banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    na összedobtam gyors...
    ez nem tanács, hanem inkább azt mutatja be én hogy szoktam ezen a (szar) mapon gamelni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első képen normál csatában láthatjátok mit csinálok:
    ZÖLD BÁZIS:
    kék csíkkal van jelölve merre megyek light tankkal..
    felszoktam rohanni a hegyre és spotolom az ellenséget aki megy a hegyre
    zöld csíkkal van jelölve a med, gyors meddel néha bejátszom ugyanezt, vagy szimplán lent maradok vagy néha felfutok a másik hegyre ha gyors a med és lassú az enemy
    narancssárga lenne a hvy ha lenne, de utálom ezt az oldalt hvyvel így általában a med vonallal jelöl rúton megyek
    piros a TD, a pöttyökre szoktam beállni és a vonal jelzi hova nézek
    barna kör az arty
    PIROS BÁZIS:
    med, light szinte ugyanaz... annyi hogy meddel néha felmegyek hegyre (zöld csík, kék a light tank)
    piros a TD, itt lényegében mindig ide állok TD-vel
    narancssárga a hvy, általában med vonal fele megyek hvy-vel is, néha középpen és nagyon ritkán észak
    mint láthatjátok szinte sose megyek északra, régen probálgattam, nekem nem fekszik, inkább távolról szórom meg azt a pontot

Egyzászlós játékmód:
    mivel térképet nem találtam így improvizálok:
    lényegében a színeket már vágjátok így nem írom le mégegyszer
    VISZONT itt van egy fasza tervem ami 10/7 win-el zárul
    HA piros oldalról kezdek KÖNNYŰ tankkal és az enemynél NINCS arty akkor berohanok capolni.... közben ki-kinézegetek és dobom a spotot
    általában akarnak jönni kilőni, de mivel felspotolom őket így a társaim kiszedik őket....
    tényleg nagyon sokszor bejön :)
    mint láthatjátok itt is szinte mindig a bázis felé megyek... nagy ritkán megyek északra hvy-vel

na remélem nem lett túl gagyi és tudtam segíteni a kezdőknek vele :D