banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Én ezt egészíteném ki és csak azt írom mit szoktam máshogy csinálni.

Normál csata mód: Meddel pontosan azt csinálom északról, mint Pales, sőt én meddel is szoktam néha a piros vonallal jelzett helyre állni. Az egy tökéletes hely minden járműnek szerintem. Su-101-el ott csináltam tank ászt, észre se vettek.
    Délről foxbat88fx taktikáját tolom én is. Amit hozzátennék, hogy érdekes módon a G4-ben levő hegyre is fel lehet menni. Múltkor engem feltoltak, de lehet egyedül is sikerülhet. Borsiggal 7k+ sebzést csináltam onnan, csak a végén vettek észre, brutális hely, mindkét oldal könnyedén belátható olyan magasról. Engem H4-ből mindig kiszednek, oda én többet nem merek menni, pedig minden TD-men van álca, de ott valahogy sose sikerül jól bújnom.

Támadó mód: Én nehéztankkal a leggyorsabb találkozást választom és északon szoktam elindulni. TD-vel északról be lehet állni B7-be és jól lehet aprítani. Délről sokszor én is maradok ott, ahol kezdek, foxbat88fxhez hasonlóan.
    Könnyűvel és meddel pedig F6 a tuti hely, ugyanis a mélyedésben mindig el lehet bújni és onnan nagyon jól lehet spotolni. Északról a szokásos F7 szokott menni.