt, a tank osztályok közti egyensúlyt, és a játékosok közti egyensúlyt is.
És még arra hivatkoztak, hogy ezáltal megszűnik a pay to win. Előtte kb 100-ból ha 2-en lőttek golddal randomban, mostanra ez már lehet kb 100-ból 80. De tényleg megszűnt a pay to win, és nem ám sokkalta elterjedtebb lett, ááá...
Tegnap is egy épphogy sárga Nashorn szarrá goldozta a 110-em tornyát szemből... nesze neked balansz! -
Páncél? Jpz-re gondolsz?
Lassú, ágyú kitérhetőség balra-jobbra kevés. Ha mellém érnek és nem jó a csapat meg haltam.
És persze van mikor igen is pontatlan.
Meg mit ér a páncél? Goldot töltesz, és ott a páncél. sehol. E-100 is páncélozott, még is ~7-900 közt durrogtat vígan.
Szar a penje? Ott a gold.
Páncélozott jpz-m mellé esett szemmel úgy ~2 méterre mondtam volna, az orosz tüzér lövedéke tegnap, és olyan 720-at sebzet.
El se talált!
Az összes TD-t egyensúlyozottnak mondanám. Igen igen.
Mindbe van egy - két nagyobb hátrány, kivéve:
-Talán az E3 ( kupola miatt, nem lehet át lőni azt se , ha azt gyakrabban adná be, nem érdekelne az a tank se ha harcolok ellene )
- Wtf E100 - nem elemzem, tudja mindenki, főleg mikor goldot tölt... és miért ne töltene ofc.
- Foch túl gyors, túl mozgékony, és kemény a páncélja szemből, nehéz fogást találni rajta. igen ott a kupola, de lődd el mikor úgy forog mint egy med
Többivel semmi gondom nincs.
-
Gyuszopapa #286955 Ettől függetlenül az nevetséges hogy nehéztankokkal úgy kell játszanom mintha TD volna és papír páncélja volna,mert a páncél lószart sem ér.Annyi hogy néha van 1-2 lepattanó.A lilák meg álltalában OP TD-ben ülnek nem is tudom miért és csak szarják az aranyat.Nehogy már kizöldüljenek.
-
Simulacrum #286954 Elég régóta játszom és azt tudom mondani, hogy ezerszer inkább a mai TD-s időkben megyek, mint a régi arty-s időszakban. Valahogy nekem ez sokkal jobban fekszik. -
haflac #286953 A 8 az tényleg sok,ha csak 3 lett volna belőlük. A 8 td is sok.Én csak 2 nemzet, 3 td-jét nem tartom túlzottnak.Az amcsi,és az orosz tier x-eseket.Az összes többi nemzeté op.Vagy páncélozott,vagy gyors,vagy iszonyatos tűzerővel rendelkezik.
Ez így most nem jó,mint ahogyan a 8-9 arty oldalanként sem volt jó.
Ez szigorúan az én véleményem.
Majd ha a t-62-esem 4 másodpercenként fog 750-et sebezni,akkor lesz balance.DE CSAK A T-62A! :)
-
Az a baj hogy NEM ÁLLTAM MEG
Lendületből 20 körül gurultam volna előre fedezékbe
JA NEM! Fasszopó arty 1. lövésre ágyút sárgít-tracket lő, 2. lövésre maradék hp + tűz biztos ami biztos alapon.
Arty fedezék? Létezik olyan ?
max. mikor nem téged néz
Tudom hogy nincs, volt X-es artym a régi időkből...
-
Simulacrum #286951 Bizony jobb volt! Igazi küzdelmek alakultak ki a pályán, mindenki nyíltan és örömmel vette fel a harcot, senki nem bujkált, mert nem félt senki. Hát persze!
Egyszer vagy kétszer lőtt ki engem még csak WT, de akkor is már kevés hp-m volt. Durvák? Igen, azok, de meglátom őket és simán visszafordulok vagy fedezékbe megyek. Az arty-kat viszont nem látod meg jó ember, ez az óriási különbség. T10-es meden már full álca kell, hogy legyen és nincs olyan helyzet, hogy ő lásson meg hamarabb.
-
SzocsA #286950 Jaj mi lesz most velem szegény WTmet lenerfelik. ohhhhh
csínján kell vele játszani mert, ha észreveszik kilövik mint a szart.
Legalább a He ammot most lehet használni, kv2től kaptam a borisba 950 dmg :D XD
egyébként azt kéne csinálniuk mint az artyknál, maximalizálni a tdk számát csapatonként, mondjuk 5 vagy 4 re.
azt nem értem, hogy ha mondjuk szarránerfelnék a tdket is, akkor meg sok lenne a nehéz tank, maus, E100, meg ilyenek. akkor megint lenne sírás, hogy szegény meeedek nem tudják átlőni meg ilyenek.
Mellesleg, amióta creditért meg lehet venni az aranylőszert szart sem ér a játék. tök mindegy milyen tankkal vagy hiába forgatod belőnek. -
De akad még ilyen random öljük meg a dev-et :D, nálunk "Kill the Curier" szaros 250-goldért...ezeknél meg
elegem van hogy a ruszkiknak sokkalta jobb eventjeik vannak....
-
"Crewman! Doppaek now brings you a double benefit. From 1 to January 31, when making a purchase in the amount of 350 rubles in certain restaurants BURGER KING in Russia, in addition to the required energy, you get a chance to win one of the many gifts from the team World of Tanks, including super prize - a premium KV-5.
Refuel with World of Tanks and BURGER KING !" -
haflac #286947 Eleve már az egy nagy vicc,hogy egy td-nek forog a tornya,vagy az,hogy egy medium tankkal nem lehet vagy csak alig leforogni egy Foch-t,ha elsőre nem sikerül trackelni akkor rábasztá kategória van.Hát ilyen csak a mesében van,meg a WoT-ban.Anno, mikor limitálták az artyk számát 5-re,akkor hibát követtek el,mert 3 lett volna az ideális szerintem.Engem is lőtt ki arty régen,meg most is,nem is mindig tetszett,de volt,hogy gratuláltam az artysnak,hogy"nice shot".
Jaj kilőtt a pálya másik végéről!Mert most más a helyzet?Most a pálya közepéről lő ki a td,és ugyanúgy nem látod.Ez mennyivel jobb?Nagyobbakat sebeznek egységnyi idő alatt,mint anno az artyk.
De ez nem csak tier 10-re igaz.Boldog boldogtalan td-zik most. -
Amarth99 #286946 Su 100al wt E100at 2 lövéssel? És hogy kerültél vele egy csatába?
Egyébként a wt e100al meg az fv-vel lazán be lehet sidescrapeben állni fedezékbe és úgy lövöldözni. Az FV-nek ehhez bőven elég az armorja, a WT-nek meg a célzás ideje a tilitolihoz.
Másrészt kurva egyszerű vele. Meg kell várni amíg a 400+ méterre lévő ellenfél elfordítja a tornyát. Bele lősz kettőt vissza fedezékbe. Mivel más is harcol vele, akit tuti látni fog, nem fog téged nézni 10 secig se. Aztán megint ki és 2 lövés. Folytassam?
Ilyen aim timemal és pontossággal 400 méterre még lehet weak spotot lőni lazán... és ha 2 lövéssel fél hpra lövöd nem fog a közeledbe jutni bespotolni téged mert a többiek elintézik vagy visszavonul.
Mivel nem tud bespotolni kereshetsz más fedezéket, nem kell ott állni egész csatában, így megint lesz 2-3 biztonságos lövésed...
Még kurva gyors is ahhoz képest milyen fegyverzete van...
Ha én tudok a 263al 3400as átlag sebzést, akkor ezzel mennyi volna??? 4k fixen meglenne sztem -
Persze ez is csak a ruszkiknak :)
-
Amarth99 #286944 Hát ha ott állsz meg, meg is érdemled sztem. 30 méteres körzetben egy csomó viszonylag jó fedezék van, ahova nehéz belőni a megszokott arty helyekről. Ráadásul látod, hogy szakaszban vannak és prok (xvm), akkor meg pláne bujkálsz.
Nem beszélve arról, hogy az arty fedezékben a tankokkal szemben is sokkal jobb a védelmed... így meg a lower hullra is kb ráláttak.
Az arty nerf óta csak a papír tankokkal gond az arty, mert azoknál egy véletlen találat is komoly gond lehet.
Persze a WT E100, meg az FV 183 az nem op... -
egyébként a kifagyásos problémámhoz senki nem tud semmit hozzáfűzni? -
te most miről beszélsz? nem azt mondtam hogy buffoljuk, csak hogy cryoltok miatta ész nélkül, én meg a SU-100asommal kilőttem a két lövéssel.
talán nem kell a szántás közepére kiállni elé seggel, és akkor nem lő ki egy lövéssel. -
Ezzel sajnos egyet kell értenem. -
Ja persze b+ legyen páncélja, meg jó camoja és még gyorsan is mozogjon. Szőnyegbombázást ne tudjon hívni? Ja de persze simán. Kéne még buffolni, nem? Hagyjál már az ilyen faszságokkal. 6-ot lő 2 mp-enként 560-as átlagsebzéssel. 1vs1-ben (csapatban is, csak tudni kell kihasználni az adódó szitukat) még 1 Maust is elintézhet 1 tárból. Mi van azokkal a tankokkal, amiknek kisebb a hpja, azaz a többivel? Ne szórakozzál már. Az a minimum, h papír meg ne legyen camoja. Jól néznénk ki, ha még kilőni is nehezen lehetne. Ha normálisan akarnák balancolni, akkor max 4-es tár és 3-4 mp-enkénti lövés idő kellene neki, persze a mostani tárazási idő mellett. Vagy nem tudom, de ez így ebben a formában az egyik legopabb "tank", ami játékban van. Amúgy meg a camoja nem is olyan rossz. Decemberben linkeltem ide egy replayt, abban jól látszott, h kb. 300 méterről ő bespotolt engem (amx 50 120ban), míg én őt nem, úgyhogy bokor a fasorban sem volt.
Max 2 hónap és nekem is meglesz, végre apríthatok én is. Majd gyere be velem gyakorlóba. Én WT-vel, te bármelyik másik T10-zel, kivéve persze WT. Ha nyersz, kapsz vmi nyereményt is csak hogy legyen tétje. A WT a legnoobabb tank, ami a játékban van. Nem kell hozzá semmi skill. Csak kemp+kattintás (AP-val még azért vmennyire talán kell is célozni, de apcr-rel nem igazán, és az a vicc, h olvastam wot fórumon egy pts-es csókától, h még a gold penje is kevés neki wtf????) és egy paradicsom is elintéz egy jó játékost. Az megint más kérdés, h egyből utána megdöglik, de ha már kilőnek egy tárat egy csatában és 4-6 sebez, akkor is csinálnak 2k átlag dmgt. Ugyanez az FV pepitában. Nem tudom neked van-e, de ha min 2-3k dmg nélkül halsz meg, akkor vmit nem jól csinálsz. Több klántársamnak is megvan, egyiknek 4k a másiknak 3,5k, a 3-nak 3k az átlag dmg vele (51-től 244 csata). Mégse olyan gyenge szegény, ha ezt megtudják csinálni vele. Jó kezekben erre képes. Na erre mit mondasz? -
jah kurva nagy vicc, csak a fasz másik oldalát felejtitek el sokan nézni, és ezért nagy feketepont minden td gyűlölőnek. az hogy ha nem frontról lövöd meg, kb azonnal le lehet nullázni, ráadásul rohadt lassúak is. -
Gyuszopapa #286938 Lényegében azokkal a járművekkel a legszopósabb most játszani amikről elnevezték a játékot,a tankokkal. -
Dani271 #286937 Mit kerestél a nyílt terep kellős közepén egy olyan "gyors" járművel, mint a kt?
(e1-d1 rácsból lőhető és nincs előtted tereptárgy. potenciális fedezék balra, illetve előre és balra) -
Greenscape #286936 Azert en egy ILYENNEL szivesen kocsikaznek a naplementebe. -
Greenscape #286935 A sokat szidott Chi-Ri mikre kepes. Nem is lenne ez olyan rossz tank, de ugyan ugy mint a T-44-et nagyon szopatja az MM. 10-bol 7-szer T9. Mondjuk legalabb van esely ilyen ritka medalt szerezni.
Victory!
Battle: Northwest 22/01/2014 00:13:03
Vehicle: Type 5 Chi-Ri
Experience received: 3,486 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 85,145
Battle achievements: Nicols's Medal
A replay persze "temporary" lett igy nem engedi feltolteni. Meg soha nem csinalt ilyet eddig. -
Én most Leo1-el játszok és nem sokkal ezelőtt lőtt ki egy WT full hpról, úgy hogy simán rám jött. Egy lövést tudtam beleküldeni a mocsadék noob TD-jébe. T10 megint játszhatatlan, csak most ezektől a szarkupac TD-ktől. WG szerint ennek elég a forgás és toronyforgatás nerf, meg + egy kis szórás. Vicc.
-
Nesze itt az artyd
játssz sokat
jaaaa nem lehet merthúdekurvaopétédék elkúrnak mindent ja
inkább több proli arty, az cool, me az már nem annyira erős
-
madmanic #286932 írd hogy FOS.
Azt nehéz rosszul leírni.. -
haflac #286931 A mostani artyk nem nagyon fognak mozgásból kiszedni,az tuti,annyiszor biztosan nem mint régen,ráadásul akkorát nem is tud sebezni mint régen.Egy fosh 155 kb 10 másodperc alatt lerendezi a 10-es medet,a brit ha mákod van túléled, ha nincs akkor end,a waffentrógerről meg inkább nem is mondok semmit.Az egy borzadály(remélem helyesen írtam le). -
AlucardHuN #286930 Jah, persze az mi a fasztól jobb? Már amúgyis visszatértek az artyk, megint vannak oldalanként 5 artys csaták ahol múltkor az a megtisztelltetés ért KT-ban hogy örülhettem hogy puffogtattam egy keveset, spotolltam, meg imádkoztam hogy ne basszanak meg, ami majdnem sikerüllt nekik. Legalább vab annak hidegháborús fosnak (nem fos amúgy, szeressük, még szoci időkből van vezetékes távirányítós t62-es is ami apám "hagyatéka") olyan tornya simán pattinthatja a TD-ket és gyors is. De biztos jobb a recsizőktől meghallni. -
ez kvajó, átmegy az elöl levőn és megöli a nem láthatót :D
Nekem olyan lövésem volt ma, hogy már vagy egy perce néztem a szemben csámborgó nashornt, majd mikor lőttem, kilőttem a kettőnk közötti KV1S-t ami addig láthatatlan volt. -
Öööööö nem így terveztem...