banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Jó az az arany lőszer, legalább pár nagyképűt vallásossá tesz.
    Ettől függetlenül ha egyszer arany akkor aranyért is kellene adni, mert így, hogy ész nélkül lövöldöznek vele, rontja a játékot.
    Megértem azokat akik háborognak, hogy arannyal lövik őket, néha engem is bosszant, néha meg röhögök rajta, amikor egy Tigris II vagy nagyobb arany lőszerrel lövi a Nashronomat. Biztos megéri neki.
    Viszont van az éremnek egy másik oldala is.
    Sokszor amikor a T5-ös bekerül a T7-8 menetbe, néha én is goldot töltök be, ha elszáll az agyam.
    Az egy dolog, hogy hiába lövöldözök, mert lepattan, még az is, hogy a kisebb tiert egy vagy kétlövéses elsőnek levadászandó kill begyűjtésnek tekintik jó páran.
    De amikor némelyik foglya magát és nagyképűen kiáll a placc közepére, hogy ide lőj, úgy is pattan, vagy nyugodtan elindul feléd, hogy úgy is hiába lövöd és majd ő szétkap 1 lövéssel, akkor bizony jól jön a gold.
    2-3 gyors lövés vele az ilyen arogáns, nagyképű majomba és máris menekül vissza egy szikla mögé és csak a chaten ugat, hogy gold noob.