418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #288648 Látom habzik már
Fel ne húzza magát, Történész Úr!
-
atee73 #288647 igazad van igy lenne szep ... de ertsuk mar meg a game engine-knek is vannak korlatai , minnel szebb a max a annal valoszinutlenebb hogy fut hibamentesen ( vagy fut-e eggyaltalan) 2-3-4 generacioval regebbi configon -
TomDantes #288646 Korrektséget ne keress a PC-s játékiparban. Nem tűnt fel, hogy ez ilyen? A múlthéten vetted az első PC-t? Vagy ennyire hülye vagy ? Aki nem ma kezdte, tudja igen a PC-s ipar egy ilyen szemét ipar, sokszor túlzottak a gépigények, hogy vegyél bazdmeg új gépet. Nem tetszik, állj át konzolra, azt nem kell fejleszteni, korrektséget, meg a vörös keresztnél keress, mennyél oda rinyálni. -
yossarianHUN #288645 A második alternatívára volt ugye ott eddig a standard graf beállítás, de ez lesz ezek szerint megszüntetve, mert hát erre úgy látszik nincs erőforrás a sok szép új tank ág, meg madár, meg madárhang hegesztése mellett
-
yossarianHUN #288644 Értem az állásfoglalásod, de nézzük csak meg, mikor jelent meg a WoT. Hmm, lassan 5 éve már annak. Na most az szép, és dicséretre méltó dolog, hogy folyamatosan pofozzák a grafikát, de akkor vagy maradjon a gépigény centire ugyanaz mint a megjelenéskor (igen, ezt nagyon nehéz összehozni), vagy maradjon meg a lehetőség, hogy legalább gyengébb grafika mellett maradjon az a bizonyos, fent említett gépigény. Mert ugye Pistike 2010-ben még vígan játszott, aztán egyszer csak jön a kopp, hogy nem megy el a játék a gépén, amivel 4 éve játszik, és ne adj Isten X ezer forintot beletett. Szerintem ez így lenne korrekt, de TomDantes mindjárt elmagyarázza, miért nem:) -
Simulacrum #288643 Nálam is lassabb az új grafikával. FPS olyan 10-el, de ha leveleket nézek vagy sniper módban vagyok, akkor mintha ugrana néha, tehát mintha leesne 5 FPS-re egy pillanatra. Normál grafika mellett semmilyen zavaró dolog nincs.
Szóval ezt a hírt én is sajnálattal hallom. -
hát igaz ami igaz
én 2008as konfiggal tolom (e7400,hd4850.4gbddr2ram,pro4:3as monitor xD)
ezen megy low med high grafon lazán 40-70fps-el :)
aki nagyon akar simán össze rak 50-60kból gépet amin lazán fut a game
-
atee73 #288641 en hanyok SerB fejetol az biztos.... DE mi is a gond ezzel ?? igy mukodik a pc gamer piac egy ideje , a kib...tt COD ,BF es a tarsai az elso 3 tucat patch-ig altalaban a csucsgepeken futnak bug mentesen ,azt jon beloluk minden evben egy uj szeria , erre szoktak volt mondani a jatekfejlesztok ha nem akarsz gepet frissiteni vegyel konzolt ( es itt most nem a wargaminget ideztem )
Asszem ezzel nem leszek nepszeru (de leszarom) idoszeru hogy fejlesszenek a graffon annak rovasara is ha nem fog futni nehany gepen , minden jatekot full-on szeretek jatszani nagy monitoron( ven marha vagyok es rossz a szemem :-) ) bele kell torodni hogy a pc-s jatek piac a fizeto retegre epul ( es ez qrva nagy uzlet lasd az uj GTA-t , tobbe kerult mint a legdragabb mozifilm es az elso napokban behozta az arat), egy ideig foglalkoznak a lemaradokkal aztan leszarjak oket ( lasd windows xp)
u.i: elore is lezarva a flame-t nekem ne jojjon senki azzal hogy a Ground force szebb ( a zart beta elso napjatol jatszom vele).... ott a tankok szepek igaz de az orom elott 20 meterrel rendereli a tajat a kibaszott engine hogy sporoljanak az eroforrasokkal ( mindezt max graff-on
) , es a kv-1 15 metert driftel amikor 15-el kanyarodok , mert persze a fizika karara is sporolnak az eroforrasokkal ......
-
Ez így van, 7 éve vettem egy akkor sem erős gépet és 5 éve érzem hogy újítani kellene :)
Ettől függetlenül nem hiszem hogy belátható időn belül újítok, lehet hogy egy olcsóbb gép árából (~100) inkább egy egy értelmesebb tabletet, idén úgyis jön a Blitz androidra :) Bár ennyim nem lesz ilyesmire, a mostanin is elzötyöghet majd lowon XD -
TomDantes #288639 Akkor játsz azzal, ezt meg töröld le. -
yossarianHUN #288638 Látom megérkezett a heti juttatás 
Most mondanám, hogy a WT fényévekkel jobb grafikájával, közel maxos beállításokkal meg se röccent az én 5 éves konfigomon, de még a végén habzani kezdene a szád széle.
-
foxbat88fx #288637 én csak most láttam de ez kurva jó :D
főleg egy feles pálesz után :DDD -
TomDantes #288636 Na akkor mint WG bérenc, ismét megvédem őket...
Márpedig ja, aki PC-n akar játszani, annak költenie kell rá. Ez egy rohadt drága hobbi.
Akinek nem telik rá, szar dolog. Ha nem akar valaki folyton gépet fejleszteni, vegyen konzolt. Én a saját PC-met nem rég vettem, kurva drága volt, sokáig gyűjtöttem rá, és naná hogy rohadtul szentségelnék ha az új gépen valami rosszul futna, elvégre azért költünk a gépre, hogy játszhassunk.
De ez attól még egy ilyen hobbi, rohadt sokba kerül, és akkor se biztos, hogy minden jól fog futni.
Láttátok a tavalyi és idegi gépigényeket?
Például mi kell a Thief-nek, ami nem soká megjelenik?
Mi kell a Watch Dogs-nak? Hajmeresztő.
Ha lesz GTA V, tuti megfingatja a PC-k döntő többségét.
Ismét jöhet a leugatás, de bassza meg, aki nem tegnap kezdte a PC-s pályafutását, az tudja, hogy ez egy drága mulatság, költeni kell, fejleszteni, mert a gépigények sokszor persze irreálisan de rohadt gyors ütemben emelkednek. -
Malarki #288635 Kb hatszázszor láttam már az összes részt, de mindig szénné röhögöm magam rajtuk :D -
AlucardHuN #288634 Jajj ezen én is sírtam, a másik videó is jó:D Le Maus :D -
AlucardHuN #288633 Akkor hát egyszerű módszer áll elő a leszokásraxD Nem baj hogy múltkor még másról volt szó. -
foxbat88fx #288632 TD-s résznél szarrá röhögtem magam :DDDD
-
Nem minden gyenge gépben. Bár gyenge és gyenge között is van különbség. Egy a jelenleginél jobb, de azért gyenge vga-val jobb volt a fejlesztet nálam is, a régebbivel pedig lassabb. Warplanes-ben meg max 12, ha csak az eget nézem úgy, hogy tiszta rece meg rondaság az egész... (WT-ben 60-70 és jól néz ki a minimum is... ) -
yossarianHUN #288630 Te kis naiv, hogy is volt SerB abakuszos mondása?
Meg a "ha szeretsz játszani, szeress rendszeresen gépet is fejleszteni"
-
"- A WoT át lesz dolgozva, hogy a WoWP renderével fusson."
Ó igen, max 8 fps XD -
yossarianHUN #288628 A te konfigod ezek szerint jobban vitte a fejlesztettet, az enyém viszont nem. Standardon van átlagban olyan 35-40 fps-em, fejlesztetten 20-25, ami nálam már a játszhatatlan kategória, nem kínzom magam. -
Angelus1991ster #288627 Az összes több tízezer csatás piros effes paradicsomnak javaslom az eutanáziát. -
foxbat88fx #288626 ez egy nagy faszság lenne....
sok játékost veszítenének, mert nem mindenkinek van pénze/kedve sok sok pénzt költeni a gépe fejlesztésére
és ha szarul fut a wot tuti nem szenvednek vele -
Kronos79 #288625 Körülbelül erre gondoltam, de a választási lehetőség miatt elvetettem. Ha eredetileg benne lett volna, vagy nem lehetne választani, több értelme lenne. Mazochistáknak jó lesz. :) -
FosTalicskaa #288624 Miért is? A fejlesztett graf jobban néz ki egy kicsivel, valamint jobban ki is van optimalizálva. Nekem a régi gépen a régi grafika 8fps volt átlagban, az újjal meg stabilan 10-12... Szóval a gyengébb gépeknek épphogy jót tett. -
yossarianHUN #288623 Ez nekem sem tiszta teljesen, de ha így lesz, én könnyes búcsút veszek a WoT-tól. -
R3nton #288622 emelni kell a löveget ha távolra lősz, vagyis bele kell számolni a ballisztikát. Ez baromi jól hangzik, de ha választható semmit sem ér. Ki az a hülye aki nehezít magának. Bár lehet, hogy lesz egy segítő indikátor.
Szerintem király lenne ha kötelező lenne így játszani, segítő indikátor nélkül. Na oda már kéne skill!!! -
Oddball29 #288621 Yep. -
foxbat88fx #288620 Storm megerősíti, hogy a régi renderelés nem lesz támogatva a továbbiakban, fokozatosan kihal majd a játékból.
ez azt jelenti hogy nem lesz normál meg fejlesztett graf???
csak fejlesztett? -
yossarianHUN #288619 Szerintem egyszerűen azt, hogy a célpont fölé kell majd célozni, kiszámítva a lövedék pályáját. Ha ez opcionális lesz, ahogy ígérik, akkor nem tudom ki fogja használni, szinte semmi haszna nem lenne, hátránya viszont annál több. Jó, így könnyebb lenne belőni buckák mögé tarackokkal, illetve kisebb kezdősebességű lövedékekkel, de nem hiszem hogy ez kompenzálja a plusz macerát. -
Angelus1991ster #288618 ARGO hang mód a legjobb:D köszönöm a készítőnek vagy készítőknek. Nagyon találó lett. -
Be szépek!
-
Kronos79 #288616 Miután nem nagyon játszottam a Battlefielddel, mit jelent az utolsó pont? -
Oddball29 #288615 Ez annyit jelent, hogy az adott modulok tulajdonságai nem fognak változni, pl. egy 7.5 cm Kwk40-nek ugyanazok lesznek HB-ben, mint randomban. -
for now it is not planned to change vehicle characteristics between random battles and upcoming historical battles (SS: as in, if you have a Panzer IV in certain setup, its characteristics will be the same in both modes, if you use the same modules) -
Pilutika #288613 NEM hiszem egy kalap kaka, de ami igazán bosszant, hogy millioszor hamarabb felfedeznek mint az obj 704 el -
yossarianHUN #288612 Hírcsokor:
- Q: "Miért 750-re csökkentettétek az alfákat, mikor a szovjeteknek már T8-ban van 750-es sebzésű lövege?" A: "Szegény szovjetfóbiások."
- A nemzeti csatákat azért fejlesztették ki, mert "Storm akarta".
- Q: "A nemzeti csatákat már 2011-ben felvetettük, de akkor nemet mondtatok. Mi történt?" A: "Előléptettek."
- Ha a nemzeti csaták kiegyensúlyozatlannak bizonyulnak, javítva lesznek.
- A World of Warships egy külön, saját verzióját használja az engine-nek.
- A WoT át lesz dolgozva, hogy a WoWP renderével fusson.
- Ha egy csapattársad öl meg, nem kapod meg a bónusz xp-t a csata túléléséért.
- Igazából a nemzeti csatákat megcsinálni nem volt hosszú idő (és nagy munka), az egész koncepció csak egy "kísérlet". Mikor a játékosok megkérdezik Stormot, hogy csak szarkasztikus volt-e, így válaszol: "Nem, tényleg nem volt nagy meló. Csak egy változtatás az MM-ben, és pár minimális interfész-buherálás.
- Az új sniper medál (ami a 300 méternél messzebbről történő sebzésért jár majd) úgy lesz megcsinálva, hogy minimum 8 találat kelljen hozzá. Egy játékos ugyanis a RU szerverről bemutatta, hogy lehet FV215b 183-mal két lövéssel megszerezni.
- A "High Caliber" medál 20%-os HP-követelménye nem lesz csökkentve.
- Storm megerősíti, hogy a régi renderelés nem lesz támogatva a továbbiakban, fokozatosan kihal majd a játékból.
- Ha jól értem, be lesz vezetve a manuális vertikális (mint a Battlefield tankcsatáiban) célzás. Nem mostanában, de az év vége körül szinte biztos. De választható lesz.
-
atee73 #288611 valszeg ezzel a feelingel unicum lettel.... -
Pilutika #288610 3X HAMARABB észrevesznek mint az obj 704 el...páncál átütés számokba hiába nagyobb gyakorlatilag ua...sebzés szinte semmivel nem komolyabb, sajnálom ,de nekem rohadt nagy csalódás -
Oddball29 #288609 Mert ha belépsz egy olyanba, akkor automatikusan felmoduloznak H-konfigba.