418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Mentem pár kört mostanában a pz4-gyel, szerintem még mindig nagyon jó kis tank. Akár a trollal használtam, akár a hosszú sniperrel.
  • FosTalicskaa
    *sokat javítottak volna rajta
  • FosTalicskaa
    Régebben rosszabb volt. Én még az állítólagos pontosság buff előtt játszottam vele. Teljesen beszűkült állapotban, ha eltaláltam egy 200 méterre álló célpontot, már bontottam a pezsgőt... Tragikus, főleg a többi 9-eshez képest és hát igen, nem hiszem, hogy azóta javítottak volna rajta...
  • Oddball29
    IS-3-nál szerintem nem jobb. Nagyobb, gyengébb az orra, a búvónyílások törékenyek a tornyon, sebezhető toronygyűrű, spaced armor se védi úgy az oldalát. DPM ágyúja van alfa helyett kissé jobb tűzvezetéssel. Egyetlen a homlokpáncél középső varrat menti része erősebb valamivel, meg gyorsabb aszfalton.
  • Oddball29
    Az nem volt igazi med, csak egy low alfás tornyos TD camo-bónusz nélkül.

A IVS viszont egy teljesen korrekt 6-os prémium.
  • Destydeme
    Hi.Tudom,de már nem érdekel az xvm.Nem használom.
  • stoppos
    Ha nem szűkülne olyan lassan, nagyon jó kis tank lenne. Csak így, mivel kint kell hagyni sokáig és papír a feje, elég önveszélyes.
  • stoppos
    Ott van a {{teff}}, az az adott tankkal mutatja.
  • Malarki
    "Azt nem lehetett hagyni, hogy egy német tank jó legyen"

Ez azért túlzás, van jó pár német tank ami tierjében a jobbak közé tartozik.
  • Angelus1991ster
    néha én is íg agyok vele, amikor körülöttem mindenki piros és narancs. rossz érzés, főleg amikor lilán víritt a piros eff mellett a több tízezer csata száma.
  • Angelus1991ster
    Azt nem lehetett hagyni, hogy egy német tank jó legyen (buzi laggaming) . Csinálni kellett belőle egy tier6-os prémium tankot. Aki nosztalgiázni szeretne az vegye meg. jó is kibaszás. A régi Pz4 volt a legjobb tier5-ös med.
  • Tono34
    Tegnap végére értem az Indiánnak, még pár meccs amíg a 2. skill 100%-os lesz és már adom is el :)
  • Destydeme
    Nem is kell,csak feltűnt. :) 24.500 csata alatt 249 van azzal a tankkal.
    De értem mire akarsz kilyukadni.Olyan xvm kell(ene)(bár engem már nem érdekel az xvm),ami az adott tankra mutatja mit tud,s nem azt,h a sok ezer kv1(s),Hellcat,T49 csaták miatt épp lila vagy kék,egyébként meg xart sem tud.
  • bigmano
    Csak példaként írtam,nem akarok személyeskedni senkivel....
  • Destydeme
    Hi.
    Ez erős lett:"legtöbb lila játékos tudatosan húzza a statját,mint pl aki a winrate csökkenését T18-al ellensúlyozza pedofalván."

Ha 1re gondolunk,te nem jól gondolod!
  • bigmano
    Szerintem is így van a legtöbb lila játékos tudatosan húzza a statját,mint pl aki a winrate csökkenését T18-al ellensúlyozza pedofalván.
    Csakhogy ehez tudni kell játszani egyébként az egész nem ér semmit!
  • malystryx
    Én még a PzIV-et imádtam az L70-es ágyúval.. A Tigriseket volt a legjobb lőni vele. Dehát hol van az már.... Akkor tényleg jó volt a játék, ja meg nem "esett" le az ágyú, ha eltűnt a tank...
  • Roger6
    Pár hete nincs prémiumom, azóta egyetlen db arany lőszert sem lőttem el, bár addig sem spammeltem. Biztosan beleszámít, de nem attól lesz valaki 800-asból 1.500 effis.
  • Simulacrum
    Megdöbbentő, hogy 10-ből max. 1-2 olyan kék vagy lila játékos van, aki nem golddal lő végig. Nekem ezek után ne mondja senki, hogy a stat nem függ a lőszertől.
  • bekescsaba
    Bezzeg amikor még tier 10-es volt a T30. Nagyon szerettem. Meg a tier 9-es T34-es, 8,4-es töltési idővel.......
  • VanDaal
    Az E4 ugyanez lesz, csak azzal legalább már hulldownozni se lehet, mert se gun depression, se torony páncél...
  • Nazarov77
  • popey8
    Amit eddig mondtam a T30-ról azt visszavonom. Egy helyzetben jó csak: hull downban, de ez is csak akkor ha nincs arty. Egyébként egy tohonya lassan gyorsuló, lassan célzó, túl lassú toronyfogású TD, aminek a lövege BL10 szintű mellélövésekre képes. IS-3 és WT PzIV oldalába simán nullást lő. Az előbb is minden lövésnél full becélozva képes volt 10-ből csak 5x betalálni és az 5-ből 2x penetrálni. Nem tudom régen milyen volt, de ennél biztosan jobb. Eddig úgy voltam vele, h megtartom, de asszem inkább megy a kukába, amint ki lesz fejlesztve az E4.
  • Pares
    Fel nem foghatom: délután jóformán csak E50-el játszottam, 57%-os WR és 1800+eff össze is jött. Aztán este újra nekiültem, most csak JgP 2-vel, és sorozatos vereségek. Ez megy, amióta megvettem, mintha átok ülne rajta... Sorozatban a 10. vereség után fel is adtam. A kis JgP2-s kiruccanásnak hála a WR le is csökkent 50%-ra...
  • Gyuszopapa
    Ma este is ismét aranyeső volt.A zöldek,kékek,lilák 70-80%-a goldal lő és csodálkozuk hogy a piros színűek elhullanak.Nekik nincs annyi bevételük ha nem prémiummal játszanak hogy gold-ot vehessenek.Hiába vagyok én is első 7-es tankkal 8-as csatában a bevétel nem fedezi a kiadásokat,akkor a többiek meg bőven minuszosak.2-en maradtunk csata végére,én egylövéses vagyok már és tudja a papírpáncélú hogy bátran a pofámba állhat mert ő még full hp-s és az arany be van neki töltve.Hiába verek bele majd 500-at neki még bőven marad.
    A páncél már nem számít,azok a tankok amik a páncéljukra építenek a szemem előtt hullanak el a goldspamtól.Mi lesz így mi értelme nehéztankkal játszani ha az egyetlen jó tulajdonsága semmit sem ér.
  • Ry0K3N
  • JeffDunham
    Winrate is LUCK!

• foxbat88fx
    ezen jót mosolyogtam :)
    de sajnos igaz :(
  • Kubukli
    Hát a 2, 122 mm-es csúzlival elég harmatos T8-ban a kicsike.
  • AlucardHuN
    Pedig a random god ott nyúl bele ahol csak akar...
  • FosTalicskaa
    Hihetetlen, hogy valaki még hisz abban, hogy a random ebben a játékban még szerepet kap...
  • foxbat88fx
    hát én csak pár kört mentem vele teszten....
    többre nem volt gyomrom
    de nem azért mert szar, hanem azért mert kezdtem kényszeres érzést érezni hogy kell egy a garázsomba :D
    jó nagyon!!!!
    csak ki kellene még fulloznom az IS-2-őt ami nem éppen móka,
    utánna kell egy rakat exp a 100-re, utánna még a 110-en is kell egy rakat exp a modulokra :S
    szóval uffff, egyenlőre NEM, de lehet egyszer neki esek
    (IS-2 kivan fejlesztve IS-6 misszió miatt)
  • barkov6
    Nekem bejött (bár az IS-2 is tetszett). Szemből nagyon tud pattogni, szeretek vele pl. IS3-mal harcolni, mert míg ő biztos pattan, én belövöm (ehhez persze kell az is, hogy az IS3-mat sokkal több babuin használja).
    Én a top ágyút használom, ami kevesebbet sebez, de gyorsabban lő, és pontosabb is mint a másik.
    Én ajánlom, szerintem jobb mint az IS3.
  • VanDaal
    És az a szomorú, hogy a WG az ilyenek igényeihez fejleszti a játékot, mert ez (és a többi hasonló) retardált nekik a jó vásárló, ezek költenek sokat, igy nekik "kell" a kedvére tenni...

Ezért tart ott mára a játék, ahol.
    Régen is voltak gyengébb játékosok, de ez akkor kb azt jelentette, hogy elment a pályán a tankjának megfelelő helyre, ott sebezgetett, de a párharcokat elvesztették, és végül elhullottak.

Most meg tömegével campelnek a leghülyébb helyeken, és többen döglenek meg közülük sebzés nélkül, mint amennyien sebzéssel. A fél csapaton átgázoló ellenséges tankok meg full hp-n jelennek meg az ember hátában, mert még lövést sem kaptak, miközben átgázoltak a debileken...

Lassan már alig lehet élvezetes, izgalmas meccseket menni, mert vagy atom camp van, vagy 3 perc elteltével már csak 2-en élnek valamelyik csapatból.
    Mintha a random kezdene kicsit túl nagy szerephez jutni a csaták végkimenetelét illetően...
  • Kubukli
    Köszi!
  • AlucardHuN
    Hááát érdekes jármű az. Számomra a kínai tankok ilyen orosz-német egyvelegek: 110 esetében ugye ott van a csukaorr ami erősebb mint az IS 3-é, de ennek a hasa a gyengéje kb 200 pentől lőhető, de lehet rejtegetni. Az oldala gyengébb az IS 3nál, a Löveg pedig átütésben pár miliméterrel gyengébb a BL 9-nél, kisebbet sebez de gyorsabb. Mint ellenfél így látom.
  • Sunsetjoy
    Érdemes, ha van free xp-d és/vagy felfüggesztés modulod. Fejlesztett torony nélkül szinte mindenki keresztülhugyozza. Kell a d25-t ágyú, gyorsabb. Egy célzásgyorsító nem árt rá, plusz mondjuk egy töltésgyorsító is.
    Az a csukaorr egész pofásan pattint esetenként.

Miután a fentieket felraktam, totál úgy éreztem, hogy a tier 6-os szintről eljutottam tier 8-ba, pedig végig tier8 a tank:) Utána fel a nagy ágyú, ami könnyebb, gyorsabb, pontosabb, nagyobb átütésű de csak egy kicsivel rosszabb alfájú.
    Ott már nagyon kígyó..! :)

Plusz utána jön majd a wz-111, ami sokak szerint egész faszányos járgány.
  • popey8
    Pont te nem tudod? Használj (jó sok) goldot
  • Kubukli
    Írjatok már véleményeket a kínai 110-ről lécci'!

Érdemes lépni az IS-2-ről? (ezzel most pattantam 3x egymás után egy Comet oldaláról 90 fokban közelharcban. Próbált leforogni, de nem sikerült neki. Ő pattant az én orromról én pattantam az ő oldaláról... MEGALOL.

Szóval érdemes T8-ba menni kínai heavy ágon?
  • JeffDunham
    Ééééééééés megint... 7000 sebzés és nem enged nyerni egész este. Most komolyan, mit kellene még tennem?!