A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #288641 en hanyok SerB fejetol az biztos.... DE mi is a gond ezzel ?? igy mukodik a pc gamer piac egy ideje , a kib...tt COD ,BF es a tarsai az elso 3 tucat patch-ig altalaban a csucsgepeken futnak bug mentesen ,azt jon beloluk minden evben egy uj szeria , erre szoktak volt mondani a jatekfejlesztok ha nem akarsz gepet frissiteni vegyel konzolt ( es itt most nem a wargaminget ideztem )
Asszem ezzel nem leszek nepszeru (de leszarom) idoszeru hogy fejlesszenek a graffon annak rovasara is ha nem fog futni nehany gepen , minden jatekot full-on szeretek jatszani nagy monitoron( ven marha vagyok es rossz a szemem :-) ) bele kell torodni hogy a pc-s jatek piac a fizeto retegre epul ( es ez qrva nagy uzlet lasd az uj GTA-t , tobbe kerult mint a legdragabb mozifilm es az elso napokban behozta az arat), egy ideig foglalkoznak a lemaradokkal aztan leszarjak oket ( lasd windows xp)
u.i: elore is lezarva a flame-t nekem ne jojjon senki azzal hogy a Ground force szebb ( a zart beta elso napjatol jatszom vele).... ott a tankok szepek igaz de az orom elott 20 meterrel rendereli a tajat a kibaszott engine hogy sporoljanak az eroforrasokkal ( mindezt max graff-on
) , es a kv-1 15 metert driftel amikor 15-el kanyarodok , mert persze a fizika karara is sporolnak az eroforrasokkal ......