banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Hát pedig komolyan gondolom. Most már az a vád se nagyon állja meg a helyét, hogy nem húztam ki TD ágat, és nem tudom milyenek. Tudom milyenek. Egyszerű velük a játék, türelem kell. Keresel hátul egy pozíciót ahonnan jól tudsz támogtani. Estleg mész a támadók mögött. Kockázat vállalás minimális egy heavy, egy med és főleg egy light tankhoz képest.

Akkor szoktak élvezetes körök kialakulni, ha elesik a másik oldal és egyszerre több irányból támad az ellen. RHM-el még ilyenkor is simán el lehetett dönteni a csatákat. Ilyenkor kell valóban valamiféle logika és józan ész, hogy éppen merre fordulj és melyik tankot lődd meg.

Medekkel jóval színesebb a játék, igaz, hogy nem sebzel 1000-reket egy lövéssel. De mocsok dolgokat lehet művelni. Elhagyni pozíciót és a háta mögött megjelenni. Ha az egyik oldalon már stabil a helyzet megfodulni és segíteni a másik oldalon, vagy bázis védelemben, vagy éppen meg találni a rést és bemenni az artykért vagy a hátuk mögé.

Sokkal élvezetesebb, több gondolkodást igényel, állandó pozíció váltást. Egyébként, csak sajánli tudom azokat, akik csak TD-vel vagy aartyval játszanak, mert szerintem ennek a játéknak a sava borsa a med játék stílusban van.

És a legeslegjobb amikor farkas falka alakul ki. annál jobb nincs, mikor 5-6 meddel a gyengébbik oldalt felaprítjuk és utána a maradék tankokat is szétcibáljuk. Amikor régen előszőr keveredtem ilyen farkas falkába egy meddel, akkor döntöttem el, hogy nekem ezek a tankok kellenek, mert ez nyújt igazán élvezeti faktort szvsz.