418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Én azon csodálkozok ilyenkor hogy lehet ennyi retardált egy csatában.
  • foxbat88fx
    fúúúúúúúúúúúúú
    5 percet kell várni b+ arra hogy az MM betegyen az enemyhez 2 lila 3 kék és 5 zöld gamert....
    hozzám meg betegyen 10 sárgát meg 4 pirosat

HOLNAP T18 NAPOT TARTOK!!!!
    semmi mással nem fogok menni!!!!
  • Lorder
    Lehet hogy nem nagy szám, de én azért büszke vagyok rá :)

• Kubukli
    CW-re egy fájlt kell átnevezni, tényleg iszonyatos agymunka.
  • JeffDunham
    Tier 8-al 6 percet vártam és kiléptem. 7400-an várakoztak.

• Kubukli
    Csak egy jelzést veszítesz, a lényegesek meg vannak. Egyébként nem baj, ha beépítik, legalább Te ne szívd fel magad. elég ha a látens homo beindul...
  • Maala
    Tudtommal azok a modok kiveszik a térképen való jelzés lehetőségét is. Egyrészt egyesek CW-znének,a hol ez fontos, másrészt randomban is jó jelezni a másiknak. Még ha erre azt is mondod, hogy "de úgysem számít". Hidd csak azt.

A built-in chatblokk 8.11-ben meg engedi a chat kiszedése mellett a térképen való jelzést, a töltést, stb...
  • Kubukli
    Kompenzálsz kis barátom? Vagy nincs nyitva a Kék Osztriga ma este?
  • Ry0K3N
  • TomDantes
    Mi van te kis buzi? Nem bírsz nyugton maradni?
  • Lunki88
    Ez nekem is fura. Mikor quickybaby-t néztem live streamen őt egyből bedobta a játékba bezzeg nekem várnom kell 1-2 percet is néha. Pedig EU2-n volt ő is.
  • Kubukli
    Aki akarta már rég kimoddolta a chat-ot.
    WITAMPOZZIS-3STRONKTANKSUKAMCLANUCO
  • sayiid
    2perces várakozások vannak mire berak.
  • Artman
    E-25-re ti mi 3 cuccost raknátok? :)
  • Ry0K3N
    Hétvégén artizni kell. Nekem bevált.
  • Ry0K3N
    Ááá értem már, annyira új hogy a duck and cover szerint még be sem lépett. Nem szóltam.
  • Maala
    Akkor neked is megváltás lesz a 8.11-es kikapcsolható chat. :D
  • Kubukli
    A random fetisiszta balfaszoknak üzenem, hogy a hétvégén MÉG NEM VOLT 50%+ WIN RATE CSATÁM!
  • Ry0K3N
    Mivan? :D
  • foxbat88fx
    amatőr vagy :D
    én egy csata alatt összeszedek 3 nap csetban-t
  • patchaou
    Én rengetegszer osztom a lowokat, mégsem kaptam még csetbannt. :)
  • Maala
    Új a srác még, de gondolom ezt nem nézted. Kösz az infót, Lunki.
  • Ry0K3N
    Rám még nem szóltak emiatt :3
  • Kubukli
    Nálam csak az EU1 szerveren volt ez. De biztos az ISP-mel van a gond...
  • Fefe82
    ez most komoly ,hogy chat hiba néven baszik beengedni ??????
  • demoneye
    A 9es megállja így is a helyét 10ben,csak több hp kellene neki ozt kész is. A páncél már úgyis lényegtelen ma már. Viszont meglepő dolgok pattannak róla,néha...
  • Sunsetjoy
    Többen mondják, hogy ha ki lenne cserélve a tree-ben a 9 és a 10, nagyjából fasza is lenne.
  • demoneye
    Akkor csak randomra jó,ha mazoista vagyok? Mert a Wz111 model1-4 marha jó járgány.Szerintem...Fullosan egy vadálat.
  • foxbat88fx
    sztem nem szar, csak más a kis FV után....
    gyorsan odaér ahova kell, gyorsan elmenekülsz vele ha kell
    tudsz vele TD-zni, jól szűkül, és nagyon széles a gun kitéríthetősége
    és sztem jó a sebzése és a 23 sec sem vészes
  • malystryx
    Mégsem ezt olvasni itt a fórumban... Elég csupán 3 nappal visszaolvasni.. De mindegy, hagyjuk, engem nem vettek meg a ruszkik, és soha nem is fognak. Én nem a játékot szeretem, hanem a tankokat. Csakis ezért játszom vele, de nem viszem túlzásba.
    @ Atee73 és Pales, nem játszom sokat, és nem is érdekelnek az event-ek, én csak az alapján írtam le az aljasságról a dolgot, amit TI idegyűjtöttetek. Nem játszom sokat, így nem fog az idegeimre menni. :)
  • foxbat88fx
    na meglett közben az STA-1-re a torony is és az első gun is....
    most jön a dilemma..... mi legyen a kövi???
    gun, majd talp és moci?
    vagy talp, tegyem fel a ventit majd gun és motor
    vagy talp, tegyem fel a ventit majd motor és gun
  • Karelgott
    Ez a crusader SP egy szar. Pontatlan, hosszú töltésidő, ahhoz képest kis átütés. Nehezen lő be szűk helyekre.(persze fullosan) Egyedül tolatni tud.. sztem
  • patchaou
    Ég és föld a kettő. Szemből rettenetesen puha az alja és gyúlékony.
  • demoneye
    Kínai 10-es heavyről mik a vélemények? Sokban különbözik az is-7-től?
  • Maala
    Encounter map.

(esetleg next time a győztes kihirdetésével egy gyors google képkeresés: "mapneve játékmód wot"-ra)
  • Simulacrum
    Én ezt egészíteném ki és csak azt írom mit szoktam máshogy csinálni.

Normál csata mód: Meddel pontosan azt csinálom északról, mint Pales, sőt én meddel is szoktam néha a piros vonallal jelzett helyre állni. Az egy tökéletes hely minden járműnek szerintem. Su-101-el ott csináltam tank ászt, észre se vettek.
    Délről foxbat88fx taktikáját tolom én is. Amit hozzátennék, hogy érdekes módon a G4-ben levő hegyre is fel lehet menni. Múltkor engem feltoltak, de lehet egyedül is sikerülhet. Borsiggal 7k+ sebzést csináltam onnan, csak a végén vettek észre, brutális hely, mindkét oldal könnyedén belátható olyan magasról. Engem H4-ből mindig kiszednek, oda én többet nem merek menni, pedig minden TD-men van álca, de ott valahogy sose sikerül jól bújnom.

Támadó mód: Én nehéztankkal a leggyorsabb találkozást választom és északon szoktam elindulni. TD-vel északról be lehet állni B7-be és jól lehet aprítani. Délről sokszor én is maradok ott, ahol kezdek, foxbat88fxhez hasonlóan.
    Könnyűvel és meddel pedig F6 a tuti hely, ugyanis a mélyedésben mindig el lehet bújni és onnan nagyon jól lehet spotolni. Északról a szokásos F7 szokott menni.
  • Pales27
    Én északról meddel (zöld), ide szoktam menni, hogy spottoljam a TDknek (piros) a feljövőket, pár lövést is le lehet adni, de vigyázni kell mert a bázisukról meglőhetnek.
  • Malarki
    Az korrekt, nem vártam én ilyen komplett leírást, szóval kösz.
    De azért is örülök, mert én megy teljesen mást szoktam csinálni ezen a pályán. Holnapra leírom a sajátomat.
  • foxbat88fx
    ja és a barna karika az arty
  • foxbat88fx
    na összedobtam gyors...
    ez nem tanács, hanem inkább azt mutatja be én hogy szoktam ezen a (szar) mapon gamelni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első képen normál csatában láthatjátok mit csinálok:
    ZÖLD BÁZIS:
    kék csíkkal van jelölve merre megyek light tankkal..
    felszoktam rohanni a hegyre és spotolom az ellenséget aki megy a hegyre
    zöld csíkkal van jelölve a med, gyors meddel néha bejátszom ugyanezt, vagy szimplán lent maradok vagy néha felfutok a másik hegyre ha gyors a med és lassú az enemy
    narancssárga lenne a hvy ha lenne, de utálom ezt az oldalt hvyvel így általában a med vonallal jelöl rúton megyek
    piros a TD, a pöttyökre szoktam beállni és a vonal jelzi hova nézek
    barna kör az arty
    PIROS BÁZIS:
    med, light szinte ugyanaz... annyi hogy meddel néha felmegyek hegyre (zöld csík, kék a light tank)
    piros a TD, itt lényegében mindig ide állok TD-vel
    narancssárga a hvy, általában med vonal fele megyek hvy-vel is, néha középpen és nagyon ritkán észak
    mint láthatjátok szinte sose megyek északra, régen probálgattam, nekem nem fekszik, inkább távolról szórom meg azt a pontot

Egyzászlós játékmód:
    mivel térképet nem találtam így improvizálok:
    lényegében a színeket már vágjátok így nem írom le mégegyszer
    VISZONT itt van egy fasza tervem ami 10/7 win-el zárul
    HA piros oldalról kezdek KÖNNYŰ tankkal és az enemynél NINCS arty akkor berohanok capolni.... közben ki-kinézegetek és dobom a spotot
    általában akarnak jönni kilőni, de mivel felspotolom őket így a társaim kiszedik őket....
    tényleg nagyon sokszor bejön :)
    mint láthatjátok itt is szinte mindig a bázis felé megyek... nagy ritkán megyek északra hvy-vel

na remélem nem lett túl gagyi és tudtam segíteni a kezdőknek vele :D