A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #287117 "A lassú TD-ket meghagyom a gyengébb képességű játékosoknak, akiknek már az is nagy feladatot jelent, hogy megtanulják bizonyos mapokon merre kell menni a tankjával."
Ezt nem gondolhatod komolyan. (Azt megint nem tudom elégszer hangsúlyozni h kihúztad a jelenlegi legopbb ágat, attól még nem látod át a td-k helyzetét, játékstílusát eléggé, mivel borsig az easy....az röhej, arra én is azt mondom "nagy td buzi" h nevetséges az a tank, és az ág 1 része is.)
Szval visszatérve, elhiszem h meddel is kell gondolkozni (melyik tankkal nem? Ja talán borsig), mivel tényleg nem mind1, hol merre mikor segítesz. Mivel (legtöbb esetben) megvan a kellő mozgékonyság sebesség, ezt is kell tenned (nem állni 1 helybe és lőni a heavyk frontját). De az h 1 lassú td-hez ne kelljen ész, fatális tévedés. Ja igen, vannak akik ezért állnak a bázison és tátott szájjal várják a sült galambot, ezekből szokott az lenni h jön a harci veterán Renton és belecsap a medjébe 1k sebzést, majd a hősi halált halt Renton még élő társai úgy ölik meg a növény gyerek td-jét h egész csata alatt az az 1k sebzésre futja csak neki, "med veterán Renton" pedig jön fel a fórumra sírni. Az ilyen típusú játékosok engem is zavarnak, engem is felbasznak. (TD számlájára írható? Nem, a játékoséra). Viszont aki normális dmg-t akar kiosztani, értékes tagjává lenni a csapatának (pl. én) annak sajnos mocskos mód meg kell választani merre döcög el, na itt jön az ész, tapasztalat, gamesense. Mivel 1 lassú td mocskos mód megtorolja ha hibázol, rossz irányba mentél? Így jártál haver, olyan análgangbang-t kapsz h Renton könnyes szemmel tér nyugovóra. Nem gondolkoztál előre és rossz időben fordultál, vonultál vissza? (lásd. előző eset) és még sorolhatnám. 1 meddel ilyenkor "med veterán" Renton mit tesz? Rohan el 1 jobb pozícióba és onnan osztja az áldást (helyesen). Én addigra füstölgök...miért? Mert nem volt meg a sebességem, és csak 1 picit hibázott a gondolat menetem esetleg lassan reagáltam (a lassú td-mhez képest, mert ha med-be vagyok még túl korai is lett volna a reagálás...)
Szval, ha te 1 béna, buta játékos kezébe lassú TD-t adsz és az esetleg megindul h már pedig nem campel, abból bizony nagy %-ban gangbang kerekedik ki.
Ennyit szerettem volna. Habár ezt már popey elmondta wot vs wt ügyben is (2 tábor elmélet :D) mi 2 külön tábor vagyunk, te így látod én úgy....nem is akarlak, nem is tudlak meggyőzni, annyit szeretnék csak h néha lépj ki a komfortzónádból és lásd máshogy a dolgokat. Mert túl egyhangú. (én is játszok medekkel, szeretem őket, szeretem a heavyket is, meg a td-ket is, artyval is játszok, light-al is, artyval és light-al nem emgy fényesen a game, de még így is hozom azt átlag gamer színvonalat).