418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Egy brutál jó kör Hellcat-tel :)

• R3nton
    Na ennyi, lehet menni WT-zni :P :D
  • R3nton
    De most komolyan, kapásból megmondom neked milyen TD-vel melyik pályán hova érdemes megindulni. Ezen valamit módosíthat a felállás, pl sok med van a túloldalon vagy ilyesmi. Épp ezt mondtam egyébként én is, ezt az alap dolgot jól tudod és bumm, onnantról kezdve csinálod a dolgod és kész.

Meddel viszont állandoan ez van a buksiban, hogy most hova is kéne mennem???!!!

De szerintem is hagyjuk inkább. Nem akarok megtéríteni senkit, mindenki azzal játszik amivel akar, akár még WT-vel is :) Nekem ez a véleményem. És igen néha bosszantó tud lenni, hogy egy vörös telibe elcseszi a játékodat, amiben végiggüriztél a csapatodnak 5000 spotot és mondjuk egy szárnysegéd medált, és akkor a végén a no brainer vöröske rá tud kattintani az egérre és levesz 1000+ HP-t, vagy egyből kinyír. De ez van jobban kell figyelni azt annyi.
  • Madi92
    2k csatánál jársz még csak és már így is majd 1000 felett vagy.
    Szerintem jó vagy így ahogy, lesz ez sokkal jobb is! :)
    Btw mire eléred az 5k-t simán zöldike leszel.

Esetleg még annyit javallok, hogy T8-nál ne nagyon menj feljebb, sőt inkább T5-6ban ismerd ki a játékot még jobban, aztán menj a nagyobb tierkbe.

Light-okat meg nem ajánlom az elején, kivéve ha fekszik a stílus, mert nem éppen egy nagyon öröm, ha nem ért hozzájuk az ember.

Ha gondolod vegyél fel játékban és Ts mellett gurigázhatunk pár kört. Hátha tudok jó dolgokat mondani! :)
  • FosTalicskaa
    Közel 19k csatát mentem egy gyenge laptopon. Értsd: 8-10 fps (ekkor még tök jól be lehet lőni a 200m feletti célpontokat, hogy mekkora távolságokat is teleportálnak valamelyik irányba és oda tudtad tenni a célkeresztet ahova a köv. képfrissítésnél várható volt az ellenfél. De ha közelharcba bocsátkoztam akkor ez az érték leesett nagyjából 2-3-ra. Na ekkor már csak mozi van és azt sem tudom mi zajlik real time, szóval ezért nincs medem. +utálok tankot húzni + nem azért húzok ki egy 10-es tankot, hogy 10 csata után otthagyjam porosodni a garázsban. Ha ilyen egy ág akkor inkább el sem kezdem...
    De most R3nton hatására (igen a tiédre R3nton) elkezdtem a leo ágat, de abba is hagytam, mikor megláttam mi is készül a fosom ellen. Velem ne szarakodjon ez a tetves wg. Akkor inkább ki sem húzok semmit ha a balanszolásuk 2 állapotot ismer (disznó mód op tank vs játszhatatlan papírnehezék)
  • Krigare90
    Tök jó ez a garázs. Tudnál linket hozzá adni?
  • Artman
    Hogy mekkora Fun tank ez az E-25 :D Nem bírok leszakadni róla, pedig fejlesztgetni kéne a többit is :D Ellenben szépen is keres, 40-50-60 mindig meg van vele :)

Örülök hogy inkább erre beszéltetek rá, nem csalódtam benne, fekszik a stílusomhoz épp :)
  • Greenscape
    Ha te vagy a HUNS-os Fos... akkor neked meg nem artana kiprobalni par medet mert ha jol lattam meg T8-as meded sincs.
  • Paradoxon61
    No végre az első érthető és logikus magyarázat. Köszönöm.
  • Paradoxon61
    88 Összes sebzés (életerő)
    3 páncél átütés.
  • bornofakone
    "A lassú TD-ket meghagyom a gyengébb képességű játékosoknak, akiknek már az is nagy feladatot jelent, hogy megtanulják bizonyos mapokon merre kell menni a tankjával."

Ezt nem gondolhatod komolyan. (Azt megint nem tudom elégszer hangsúlyozni h kihúztad a jelenlegi legopbb ágat, attól még nem látod át a td-k helyzetét, játékstílusát eléggé, mivel borsig az easy....az röhej, arra én is azt mondom "nagy td buzi" h nevetséges az a tank, és az ág 1 része is.)

Szval visszatérve, elhiszem h meddel is kell gondolkozni (melyik tankkal nem? Ja talán borsig), mivel tényleg nem mind1, hol merre mikor segítesz. Mivel (legtöbb esetben) megvan a kellő mozgékonyság sebesség, ezt is kell tenned (nem állni 1 helybe és lőni a heavyk frontját). De az h 1 lassú td-hez ne kelljen ész, fatális tévedés. Ja igen, vannak akik ezért állnak a bázison és tátott szájjal várják a sült galambot, ezekből szokott az lenni h jön a harci veterán Renton és belecsap a medjébe 1k sebzést, majd a hősi halált halt Renton még élő társai úgy ölik meg a növény gyerek td-jét h egész csata alatt az az 1k sebzésre futja csak neki, "med veterán Renton" pedig jön fel a fórumra sírni. Az ilyen típusú játékosok engem is zavarnak, engem is felbasznak. (TD számlájára írható? Nem, a játékoséra). Viszont aki normális dmg-t akar kiosztani, értékes tagjává lenni a csapatának (pl. én) annak sajnos mocskos mód meg kell választani merre döcög el, na itt jön az ész, tapasztalat, gamesense. Mivel 1 lassú td mocskos mód megtorolja ha hibázol, rossz irányba mentél? Így jártál haver, olyan análgangbang-t kapsz h Renton könnyes szemmel tér nyugovóra. Nem gondolkoztál előre és rossz időben fordultál, vonultál vissza? (lásd. előző eset) és még sorolhatnám. 1 meddel ilyenkor "med veterán" Renton mit tesz? Rohan el 1 jobb pozícióba és onnan osztja az áldást (helyesen). Én addigra füstölgök...miért? Mert nem volt meg a sebességem, és csak 1 picit hibázott a gondolat menetem esetleg lassan reagáltam (a lassú td-mhez képest, mert ha med-be vagyok még túl korai is lett volna a reagálás...)

Szval, ha te 1 béna, buta játékos kezébe lassú TD-t adsz és az esetleg megindul h már pedig nem campel, abból bizony nagy %-ban gangbang kerekedik ki.

Ennyit szerettem volna. Habár ezt már popey elmondta wot vs wt ügyben is (2 tábor elmélet :D) mi 2 külön tábor vagyunk, te így látod én úgy....nem is akarlak, nem is tudlak meggyőzni, annyit szeretnék csak h néha lépj ki a komfortzónádból és lásd máshogy a dolgokat. Mert túl egyhangú. (én is játszok medekkel, szeretem őket, szeretem a heavyket is, meg a td-ket is, artyval is játszok, light-al is, artyval és light-al nem emgy fényesen a game, de még így is hozom azt átlag gamer színvonalat).
  • FosTalicskaa
    Azzal, hogy ilyen olyan konfig változók alapján jól lenerfelik bizonyos user csoportok tankjait?

Húzzál ki egy szeritned op fos155-öt, csinálj vele jó statot aztán majd írhatod a baromságaidat. Ha ez sikerül letolt gatyával átszellemült arccal fogok tapsolni minden egyes kommented után, hogy: "~Igen, ez aztán tud valamit!"
  • R3nton
    6-os, 7-es, 8-as, 9-es se TD? :D

Hát a legrosszabb álcával rendelkező tankkal szerintem nem könnyű jól játszani. Bár a többi tankomhoz képest, valóban jobb a sebzésem és a battle/kill arányom is.

Inkább úgy fogalmaznék, hogy nehéz kihozni a benne rejlő hatalmas potenciált. Olyan, mint a batchat. De az igaz, hogy ha már 1 tárat leadsz, már akokr tisztességes sebzésed van.

Viszont a bizonyított tény, hogy a foch155 a játék legOP-bb tankja, és te mégis gyengéned találod. A páncélja burátlis, téged mégis átütnek vele mindig. Ergo vica-versa. Akokr te is magadról állítasz ki ezzel bizonyítványt.
  • Greenscape
    Ja, es 3-4 HE-t vigyel magaddal mert loszer fer bele rendesen es ha T10-ben resetelni kell a foglalast azzal mindig sikerul ellenben a golddal ami az E100 es tarsai ellen kritikus esetekben legtobbszor pattan.
  • JeffDunham
    Szép magyarázat. Elfogadom én is. Ráadásul elég gyúlékony, így valószínű arany tűzoltója volt. Megy egy nagy "+".
  • Master91
    Ha meg van még a jelentés vidd rá az egeret a 3 átütésedre, ott mennyitír?
  • Greenscape
    Ez AP-val ugy tortenhetett, hogy kilotted a motorjat amire criticalt adott, de damaget nem mert benyeltea motor hp-ja aztan kigyulladt es 88-hp utan eloltotta az automata tuzolto. Kb annyi szokott lemenni ha az van felrakva.
  • TomDantes
    Ne fárassz...a csata idején...rosszul láttad...nem a garázsban...éééérteeeed?
  • FosTalicskaa
    A WT-E100 nem számít TD-nek hiába az a besorolása. Ráadásul mocskosul op szóval ha azt mondod azért könnyű td-kel a játék mert kihúztad az új német 10-est és könnyű vele a játék (egy-két kommentedben pedig mintha láttam volna olyat, hogy nem egyszerű vele, ami nagy szó egy kifejezetten gyógyegereknek készült tankról) azzal csak magadból csinálsz mégnagyobb hülyét...
  • Paradoxon61
    "Akkor a szemed káprázott. "
    Wazzeg.... Ha a Te szemed jobb, akkor mondd már meg nekem, hogy Te mennyit látsz a képen?
  • Mesmerize
    wot account érdekel max 60k forintig, csak és kizárólag jó stattal.
    érdeklődni privátban
  • JeffDunham
    Nem mert nem lőtte ki.

• stoppos
    Mivel a kép alapján nem lőtte ki, nem valószínű. De hogy normál lőszerrel ilyen hogy sikerülhet, azt nem tudom.
  • R3nton
    Hát pedig komolyan gondolom. Most már az a vád se nagyon állja meg a helyét, hogy nem húztam ki TD ágat, és nem tudom milyenek. Tudom milyenek. Egyszerű velük a játék, türelem kell. Keresel hátul egy pozíciót ahonnan jól tudsz támogtani. Estleg mész a támadók mögött. Kockázat vállalás minimális egy heavy, egy med és főleg egy light tankhoz képest.

Akkor szoktak élvezetes körök kialakulni, ha elesik a másik oldal és egyszerre több irányból támad az ellen. RHM-el még ilyenkor is simán el lehetett dönteni a csatákat. Ilyenkor kell valóban valamiféle logika és józan ész, hogy éppen merre fordulj és melyik tankot lődd meg.

Medekkel jóval színesebb a játék, igaz, hogy nem sebzel 1000-reket egy lövéssel. De mocsok dolgokat lehet művelni. Elhagyni pozíciót és a háta mögött megjelenni. Ha az egyik oldalon már stabil a helyzet megfodulni és segíteni a másik oldalon, vagy bázis védelemben, vagy éppen meg találni a rést és bemenni az artykért vagy a hátuk mögé.

Sokkal élvezetesebb, több gondolkodást igényel, állandó pozíció váltást. Egyébként, csak sajánli tudom azokat, akik csak TD-vel vagy aartyval játszanak, mert szerintem ennek a játéknak a sava borsa a med játék stílusban van.

És a legeslegjobb amikor farkas falka alakul ki. annál jobb nincs, mikor 5-6 meddel a gyengébbik oldalt felaprítjuk és utána a maradék tankokat is szétcibáljuk. Amikor régen előszőr keveredtem ilyen farkas falkába egy meddel, akkor döntöttem el, hogy nekem ezek a tankok kellenek, mert ez nyújt igazán élvezeti faktort szvsz.
  • TomDantes
    Akkor a szemed káprázott.
  • Paradoxon61
    Szerintem meg ne fárassz a marhasággal. Amint láthatod, nincs is HE lőszere. Egyik tankomnak sincs, 2-t kivéve. A SU-152-t és a KV-2-t, nekik viszont csak az van a nagy ágyúhoz, nekik meg más nincs.
    Nem tudom hogy sikerült, replayt meg nem mentek. Ha tudnám hogy lett ennyi, meg mik azok az átüt, de nem sebez húzások akkor nem tettem volna be ide.
  • sayiid
    Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tudnám az elkövetkező 1000 meccseben ezt az átlagot javítani? http://www.noobmeter.com/player/eu/OptsPrime/501288719/

Próbálok fejlődni, hogy azért ne ahhoz a társasághoz tartozzak aki hasznavehetetlenek.

Talán kezdjek el light tankokkal spotolni? vagy csak folytassam amit most csinálok? Tényleg jó lenne zöldbe emelni magam végre.
    Ötlet?
  • FosTalicskaa
    Vagy, 88 hp-s volt a tank.
  • bigmano
    Szerintem dobd fel a replayt!
  • JeffDunham
    Várjál, várjál. Tier 9. Elmeséljem mi az? Komolyan rászánom azt az 5 percet ha igényled.
  • JeffDunham
    HE-vel. Máshogy nem. Elnézte a lőszert.
  • Master91
    de még mindig nem tudjuk hogy Kv4 lövéssel hogy tud 88-at sebezni ?
  • foxbat88fx
    "Általában tier 9-ben játszom mostanában, és néha kisebb tierben legénységet húzok. OTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT nemigen van ám szükség goldra. Tudod?"

ennek ellenére a csörcsiles replayedben szanaszét lőttél mindenkit goldal :D

sztem neked vannak szövegértelmezési gondjaid
  • Paradoxon61
    Csak neked hitetlen, tessék, ez a lőszer készlete.

• DarkHorSe
    Ott van igazan szukseg ra :D En szeretek goldal lovoldozni, eloszor mindig azt durrogtatom el azt se nezem kire vagy mire lovok. Sebezni KELL :D
  • JeffDunham
    Iszol te rendesen? A Churchill mióta tier 9?

MOST megyek szinte csak kilencesekkel, mert 4 ágat be szeretnék fejezni. Szövegértés rulez hehe.
  • Ry0K3N
    Hopsz :D
  • Ry0K3N
    x)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[IMGhttp://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-carry-harder-7.png[/IMG]
  • Master91
    "Eredmény:
    1 átüt, sebez KEMÉNY 88 hp-t!! ***** ***** ***** a kommentem rá."

ez biztos nem AP lőszer volt
  • foxbat88fx
    elég volt múltkor a churchill-es repalyed :D
    amikor ott szórtad a goldot

"Általában tier 9-ben játszom mostanában, és néha kisebb tierben legénységet húzok. Ott nemigen van ám szükség goldra. Tudod?"