A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ja persze b+ legyen páncélja, meg jó camoja és még gyorsan is mozogjon. Szőnyegbombázást ne tudjon hívni? Ja de persze simán. Kéne még buffolni, nem? Hagyjál már az ilyen faszságokkal. 6-ot lő 2 mp-enként 560-as átlagsebzéssel. 1vs1-ben (csapatban is, csak tudni kell kihasználni az adódó szitukat) még 1 Maust is elintézhet 1 tárból. Mi van azokkal a tankokkal, amiknek kisebb a hpja, azaz a többivel? Ne szórakozzál már. Az a minimum, h papír meg ne legyen camoja. Jól néznénk ki, ha még kilőni is nehezen lehetne. Ha normálisan akarnák balancolni, akkor max 4-es tár és 3-4 mp-enkénti lövés idő kellene neki, persze a mostani tárazási idő mellett. Vagy nem tudom, de ez így ebben a formában az egyik legopabb "tank", ami játékban van. Amúgy meg a camoja nem is olyan rossz. Decemberben linkeltem ide egy replayt, abban jól látszott, h kb. 300 méterről ő bespotolt engem (amx 50 120ban), míg én őt nem, úgyhogy bokor a fasorban sem volt.
Max 2 hónap és nekem is meglesz, végre apríthatok én is. Majd gyere be velem gyakorlóba. Én WT-vel, te bármelyik másik T10-zel, kivéve persze WT. Ha nyersz, kapsz vmi nyereményt is csak hogy legyen tétje. A WT a legnoobabb tank, ami a játékban van. Nem kell hozzá semmi skill. Csak kemp+kattintás (AP-val még azért vmennyire talán kell is célozni, de apcr-rel nem igazán, és az a vicc, h olvastam wot fórumon egy pts-es csókától, h még a gold penje is kevés neki wtf????) és egy paradicsom is elintéz egy jó játékost. Az megint más kérdés, h egyből utána megdöglik, de ha már kilőnek egy tárat egy csatában és 4-6 sebez, akkor is csinálnak 2k átlag dmgt. Ugyanez az FV pepitában. Nem tudom neked van-e, de ha min 2-3k dmg nélkül halsz meg, akkor vmit nem jól csinálsz. Több klántársamnak is megvan, egyiknek 4k a másiknak 3,5k, a 3-nak 3k az átlag dmg vele (51-től 244 csata). Mégse olyan gyenge szegény, ha ezt megtudják csinálni vele. Jó kezekben erre képes. Na erre mit mondasz?