A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #288636 Na akkor mint WG bérenc, ismét megvédem őket...
Márpedig ja, aki PC-n akar játszani, annak költenie kell rá. Ez egy rohadt drága hobbi.
Akinek nem telik rá, szar dolog. Ha nem akar valaki folyton gépet fejleszteni, vegyen konzolt. Én a saját PC-met nem rég vettem, kurva drága volt, sokáig gyűjtöttem rá, és naná hogy rohadtul szentségelnék ha az új gépen valami rosszul futna, elvégre azért költünk a gépre, hogy játszhassunk.
De ez attól még egy ilyen hobbi, rohadt sokba kerül, és akkor se biztos, hogy minden jól fog futni.
Láttátok a tavalyi és idegi gépigényeket?
Például mi kell a Thief-nek, ami nem soká megjelenik?
Mi kell a Watch Dogs-nak? Hajmeresztő.
Ha lesz GTA V, tuti megfingatja a PC-k döntő többségét.
Ismét jöhet a leugatás, de bassza meg, aki nem tegnap kezdte a PC-s pályafutását, az tudja, hogy ez egy drága mulatság, költeni kell, fejleszteni, mert a gépigények sokszor persze irreálisan de rohadt gyors ütemben emelkednek.